• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Kager › Nøddekage med chokolade - kage uden mel

Nøddekage med chokolade - kage uden mel

billederesultat for nøddekage med chokolade
4.7 fra 47 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
293
SHARES
FacebookMessenger293PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 1. januar 2021 - Udgivet: 1. januar 2021

Lav en lækker nøddekage med chokolade med denne opskrift. Nøddekagen bages med hasselnødder og mandler, og den er uden mel og mælk.

Her får du en skøn opskrift på nøddekage med chokolade, og denne kage er uden hverken hvedemel eller mælk.

Nøddekagen er nem at røre sammen og bage, og den indeholder blandt andet hasselnødder og mandler.

Til sidst overtrækkes nøddekagen med et lag chokolade, og opskriften rækker til ca. 6-8 personer.

Opskrift på nøddekage med chokolade

billederesultat for nøddekage med chokolade
newyorkerbyheart.com topbilledeMadens Verden

Nøddekage med chokolade - kage uden mel

4.66 fra 47 stemmer
Lav en lækker nøddekage med chokolade med denne opskrift. Nøddekagen bages med hasselnødder og mandler, og den er uden mel og mælk.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 30 minutter min
Samlet tid 45 minutter min
Antal: 6 personer
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Kalorier: 200
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 250 g hasselnødder
  • 250 g mandler
  • 5 æg
  • 190 g rørsukker
  • 1 tsk bagepulver
Pynt
  • 60 g mørk chokolade

Fremgangsmåde
 

  1. Kom mandler og hasselnødder i en blender/foodprocessor og kør til de er nogenlunde findelt.
  2. Kom æg og sukker i en skål og pisk rigtig godt med en el-pisker, til det er tykt og luftigt. Jo længere tid du pisker, jo mere luftig bliver din nøddekage med chokolade, så det kan godt betale sig at bruge god tid på denne del.
  3. Vend de hakkede nødder og bagepulveret i med en dejskraber, til det hele er blandet godt sammen, men uden at luften slås ud af æggemassen.
  4. Hæld i en smurt/beklædt springform og bag ved 200 grader (ikke varmluft) på næstnederste rille i 30-35 minutter. Hvis kagen tager for meget farve, så dæk den til med noget stanniol. Tjek at din nøddekage er gennembagt inden den tages ud.
  5. Smelt chokoladen over vandbad og kom den på kagen mens din nøddekage stadig er lun.

Næringsindhold

Kalorier: 200kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Den færdige nøddekage med chokolade køles helt af inden servering.

Nyd gerne nøddekagen med flødeskum og friske bær.

Se også disse kageopskrifter:

Drømmekage fra Brovst

4.8 fra 122 stemmer
Drømmekage. Her er min opskrift på den klassiske kage fra Brovst med ekstra fyld på toppen. En populær kokoskage, der er nem at bage.
Gå til opskrift
billede med drømmekage fra Brovst opskrifter

Verdens bedste chokoladekage

4.8 fra 1027 stemmer
Opskrift på en nem chokoladekage. Alletiders mumse chokoladekage er med en lækker glasur, har god holdbarhed og den kan sagtens fryses ned.
Gå til opskrift
billede med chokoladekage

Rådhustærte

4.7 fra 16 stemmer
Her får du min opskrift på en klassisk rådhustærte med kransekagemasse og marmelade. Præcist som bageren laver dem, og det er nemt at gå til.
Gå til opskrift
billede med rådhustærte
Om
newyorkerbyheart.com topbillede
Madens Verden

Vi er glade for her på Madensverden at få lov til at viderebringe de lækre opskrifter fra bloggen Newyorkerbyheart.com. Bloggen blev startet af Birthe Lynggaard i 2006, hvor hun delte sin store kærlighed for bøger, rejser mv. og især mad. Birthe gik desværre, pga. sygdom, alt for tidligt bort i 2014 og bloggen har siden ligget stille hen. Vi, og Birthes efterladte, synes dog, at hendes opskrifter fortsat skal leve og vække inspiration. Til glæde og gavn.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Astrid

    marts 07, 2022 at 9:09 pm

    Hey, kunne man erstatte noget sf sukkeret med en banan og evt. hvor meget sukker kan msn undlade?

    Svar
  2. Helle Beyer-Lassen

    juli 24, 2021 at 12:31 pm

    Størrelse på springformen?

    Svar
    • Louise

      august 28, 2021 at 4:41 pm

      Jeg har lige bagt den, og brugte en 26 cm form. Det var perfekt.

      Svar
  3. Farmor

    januar 03, 2021 at 11:45 am

    Uhm.....ser lækker ud 😋 Vil blot høre hvilken størrelse springform du har brugt, da der jo findes flere størrelser 😉

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse.

Blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse

Ugens madplan uge 28

Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen

Billede af laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs.

Laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs

Billede af kotelet a la milanese.

Kotelet a la Milanese - panerede koteletter fra Italien

Billede af sandwichboller.

Sandwichboller - lækre og nemme brød til sandwich

Billede af nakkesteg på spyd.

Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)

Forsiden lige nu

kartoffelgratin med oksekød
Kartoffelgratin med oksekød→ Se opskriften
Billede af blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse.
Blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse→ Se opskriften
Krydrede kødboller opskrift med ras el hanout
Krydrede kødboller (opskrift med ras el hanout)→ Se opskriften
sommerfuglepasta med hakket kylling og tomater
Sommerfuglepasta med hakket kylling og tomater→ Se opskriften
billede med skærekager
Skærekager (de bedste opskrifter på lækker skærekage)→ Se opskriften
Flytte hjemmefra opskrifter
Flytte hjemmefra opskrifter - nemme og billige retter til unge→ Se opskriften
spansk kylling
Spansk kylling i fad med kikærter, blomkål og chorizo→ Se opskriften
billederesultat for råstegte gulerødder med spidskål
Råstegte gulerødder med spidskål→ Se opskriften
sprøde blomkålsnuggets med cornflakes
Sprøde blomkålsnuggets med knuste cornflakes - nem opskrift→ Se opskriften
pasta med adamamebønner
Pasta med edamamebønner - pastaret med sojabønner→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required