Ferrero Rocher er en hel hasselnød dækket af Nutella og knuste vafler. Derefter dyppes de i chokolade med finthakkede hasselnødder.
Ferrero Rocher er uden tvivl en af de mest lækre chokolader, man kan købe, og så er de også så fine at se på i deres guldindpakning.
Men tro det eller ej, de hjemmelavede er faktisk endnu bedre. Og så er de i øvrigt også nemme at lave, de kræver kun fire ingredienser.
En af de ingredienser er sprøde vafler som ofte fås med enten vaniljecreme eller hasselnøddecreme, begge fungerer lige godt.
Opskrift på hjemmelavet Ferrero Rocher
Hjemmelavet Ferrero Rocher
Ingredienser
- 170 gram nutella
- 150 gram sprøde vafler
- 130 gram hasselnødder - ristet
- 150 gram mælkechokolade
Sådan gør du
- Start med at knuse vaflerne og hæld dem i en skål. Tilføj derefter Nutella og rør det godt sammen. Put nu denne blanding i fryseren i cirka 15 minutter.
- Tag nu hasselnødderne og sæt 25 af dem til siden. Resten hakkes fint. Hak også mælkechokoladen, så den er klar til at blive smeltet senere.
- Tag nu Nutellablandingen ud af køleskabet. Tag cirka en teske af deN i hånden og form den rundt om en hasselnød. Forsæt, indtil det hele er brugt. Placer nu de overtrukne hasselnødder i fryseren i 30 minutter.
- Smelt chokoladen enten over et vandbad eller i en mikroovn. Bland derefter de finthakkede hasselnødder i den smeltede chokolade.
- Dyp nu en kugle i chokoladen en af gangen. Forsæt, til de alle er overtrukket med chokolade. Sæt nu dem alle på køl i 15 minutters tid, eller indtil chokoladen er størknet. Nu kan du servere dine egne, hjemmelavede Ferrero Rocher.
Få tilsendt opskriften på mail
Tip
De hasselnødder, som jeg brugte, er købt ristet og uden hinde. Men hvis du kun kan finde almindelige hasselnødder, er det også fint.
Rist dem bare på en pande og gnub skindet af efterfølgende.
Se også vores andre opskrifter på hjemmelavet udgaver af købechokolader:
Del dine ideer og tanker med os andre her: