Opskrift pรฅ cantuccini, der er sprรธde italienske mandelkager, der er meget nemme at bage. Cantuccini er gode til bรฅde kaffe og vin.
Cantuccini er klassiske kager fra Italien, der er meget nemme at bage selv.
Kagerne er fyldt med mandler, og de kan holde i ugevis i en kagedรฅse. Hvis du da ikke har spist dem inden da.
Mandelkagerne bages helt uden brug af smรธr og olie.
Opskriften giver ca. 16 stk.
Ingredienser til cantuccini
225 gram sukker
3 รฆg
250 gram hvedemel
1 teskefuld bagepulver
3 teskefulde vaniljesukker
140 gram smuttede mandler
1 spiseskefuld citronsaft
Fremgangsmรฅde
- Sukker, รฆg, hvedemel, bagepulver, vaniljesukker og citronsaft kommes op i en skรฅl, og blandes sammen.
- Mandlerne smuttes og hakkes groft. Der mรฅ gerne vรฆre store stykker mandler i kagerne.
- Kom mandlerne i dejen, og รฆlt den let sammen med hรฆnderne. Den er klistret, og sรฅdan skal den vรฆre.
- Vรฆlt dejen ud pรฅ et meldrysset bord, og tril den til en pรธlse, der er cirka 40 centimeter lang.
- Lรฆg dejpรธlsen pรฅ en bageplade, der er beklรฆdt med bagepapir. Eventuelt pรฅ skrรฅ, sรฅ den kan vรฆre der.
- Klem pรธlsen let flad, sรฅ den er 8-10 centimeter bred.
- Bag den i en forvarmet ovn ved 195 grader varmluft, hvor den skal have 20 minutter.
- Tag den ud af ovnen, og lad den kรธle lidt af pรฅ et skรฆrebrรฆt.
- Efter et par minutter skรฆres den ud i mindre stykker pรฅ skrรฅ, cantuccinierne mรฅ gerne vรฆre omkring 2-3 centimeter brede.
- Lรฆg dem til tilbage pรฅ bagepapiret pรฅ bagepladen med en af skรฆrefladerne opad, og bag dem nu sprรธde og gyldne i ovnen. Stadig ved 195 grader varmluft, hvor de skal have 8-10 minutter.
Tag dem ud, og lad cantuccinierne kรธle helt af inden du spiser dem. De skal have lidt sprรธdhed.
Lignende opskrifter
Relaterede opskrifter er pรฅ verdens bedste fedtebrรธd og gode rรฅd - de sรธnderjyske smรฅkager.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat pรฅ Madens Verdens kogebรธger
- Adgang til den populรฆre favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Bemรฆrk: Ingen bindingsperiode
Comments
No Comments