Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Brunch, morgenmad og frokost › Butterdejsstang

Butterdejsstang

butterdejsstang
4.6 fra 26 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
212
SHARES
FacebookMessenger212PinterestEmailSMS

En klassisk opskrift på butterdejsstang, der er fyldt med broccoli, skinke og champignon. Butterdejsstangen er god til såvel aftensmad som frokost.

Denne opskrift på butterdejsstang er beregnet som en hovedret til fire personer. Også til aftensmad.

Serveres gerne med en god salat til - eventuelt en spidskålssalat med æble og avocado.

Opskrift på butterdejsstang

Butterdejsstang

newyorkerbyheart.com topbilledeMadens Verden
4.6 fra 26 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 20 minutter min
Tilb. tid: 25 minutter min
Samlet tid: 45 minutter min
En klassisk opskrift på butterdejsstang, der er fyldt med broccoli, skinke og champignon. Butterdejsstangen er god til såvel aftensmad som frokost.
Antal: 4 person
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 pakke butterdej 4 plader eller 1 stor plade
  • 1 pakke bacon i tern
  • 250 g champignon i skiver
  • 1 løg finthakket
  • 1 pakke skinke i strimler
  • 1 broccoli i små buketter
  • 1 pakke flødeost naturel jeg brugte light
  • 2 spsk dijonsennep eller efter smag
  • 1 spsk sød fransk sennep
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Svits bacon af først, så det tager farve. Tilsæt løg og champignon, lad det svitse med og simre til væden fra champignon er kogt næsten helt ind.
  2. Tilsæt de bittesmå broccolibuketter og lad dem varme igennem.
  3. Kom skinkestrimlerne i og vend det bare lige rundt, så det hele er godt fordelt.
  4. Tilsæt flødeost, sennep, salt og friskkværnet peber. Rør til ost og sennep er godt og ligeligt fordelt.
  5. Lad blandingen stå og afkøle lidt.
  6. Rul butterdejspladen ud så den passer til en stor bradepande.
  7. Læg al fyldet på miden og klip siderne af butterdejen i strimler, så de ligesom kan flettes ind over midten.
  8. Pensl med let sammenpisket æg og sæt i ovnen ved 200 grader i 25-30 minutter.
  9. Server med salat.

Næringsindhold

Kalorier290kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Noter

Den færdigbagte butterdejsstang egner sig som aftensmad, en frokost og til buffet.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Butterdejsstangen serveres straks.

Den minder meget om en skinkestang, og du skal også prøve opskriften på de lækre horn med skinke og ost.

Om
newyorkerbyheart.com topbillede
Madens Verden

Vi er glade for her på Madensverden at få lov til at viderebringe de lækre opskrifter fra bloggen Newyorkerbyheart.com. Bloggen blev startet af Birthe Lynggaard i 2006, hvor hun delte sin store kærlighed for bøger, rejser mv. og især mad. Birthe gik desværre, pga. sygdom, alt for tidligt bort i 2014 og bloggen har siden ligget stille hen. Vi, og Birthes efterladte, synes dog, at hendes opskrifter fortsat skal leve og vække inspiration. Til glæde og gavn.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Sonja Hansen skriver

    marts 19, 2025 at 9:54 am

    Kan man erstatte flødeosten med noget andet, vi kan ikke lide ost i maden

    Svar
  2. Marianne Fredsted skriver

    september 24, 2024 at 1:59 pm

    Meget lækket😋

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af pighvarsalat.
    Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk
  • billede med club sandwich
    Club sandwich (opskrift på en amerikansk favorit)
  • påske smørrebrød med torskerogn og æg
    Påske smørrebrød med torskerogn og æg
  • billede med brunchpandekager
    Brunchpandekager med bagepulver (nem opskrift til brunch)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required