Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Kager › Cantuccini (biscotti) - italienske mandelkager

Cantuccini (biscotti) - italienske mandelkager

Sprøde cantuccini, der er italienske mandelbrød. De passer perfekt til både kaffe og vin, og så kan de holde længe. Foto: Madensverden.dk.
Del gerne:
44
SHARES
FacebookMessenger44PinterestEmailSMS
Opdateret: 4. november 2023 - Udgivet: 1. april 2017

Opskrift på cantuccini, der er sprøde italienske mandelkager, der er meget nemme at bage. Cantuccini er gode til både kaffe og vin.

Cantuccini er klassiske kager fra Italien, der er meget nemme at bage selv.

Kagerne er fyldt med mandler, og de kan holde i ugevis i en kagedåse. Hvis du da ikke har spist dem inden da.

Mandelkagerne bages helt uden brug af smør og olie.

Opskriften giver ca. 16 stk.

Ingredienser til cantuccini

225 gram sukker
3 æg
250 gram hvedemel
1 teskefuld bagepulver
3 teskefulde vaniljesukker
140 gram smuttede mandler
1 spiseskefuld citronsaft

Fremgangsmåde

  1. Sukker, æg, hvedemel, bagepulver, vaniljesukker og citronsaft kommes op i en skål, og blandes sammen.
  2. Mandlerne smuttes og hakkes groft. Der må gerne være store stykker mandler i kagerne.
  3. Kom mandlerne i dejen, og ælt den let sammen med hænderne. Den er klistret, og sådan skal den være.
  4. Vælt dejen ud på et meldrysset bord, og tril den til en pølse, der er cirka 40 centimeter lang.
  5. Læg dejpølsen på en bageplade, der er beklædt med bagepapir. Eventuelt på skrå, så den kan være der.
  6. Klem pølsen let flad, så den er 8-10 centimeter bred.
  7. Bag den i en forvarmet ovn ved 195 grader varmluft, hvor den skal have 20 minutter.
  8. Tag den ud af ovnen, og lad den køle lidt af på et skærebræt.
  9. Efter et par minutter skæres den ud i mindre stykker på skrå, cantuccinierne må gerne være omkring 2-3 centimeter brede.
  10. Læg dem til tilbage på bagepapiret på bagepladen med en af skærefladerne opad, og bag dem nu sprøde og gyldne i ovnen. Stadig ved 195 grader varmluft, hvor de skal have 8-10 minutter.

Tag dem ud, og lad cantuccinierne køle helt af inden du spiser dem. De skal have lidt sprødhed.

Lignende opskrifter

Relaterede opskrifter er på verdens bedste fedtebrød og gode råd - de sønderjyske småkager.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.