Her får du min opskrift på chilimayo. En nem og hjemmelavet chilimayonnaise, som du kan lave på 1 minut med chilipulver eller knust chili.
Hjemmelavet chilimayo, som du kan røre sammen på et minuts tid.
Nemmere bliver det ikke at lave en god og velsmagende chilimayonnaise, som du bla. kan bruge i din burger eller sprøde pommes frites i ovn.
Her har jeg lavet den lækre og tilpas krydrede mayo med knust chili, men du kan også anvende chilipulver. Det er op til dig.
Du kan i øvrigt også komme lidt sambal oelek i din chilimayo, og husk i det hele taget at smage chilimayonnaisen godt til, så du rammer den rette styrke.
Brug en hjemmelavet mayonnaise - eller køb en god mayo i supermarkedet, begge dele er godt.
Se mere inspiration:
Opskrift på chilimayo
Chilimayo
Ingredienser
- 150 g mayonnaise - hjemmelavet eller købt
- 1 tsk chilipulver - eller knust chili, efter smag
- 1 tsk hvidløgspulver
- 1 tsk paprika
- 1 tsk sennep
- 1 tsk æbleeddike
- salt
Fremgangsmåde
- Kom mayonnaise op i en skål.
- Tilsæt chilipulver eller knust chili. Alt afhængig af hvad du ønsker eller har.
- Kom også hvidløgspulver ved sammen med paprika, sennep og lidt æbleeddike.
- Smag din chilimayo til med salt og chili, så din chilimayonnaise bliver præcist som du ønsker den. Tilsmagningen er meget vigtig!
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Video
Note
Den færdige chilimayo kan anvendes straks eller opbevares på køl.
I køleskabet kan en hjemmelavet chilimayonnaise holde i ca. 1 uges tid.
Her finder du flere opskrifter på dressinger og marinader.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Del dine ideer og tanker med os andre her: