• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Snacks og søde sager › Butterdejssnegle med gorgonzola og skinke

Butterdejssnegle med gorgonzola og skinke

Butterdejssnegle med gorgonzola og skinke
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
33
SHARES
FacebookMessenger33PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 24. august 2022 - Udgivet: 11. juli 2022

Butterdejssnegle med skinke, valnødder og gorgonzola er vildt lækre snacks, som er lette at lave og lækre til velkomstdrinken eller sofahygge.

Butterdejssnegle er simpelthen så nemme at lave, at man skulle tro, det var løgn.

De er sprøde og lækre, og når man først begynder at spise dem, er det umuligt at stoppe. Særligt disse med gorgonzola, skinke og hakkede valnødder.

Tricket er bare at smelte gorgonzolaen, smøre den ud over butterdejen, drysse med nødder og lægge skinkestrimler over. Herefter rulles en roulade, som skæres i skiver og bages som snegle.

Opskrift på butterdejssnegle med gorgonzola

Butterdejssnegle med gorgonzola og skinke
Karen SenecaKaren Seneca

Butterdejssnegle med gorgonzola og skinke

5 fra 2 stemmer
Butterdejssnegle med skinke, valnødder og gorgonzola er vildt lækre snacks, som er lette at lave og lækre til velkomstdrinken eller sofahygge.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 25 minutter min
Antal: 5 stk
Ret: Snack
Køkken: britisk
Kalorier: 229
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 3 plader butterdej - frosne og optøet
  • 150 g gorgonzola - smeltet
  • 50 g valnødder - grofthakkede
  • 4 skiver skinke - i strimler
  • 1 stk æg - sammenpisket

Fremgangsmåde
 

  1. Tænd ovnen på 200 grader og beklæd en bageplade med bagepapir.
  2. Læg butterdejspladerne på køkkenbordet og lad dem tø op.
  3. Imens hakker du valnødder og skærer skinke i strimler.
  4. Smelt gorgonzolaen langsomt for medium varme i en lille gryde.
  5. Rul butterdejspladerne ud til ca. 18 x 25 cm. Smør gorgonzolaen ud over dejen, drys med skinke og valnødder. Rul dejen rundt på den lange ende og dan en roulade.
  6. Pensl sammenføjningen med æg og skær ud i butterdejssnegle af ca. en centimeter. Placer dem på bagepladen og pensl dem alle med æg.
  7. Bages i 15 minutter, køl af et par minutter, og så er de lækre snacks klar til at blive spist.

Næringsindhold

Kalorier: 229kcalKulhydrater: 2gProtein: 13gFedt: 19gMættet fedt: 8gFlerumættet fedt: 5gEnkelumættet fedt: 5gKolesterol: 37mgNatrium: 613mgKalium: 186mgKostfibre: 1gSukker: 0.4gVitamin A: 232IUVitamin C: 0.1mgCalcium: 170mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tip

Hvis du ikke er til blåskimmelost, kan du komme mozzarella i disse butterdejssnegle.

Her er ikke så meget smag i som i gorgonzola, så drys lidt oregano udover osten, hvis du bruger andre typer end blåskimmel.

Du kan også sagtens lave vegetarversioner af sneglene her.

Se andre lækre snacks her:

Hjemmelavede pestosnegle

Pizzatwisters - brødsnacks med pizzasmag

Halloumifritter - super lækre snacks

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sandwichboller.

Sandwichboller - lækre og nemme brød til sandwich

Billede af nakkesteg på spyd.

Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)

Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.

Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte

Sæson i juli

Sæson i juli: Se alle de danske frugter og grøntsager

Madplan uge 27

Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter

Billede af Vining bøfgryde.

Viking bøfgryde - gryderet med oksesauté

Forsiden lige nu

Kyllingeret med ris i ovn
Kyllingeret med ris i ovn→ Se opskriften
Madplan uge 27
Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter→ Se opskriften
kartoffelsalat med soltørrede tomater
Kartoffelsalat med soltørrede tomater og gul peberfrugt→ Se opskriften
kyllingesatay spyd
Kyllingesatay - marinerede kyllingespyd til ovn eller grill→ Se opskriften
Billede med sort peber.
Peber - fakta og viden om sort, hvid og grøn peber→ Se opskriften
billede med kylling i fad med spidskål
Kylling i fad med spidskål, nye kartofler og asparges→ Se opskriften
billede med stikkelsbærkage opskrift
Stikkelsbærkage→ Se opskriften
Katrines yndlingsboller
Katrines yndlingsboller→ Se opskriften
billede af rabarbercrumble med kokos
Opskrift på rabarbercrumble med kokos→ Se opskriften
Affogato - italiensk kaffedessert
Affogato – nem italiensk isdessert med kaffe→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required