Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Snacks og søde sager › Chokolade med hasselnødder

Chokolade med hasselnødder

billederesultat for chokoladebrud med hasselnødder
4.7 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
8
SHARES
FacebookMessenger8PinterestEmailSMS

Sådan laver du chokolade med hasselnødder. Lækker og hjemmelavet chokoladeplader med nødder, og det er faktisk ikke så svært at lave selv.

Hjemmelavet chokolade med hasselnødder går herhjemme ind under julekonfekt.

Vi er ret kræsne på konfektfronten, så det skal helst være så enkelt som overhovedet muligt, og ikke indeholde alle mulige dikkedarer.

Så de hjemmelavede chokoladebarer med nødder er altid på vores jule to do liste, da de er nemme at bikse sammen og så smager de bare godt.

Opskriften her giver en lille portion, som du sagtens kan gange op, hvis du ønsker. Jeg bruger en form/folie bakke der har målene 20x15 centimeter, da den passer perfekt.

Du kan toppe chokoladen med frysetørrede bær, hvis du ønsker. Dette skal gøres inden du sætter den på køl.

Du kan bruge den chokolade, du ønsker. Vi kan bedst lide lys chokolade så derfor er de her chokoladestykker lavet med en lys chokolade.

Se også de populære opskrifter på:

  • Ferrero Rocher
  • Nøddehorn
  • Nøddekage
  • Cookies

Chokolade med hasselnødder

Maiken Krøjgaard.Maiken Krøjgaard
4.7 fra 3 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 20 minutter min
Sådan laver du chokolade med hasselnødder. Lækker og hjemmelavet chokoladeplader med nødder, og det er faktisk ikke så svært at lave selv.
Antal: 4 personer
Ret: Søde sager
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 60 g hasselnødder
  • 200 g chokolade lys eller mørk
  • 30 g hvid chokolade

Fremgangsmåde

  1. Hak hasselnødderne groft, ikke for fint.
  2. Smelt den mørke eller lyse chokolade over et vandbad og vend nødderne i.
  3. Smelt den hvide chokolade i en anden skål.
  4. Hæl derefter chokoladen, der er vendt med nødder, i en lille form beklædt med bagepapir. Formen skal være ca. 20 gange 15 centimeter, for så får du den rette tykkelse.
  5. Hæld den smeltede hvide chokolade over og lav et mønster med en kniv eller lignede.
  6. Sæt din hjemmelavede chokolade med hasselnødder på køl, så chokoladen størkner helt.
  7. Skær den hjemmelavede chokolade med hasselnødder ud i ønskede stykker.

Næringsindhold

Kalorier388kcalKulhydrater37gProtein5gFedt29gMættet fedt12gFlerumættet fedt2gEnkelumættet fedt13gKolesterol2mgNatrium15mgKalium268mgKostfibre4gSukker31gVitamin A5IUVitamin C1mgCalcium44mgJern2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Den færdiglavede chokolade med hasselnødder kan bla. anvendes som konfekt til jul - men den kan bestemt spises på alle tider af året.

Om Maiken
Maiken Krøjgaard.
Maiken Krøjgaard

Maiken, også kaldt Tutti, står bag opskriften. Gift med manden i mit liv, har en teenagerdatter i huset (ohhh my). Bor i Ilskov ved Herning. Er et stort madøre der lever sundt med plads til udskejelser. Elsker mad og humor. Lever for at spise og grine. Håber at kunne inspirere dig.
Møz fra Tutti.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Bagte rabarber
    Bagte rabarber (opskrift på rabarber bagt i ovn)
  • billede med hjemmelavede mælkesnitter
    Hjemmelavede mælkesnitter (sådan laver du dem nemt)
  • marcipan med nutella og hvid chokolade
    Marcipan med nutella og hvid chokolade
  • Marengsspøgelser til Halloween
    Marengsspøgelser direkte til Halloween

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required