Opskrift på lækre horn med skinke og ost, og de nemme skinkehorn er blandt andet gode i madpakken. Eller brug de fyldte horn til picnic eller nem frokost.
En nem opskrift på horn med skinke og ost, og du får cirka 16 skinkehorn af ud af denne portion.
Du kan dog godt lave hornene lidt mindre - og dermed få flere skinkehorn med fyld.
Opskrift på horn med skinke og ost
Ingredienser
- 50 g gær
- 1½ dl flydende oliemargarine
- 2 tsk. salt
- 4 spsk. sesamfrø
- 2 æg
- 2 spsk. lys sirup
- 4 dl mælk lun
- 12 dl mel
- æg til pensling
- Lidt sesamfrø til drys
Fyld
- Evt. sennep
- ost i skiver
- god skinke eller hamburgerryg
Sådan gør du
- Smuldr gæren i en skål og tilsæt oliemargarine, salt, sesamfrø, æg og sirup.
- Hæld lun mælk over og rør til gæren er opløst.
- Tilsæt mel og ælt dejen. Lad den hæve i 30 minutter.
- Ælt dejen igen og del den i 2 (eller 3, alt efter hvor meget dej der bliver).
- Rul hver del ud i en cirkel og del hver cirkel i 8 trekanter. Smør evt. lidt sennep på dejen, hvis det ønskes (jeg brugte dijon).
- Læg en skive ost og et stykke skinke på. Rul sammen fra den brede ende og form til horn.
- Lad dem hæve igen i 20 minutter. Pensl med let sammenpisket æg og drys med lidt sesamfrø.
- Bages i en forvarmet ovn ved 225 grader i ca. 8 minutter.
Næringsindhold
Se i øvrigt også opskriften på verdens bedste pølsehorn.
Comments
No Comments