• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Brunch, morgenmad og frokost › Butterdejsstang

Butterdejsstang

butterdejsstang
4.6 fra 26 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
207
SHARES
FacebookMessenger207PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 21. juni 2023 - Udgivet: 27. maj 2020

En klassisk opskrift på butterdejsstang, der er fyldt med broccoli, skinke og champignon. Butterdejsstangen er god til såvel aftensmad som frokost.

Denne opskrift på butterdejsstang er beregnet som en hovedret til fire personer. Også til aftensmad.

Serveres gerne med en god salat til - eventuelt en spidskålssalat med æble og avocado.

Opskrift på butterdejsstang

butterdejsstang
newyorkerbyheart.com topbilledeMadens Verden

Butterdejsstang

4.62 fra 26 stemmer
En klassisk opskrift på butterdejsstang, der er fyldt med broccoli, skinke og champignon. Butterdejsstangen er god til såvel aftensmad som frokost.
Forb. tid 20 minutter min
Tilb. tid 25 minutter min
Samlet tid 45 minutter min
Antal: 4 person
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 290
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 1 pakke butterdej - 4 plader eller 1 stor plade
  • 1 pakke bacon i tern
  • 250 g champignon - i skiver
  • 1 løg - finthakket
  • 1 pakke skinke - i strimler
  • 1 broccoli - i små buketter
  • 1 pakke flødeost naturel - jeg brugte light
  • 2 spsk dijonsennep - eller efter smag
  • 1 spsk sød fransk sennep
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Svits bacon af først, så det tager farve. Tilsæt løg og champignon, lad det svitse med og simre til væden fra champignon er kogt næsten helt ind.
  2. Tilsæt de bittesmå broccolibuketter og lad dem varme igennem.
  3. Kom skinkestrimlerne i og vend det bare lige rundt, så det hele er godt fordelt.
  4. Tilsæt flødeost, sennep, salt og friskkværnet peber. Rør til ost og sennep er godt og ligeligt fordelt.
  5. Lad blandingen stå og afkøle lidt.
  6. Rul butterdejspladen ud så den passer til en stor bradepande.
  7. Læg al fyldet på miden og klip siderne af butterdejen i strimler, så de ligesom kan flettes ind over midten.
  8. Pensl med let sammenpisket æg og sæt i ovnen ved 200 grader i 25-30 minutter.
  9. Server med salat.

Næringsindhold

Kalorier: 290kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Noter

Den færdigbagte butterdejsstang egner sig som aftensmad, en frokost og til buffet.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Butterdejsstangen serveres straks.

Den minder meget om en skinkestang, og du skal også prøve opskriften på de lækre horn med skinke og ost.

Om
newyorkerbyheart.com topbillede
Madens Verden

Vi er glade for her på Madensverden at få lov til at viderebringe de lækre opskrifter fra bloggen Newyorkerbyheart.com. Bloggen blev startet af Birthe Lynggaard i 2006, hvor hun delte sin store kærlighed for bøger, rejser mv. og især mad. Birthe gik desværre, pga. sygdom, alt for tidligt bort i 2014 og bloggen har siden ligget stille hen. Vi, og Birthes efterladte, synes dog, at hendes opskrifter fortsat skal leve og vække inspiration. Til glæde og gavn.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Sonja Hansen

    marts 19, 2025 at 9:54 am

    Kan man erstatte flødeosten med noget andet, vi kan ikke lide ost i maden

    Svar
  2. Marianne Fredsted

    september 24, 2024 at 1:59 pm

    Meget lækket😋

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af kotelet a la milanese.

Kotelet a la Milanese - panerede koteletter fra Italien

Billede af sandwichboller.

Sandwichboller - lækre og nemme brød til sandwich

Billede af nakkesteg på spyd.

Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)

Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.

Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte

Sæson i juli

Sæson i juli: Se alle de danske frugter og grøntsager

Madplan uge 27

Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter

Forsiden lige nu

Billede af nakkesteg på spyd.
Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)→ Se opskriften
grillede grøntsager spyd
Grøntsager på grill - inspiration og konkrete tips→ Se opskriften
hjemmelavede fuglereder med jordbær og rabarber
Hjemmelavede fuglereder med jordbær og rabarber→ Se opskriften
billederesultat for crispy chicken
Crispy chicken→ Se opskriften
Det er meget nemt at fremstille hjemmelavede ispinde med jordbær flødeis, og endda uden at flødeisen krystalliserer. Foto: Madensverden.dk.
Hjemmelavede ispinde med jordbær flødeis→ Se opskriften
billede til m
Mørbradspyd med squash - nemme grillspyd med mørbrad→ Se opskriften
billede med Holgers kartoffelsalat
Holgers kartoffelsalat med rucola og rødløg→ Se opskriften
Billed resultat for grillpølse
Sådan undgår du at en grillpølse sprækker→ Se opskriften
Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.
Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte→ Se opskriften
hvid chokoladekage med blåbær
Muffins med hvid chokolade→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required