Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Snacks og søde sager › Butterdejssnegle med gorgonzola og skinke

Butterdejssnegle med gorgonzola og skinke

Butterdejssnegle med gorgonzola og skinke
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
33
SHARES
FacebookMessenger33PinterestEmailSMS
Opdateret: 24. august 2022 - Udgivet: 11. juli 2022

Butterdejssnegle med skinke, valnødder og gorgonzola er vildt lækre snacks, som er lette at lave og lækre til velkomstdrinken eller sofahygge.

Butterdejssnegle er simpelthen så nemme at lave, at man skulle tro, det var løgn.

De er sprøde og lækre, og når man først begynder at spise dem, er det umuligt at stoppe. Særligt disse med gorgonzola, skinke og hakkede valnødder.

Tricket er bare at smelte gorgonzolaen, smøre den ud over butterdejen, drysse med nødder og lægge skinkestrimler over. Herefter rulles en roulade, som skæres i skiver og bages som snegle.

Opskrift på butterdejssnegle med gorgonzola

Karen SenecaKaren Seneca

Butterdejssnegle med gorgonzola og skinke

5 fra 2 stemmer
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 25 minutter min
Antal: 5 stk
Ret: Snack
Køkken: Britisk
Kalorier: 229
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 3 plader butterdej - frosne og optøet
  • 150 g gorgonzola - smeltet
  • 50 g valnødder - grofthakkede
  • 4 skiver skinke - i strimler
  • 1 stk æg - sammenpisket
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. Tænd ovnen på 200 grader og beklæd en bageplade med bagepapir.
  2. Læg butterdejspladerne på køkkenbordet og lad dem tø op.
  3. Imens hakker du valnødder og skærer skinke i strimler.
  4. Smelt gorgonzolaen langsomt for medium varme i en lille gryde.
  5. Rul butterdejspladerne ud til ca. 18 x 25 cm. Smør gorgonzolaen ud over dejen, drys med skinke og valnødder. Rul dejen rundt på den lange ende og dan en roulade.
  6. Pensl sammenføjningen med æg og skær ud i butterdejssnegle af ca. en centimeter. Placer dem på bagepladen og pensl dem alle med æg.
  7. Bages i 15 minutter, køl af et par minutter, og så er de lækre snacks klar til at blive spist.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Kalorier: 229kcalKulhydrater: 2gProtein: 13gFedt: 19gMættet fedt: 8gFlerumættet fedt: 5gEnkelumættet fedt: 5gKolesterol: 37mgNatrium: 613mgKalium: 186mgKostfibre: 1gSukker: 0.4gVitamin A: 232IUVitamin C: 0.1mgCalcium: 170mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tip

Hvis du ikke er til blåskimmelost, kan du komme mozzarella i disse butterdejssnegle.

Her er ikke så meget smag i som i gorgonzola, så drys lidt oregano udover osten, hvis du bruger andre typer end blåskimmel.

Du kan også sagtens lave vegetarversioner af sneglene her.

Se andre lækre snacks her:

Hjemmelavede pestosnegle

Pizzatwisters - brødsnacks med pizzasmag

Halloumifritter - super lækre snacks

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required