Caprese spyd er en virkelig lækker forret eller snack fra det italienske køkken. Få opskrift her på pinde med mozzarella og tomat.
Som så meget andet godt stammer caprese også fra Italien, hvor man ofte får serveret de velsmagende spyd som en forret eller snack.
Caprese spyd er nemlig små pinde med mozzarella, tomat og basilikum, som dryppes med en blanding af olivenolie og balsamico.
Inspireret af den klassiske capresesalat, der laves af de samme ingredienser, men her altså i en lækker og nem udgave på spyd.
Servér de italienske pinde eller spyd som en forret eller hurtig snack.
Opskrift på caprese
Caprese spyd - lækre italienske pinde med ost og tomat
Ingredienser
- 16 små tomater - San Marzano tomater eller andre små tomater
- 1 kugle mozzarella - gerne bøffelmozzarella, skåret i små tern
- 16 blade basilikum
- Lidt balsamico
- Lidt olivenolie
- 16 tandstikkere
Sådan gør du
- Sæt først tomat på spyd, så basilikum og ost. Det er en klassisk caprese fra Italien. Du kan som sagt med fordel anvende en bøffelmozzarella ost til det.
- Pisk lidt balsamico og olivenolie sammen, og dryp det over dine spyd.
- Anret dine caprese pinde på en tallerken, som du kan se på billedet. Så er de klar til servering.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
De lækre caprese spyd kan også forberedes, men lad så være med at hælde balsamico og olivenolie på lige før servering.
Se også disse nemme italienske forretter:
Nem italiensk bruschetta med tomat
- Ingen reklamer og annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe lækre opskrifter
- Fortsat udvikling af Danmarks bedste madunivers
- Kæmpe tak herfra fordi du bakker op om Madens Verden
Del dine ideer og tanker med os andre her: