• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Du er her: Forside › Brunch, morgenmad og frokost › Butterdejsstang

Butterdejsstang

butterdejsstang
4.6 fra 26 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
210
SHARES
FacebookMessenger210PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 21. juni 2023 - Udgivet: 27. maj 2020

En klassisk opskrift på butterdejsstang, der er fyldt med broccoli, skinke og champignon. Butterdejsstangen er god til såvel aftensmad som frokost.

Denne opskrift på butterdejsstang er beregnet som en hovedret til fire personer. Også til aftensmad.

Serveres gerne med en god salat til - eventuelt en spidskålssalat med æble og avocado.

Opskrift på butterdejsstang

butterdejsstang
newyorkerbyheart.com topbilledeMadens Verden

Butterdejsstang

4.62 fra 26 stemmer
En klassisk opskrift på butterdejsstang, der er fyldt med broccoli, skinke og champignon. Butterdejsstangen er god til såvel aftensmad som frokost.
Forb. tid 20 minutter min
Tilb. tid 25 minutter min
Samlet tid 45 minutter min
Antal: 4 person
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 290
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 1 pakke butterdej - 4 plader eller 1 stor plade
  • 1 pakke bacon i tern
  • 250 g champignon - i skiver
  • 1 løg - finthakket
  • 1 pakke skinke - i strimler
  • 1 broccoli - i små buketter
  • 1 pakke flødeost naturel - jeg brugte light
  • 2 spsk dijonsennep - eller efter smag
  • 1 spsk sød fransk sennep
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Svits bacon af først, så det tager farve. Tilsæt løg og champignon, lad det svitse med og simre til væden fra champignon er kogt næsten helt ind.
  2. Tilsæt de bittesmå broccolibuketter og lad dem varme igennem.
  3. Kom skinkestrimlerne i og vend det bare lige rundt, så det hele er godt fordelt.
  4. Tilsæt flødeost, sennep, salt og friskkværnet peber. Rør til ost og sennep er godt og ligeligt fordelt.
  5. Lad blandingen stå og afkøle lidt.
  6. Rul butterdejspladen ud så den passer til en stor bradepande.
  7. Læg al fyldet på miden og klip siderne af butterdejen i strimler, så de ligesom kan flettes ind over midten.
  8. Pensl med let sammenpisket æg og sæt i ovnen ved 200 grader i 25-30 minutter.
  9. Server med salat.

Næringsindhold

Kalorier: 290kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Noter

Den færdigbagte butterdejsstang egner sig som aftensmad, en frokost og til buffet.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Butterdejsstangen serveres straks.

Den minder meget om en skinkestang, og du skal også prøve opskriften på de lækre horn med skinke og ost.

Om
newyorkerbyheart.com topbillede
Madens Verden

Vi er glade for her på Madensverden at få lov til at viderebringe de lækre opskrifter fra bloggen Newyorkerbyheart.com. Bloggen blev startet af Birthe Lynggaard i 2006, hvor hun delte sin store kærlighed for bøger, rejser mv. og især mad. Birthe gik desværre, pga. sygdom, alt for tidligt bort i 2014 og bloggen har siden ligget stille hen. Vi, og Birthes efterladte, synes dog, at hendes opskrifter fortsat skal leve og vække inspiration. Til glæde og gavn.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Sonja Hansen

    marts 19, 2025 at 9:54 am

    Kan man erstatte flødeosten med noget andet, vi kan ikke lide ost i maden

    Svar
  2. Marianne Fredsted

    september 24, 2024 at 1:59 pm

    Meget lækket😋

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af pighvarsalat.
    Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk
  • billede med club sandwich
    Club sandwich - opskrift på en amerikansk favorit
  • påske smørrebrød med torskerogn og æg
    Påske smørrebrød med torskerogn og æg
  • billede med brunchpandekager
    Brunchpandekager med bagepulver - nem opskrift til brunch

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af squashfritter.

Squashfritter - sprøde og lækre fritter af squash

uge34-bedsteVinkøbMV

Ugens vine, uge 34, 2025: 20 topkøb fra Australien til Champagne!

Ugens madplan uge 34

Ugens madplan uge 34 med skøn aftensmad til hele ugen

Billede af hvid bolognese.

Hvid bolognese uden tomater

Billede af kyllingelår i fad med tomater og kartofler.

Kyllingelår i fad med tomater og kartofler

Billede resultat for kalkun nuggets.

Sprøde kalkun nuggets i panko rasp

Forsiden lige nu

Billede af nem aftensmad.
Nem aftensmad - nemme og lækre retter på kort tid→ Se opskriften
billederesultat for hakket kylling med broccolimos
Hakket kylling med broccolimos (god børneret)→ Se opskriften
Billede af squashfritter.
Squashfritter - sprøde og lækre fritter af squash→ Se opskriften
spinatsalat med edamamebønner
Spinatsalat med edamamebønner→ Se opskriften
brombærmuffins
Lækre brombærmuffins uden smør og med mindre sukker→ Se opskriften
billede med squashfrikadeller
Squashfrikadeller - vegetariske deller med squash→ Se opskriften
billederesultat for vegetarisk pastaret
Vegetarisk pastaret med squash og tomater på 15 min.→ Se opskriften
billede til peberfrugt i peberfrugt
Peberfrugt i peberfrugt med kylling og blomkål→ Se opskriften
Billede med figner.
Figner - opskrifter med figen, sæson, og holdbarhed→ Se opskriften
billede med kefirboller
Kefirboller - koldhævede→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required