Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Forretter › Caprese spyd - lækre italienske pinde med ost og tomat

Caprese spyd - lækre italienske pinde med ost og tomat

caprese italienske snackspyd
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
9
SHARES
FacebookMessenger9PinterestEmailSMS

Caprese spyd er en virkelig lækker forret eller snack fra det italienske køkken. Få opskrift her på pinde med mozzarella og tomat.

Som så meget andet godt stammer caprese også fra Italien, hvor man ofte får serveret de velsmagende spyd som en forret eller snack.

Caprese spyd er nemlig små pinde med mozzarella, tomat og basilikum, som dryppes med en blanding af olivenolie og balsamico.

Inspireret af den klassiske capresesalat, der laves af de samme ingredienser, men her altså i en lækker og nem udgave på spyd.

Servér de italienske pinde eller spyd som en forret eller hurtig snack.

Opskrift på caprese

Caprese spyd - lækre italienske pinde med ost og tomat

newyorkerbyheart.com topbilledeMadens Verden
5 fra 2 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Samlet tid: 5 minutter min
Caprese spyd er en virkelig lækker forret eller snack fra det italienske køkken. Få opskrift her på pinde med mozzarella og tomat.
Antal: 16 stk.
Ret: Forret
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 16 små tomater San Marzano tomater eller andre små tomater
  • 1 kugle mozzarella gerne bøffelmozzarella, skåret i små tern
  • 16 blade basilikum
  • Lidt balsamico
  • Lidt olivenolie
  • 16 tandstikkere

Fremgangsmåde

  1. Sæt først tomat på spyd, så basilikum og ost. Det er en klassisk caprese fra Italien. Du kan som sagt med fordel anvende en bøffelmozzarella ost til det.
  2. Pisk lidt balsamico og olivenolie sammen, og dryp det over dine spyd.
  3. Anret dine caprese pinde på en tallerken, som du kan se på billedet. Så er de klar til servering.

Næringsindhold

Kalorier120kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

De lækre caprese spyd kan også forberedes, men lad så være med at hælde balsamico og olivenolie på lige før servering.

Se også disse nemme italienske forretter:

Nem italiensk bruschetta med tomat

Lækker salat med parmaskinke og melon

Melon omviklet med skinke

Om
newyorkerbyheart.com topbillede
Madens Verden

Vi er glade for her på Madensverden at få lov til at viderebringe de lækre opskrifter fra bloggen Newyorkerbyheart.com. Bloggen blev startet af Birthe Lynggaard i 2006, hvor hun delte sin store kærlighed for bøger, rejser mv. og især mad. Birthe gik desværre, pga. sygdom, alt for tidligt bort i 2014 og bloggen har siden ligget stille hen. Vi, og Birthes efterladte, synes dog, at hendes opskrifter fortsat skal leve og vække inspiration. Til glæde og gavn.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede med asparges i butterdej.
    Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker
  • billede til hvide asparges med brunet smør
    Hvide asparges med brunet smør (en lækker forret)
  • Nytårsforret med skinke osv
    Nytårsforret - 10 bud på lækre forretter
  • kartoffelbund med røget laks og asparges
    Kartoffelbund med røget laks og asparges

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter og modtage vort populære nyhedsbrev. Du går ikke glip af funktioner på Madens Verden.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Du kan også fortsætte gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required