• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Chokolade med hasselnødder

Chokolade med hasselnødder

billederesultat for chokoladebrud med hasselnødder
4.7 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
8
SHARES
FacebookMessenger8PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  5. april 2025 - Udgivet:  20. december 2020

Indhold

  1. Sådan laver du chokolade med hasselnødder. Lækker og hjemmelavet chokoladeplader med nødder, og det er faktisk ikke så svært at lave selv.
  2. Chokolade med hasselnødder
  3. Tips

Sådan laver du chokolade med hasselnødder. Lækker og hjemmelavet chokoladeplader med nødder, og det er faktisk ikke så svært at lave selv.

Hjemmelavet chokolade med hasselnødder går herhjemme ind under julekonfekt.

Vi er ret kræsne på konfektfronten, så det skal helst være så enkelt som overhovedet muligt, og ikke indeholde alle mulige dikkedarer.

Så de hjemmelavede chokoladebarer med nødder er altid på vores jule to do liste, da de er nemme at bikse sammen og så smager de bare godt.

Opskriften her giver en lille portion, som du sagtens kan gange op, hvis du ønsker. Jeg bruger en form/folie bakke der har målene 20x15 centimeter, da den passer perfekt.

Du kan toppe chokoladen med frysetørrede bær, hvis du ønsker. Dette skal gøres inden du sætter den på køl.

Du kan bruge den chokolade, du ønsker. Vi kan bedst lide lys chokolade så derfor er de her chokoladestykker lavet med en lys chokolade.

Se også de populære opskrifter på:

  • Ferrero Rocher
  • Nøddehorn
  • Nøddekage
  • Cookies
billederesultat for chokoladebrud med hasselnødder
Maiken Krøjgaard.Maiken Krøjgaard

Chokolade med hasselnødder

4.67 fra 3 stemmer
Sådan laver du chokolade med hasselnødder. Lækker og hjemmelavet chokoladeplader med nødder, og det er faktisk ikke så svært at lave selv.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 20 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Søde sager
Køkken: Dansk
Kalorier: 388
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 60 g hasselnødder
  • 200 g chokolade - lys eller mørk
  • 30 g hvid chokolade

Fremgangsmåde
 

  1. Hak hasselnødderne groft, ikke for fint.
  2. Smelt den mørke eller lyse chokolade over et vandbad og vend nødderne i.
  3. Smelt den hvide chokolade i en anden skål.
  4. Hæl derefter chokoladen, der er vendt med nødder, i en lille form beklædt med bagepapir. Formen skal være ca. 20 gange 15 centimeter, for så får du den rette tykkelse.
  5. Hæld den smeltede hvide chokolade over og lav et mønster med en kniv eller lignede.
  6. Sæt din hjemmelavede chokolade med hasselnødder på køl, så chokoladen størkner helt.
  7. Skær den hjemmelavede chokolade med hasselnødder ud i ønskede stykker.

Næringsindhold

Kalorier: 388kcalKulhydrater: 37gProtein: 5gFedt: 29gMættet fedt: 12gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 13gKolesterol: 2mgNatrium: 15mgKalium: 268mgKostfibre: 4gSukker: 31gVitamin A: 5IUVitamin C: 1mgCalcium: 44mgJern: 2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Den færdiglavede chokolade med hasselnødder kan bla. anvendes som konfekt til jul - men den kan bestemt spises på alle tider af året.

Om Maiken
Maiken Krøjgaard.
Maiken Krøjgaard

Maiken, også kaldt Tutti, står bag opskriften. Gift med manden i mit liv, har en teenagerdatter i huset (ohhh my). Bor i Ilskov ved Herning. Er et stort madøre der lever sundt med plads til udskejelser. Elsker mad og humor. Lever for at spise og grine. Håber at kunne inspirere dig.
Møz fra Tutti.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Billede af hvid aspargessalat med tomater.

Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing

Billede af sønderjysk stang.

Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)

Forsiden lige nu

billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.
Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
billederesultat for fyldt spidskål med oksekød i ovn
Fyldt spidskål med oksekød→ Se opskriften
stor bradepandekage med jordbær
Stor bradepandekage med jordbær - opskrift til mange→ Se opskriften
Billede af hvid aspargessalat med tomater.
Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required