Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Snacks og søde sager › Butterdejssnegle med gorgonzola og skinke

Butterdejssnegle med gorgonzola og skinke

Butterdejssnegle med gorgonzola og skinke
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
33
SHARES
FacebookMessenger33PinterestEmailSMS

Butterdejssnegle med skinke, valnødder og gorgonzola er vildt lækre snacks, som er lette at lave og lækre til velkomstdrinken eller sofahygge.

Butterdejssnegle er simpelthen så nemme at lave, at man skulle tro, det var løgn.

De er sprøde og lækre, og når man først begynder at spise dem, er det umuligt at stoppe. Særligt disse med gorgonzola, skinke og hakkede valnødder.

Tricket er bare at smelte gorgonzolaen, smøre den ud over butterdejen, drysse med nødder og lægge skinkestrimler over. Herefter rulles en roulade, som skæres i skiver og bages som snegle.

Opskrift på butterdejssnegle med gorgonzola

Butterdejssnegle med gorgonzola og skinke

Karen SenecaKaren Seneca
5 fra 2 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 25 minutter min
Butterdejssnegle med skinke, valnødder og gorgonzola er vildt lækre snacks, som er lette at lave og lækre til velkomstdrinken eller sofahygge.
Antal: 5 stk
Ret: Snack
Køkken: Britisk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 3 plader butterdej frosne og optøet
  • 150 g gorgonzola smeltet
  • 50 g valnødder grofthakkede
  • 4 skiver skinke i strimler
  • 1 stk æg sammenpisket

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 grader og beklæd en bageplade med bagepapir.
  2. Læg butterdejspladerne på køkkenbordet og lad dem tø op.
  3. Imens hakker du valnødder og skærer skinke i strimler.
  4. Smelt gorgonzolaen langsomt for medium varme i en lille gryde.
  5. Rul butterdejspladerne ud til ca. 18 x 25 cm. Smør gorgonzolaen ud over dejen, drys med skinke og valnødder. Rul dejen rundt på den lange ende og dan en roulade.
  6. Pensl sammenføjningen med æg og skær ud i butterdejssnegle af ca. en centimeter. Placer dem på bagepladen og pensl dem alle med æg.
  7. Bages i 15 minutter, køl af et par minutter, og så er de lækre snacks klar til at blive spist.

Næringsindhold

Kalorier229kcalKulhydrater2gProtein13gFedt19gMættet fedt8gFlerumættet fedt5gEnkelumættet fedt5gKolesterol37mgNatrium613mgKalium186mgKostfibre1gSukker0.4gVitamin A232IUVitamin C0.1mgCalcium170mgJern1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tip

Hvis du ikke er til blåskimmelost, kan du komme mozzarella i disse butterdejssnegle.

Her er ikke så meget smag i som i gorgonzola, så drys lidt oregano udover osten, hvis du bruger andre typer end blåskimmel.

Du kan også sagtens lave vegetarversioner af sneglene her.

Se andre lækre snacks her:

Hjemmelavede pestosnegle

Pizzatwisters - brødsnacks med pizzasmag

Halloumifritter - super lækre snacks

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Bagte rabarber
    Bagte rabarber (opskrift på rabarber bagt i ovn)
  • billede med hjemmelavede mælkesnitter
    Hjemmelavede mælkesnitter (sådan laver du dem nemt)
  • marcipan med nutella og hvid chokolade
    Marcipan med nutella og hvid chokolade
  • Marengsspøgelser til Halloween
    Marengsspøgelser direkte til Halloween

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required