• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Forretter › Bruschetta med svampe og timian

Bruschetta med svampe og timian

Bruschetta med svampe
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
5
SHARES
FacebookMessenger5PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  20. juni 2024 - Udgivet:  23. april 2021

Indhold

  1. Bruschetta med svampe og timian er perfekt til tapas bordet. De smager super godt, og så er de nemme at lave. Ser her, hvordan man gør.
  2. Opskrift på Bruschetta med svampe og timian
  3. Bruschetta med svampe og timian
  4. Tips og andre opskrifter

Bruschetta med svampe og timian er perfekt til tapas bordet. De smager super godt, og så er de nemme at lave. Ser her, hvordan man gør.

Bruschetta med svampe og timian er skiver af ristet brød med det lækreste fyld af champignoner, som er ristet på panden med balsamicoeddike og timian. Denne opskrift er perfekt som forret eller som tapas.

Ved at tilføje balsamicoeddike gøres fyldet næsten en form for karamelliseret, hvilket er ekstremt lækkert.

Det er med til at balancere de andre smage på en meget sofistikeret måde.

Brødet, jeg bruger i den opskrift, er hjemmebagt surdejsbrød, men du kan bruge alle former for brød. Dog vil jeg anbefale at bruge brød med en sprød skorpe, da knaset gør retten ekstra god og giver lidt modspil.

Opskrift på Bruschetta med svampe og timian

Bruschetta med svampe
Rakel Seneca

Bruschetta med svampe og timian

5 fra 1 stemme
Bruschetta med svampe og timian er perfekt til tapasbordet. De smager super godt, og så er de nemme at lave. Se hvordan man gør.
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Antal: 2 personer
Ret: Forret
Køkken: Spansk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 150 g champignon
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk olivenolie
  • 0,5 tsk sukker
  • 0,5 tsk friskkværnet peber
  • 1 spsk timian - stødt
  • 1 tsk salt
  • 2 skiver brød
  • 4-6 blade frisk basilikum

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at skære svampene i tynde skiver.
  2. På en pande varmes en smule olivenolie op, tilføj derefter hvidløget, som du ikke skal skære. Det skal bare tilføjes helt. Steg hvidløget i to minutter, så det bliver en smule mere gyldent.
  3. Tilføj nu champignonerne til panden, lad dem stege sammen med hvidløget i cirka fire minutter. Tilføj nu timian, salt og peber.
  4. Tilføj basamicoeddike og sukker og lad det hele stege sammen i et minut, til sukkeret karamelliseres.
  5. Tag nu to skiver brød og smør det generøst med olivenolie. Rist dem på en pande i cirka tre minutter på hver side, eller indtil brødet er sprødt og ristet.
  6. Put svampefyldet på brødet og server med frisk basilikumblade.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips og andre opskrifter

Som nævnt er det en god anretning på et tapasbord eller blot som en forret, hvor du serverer en god hvidvin til.

Du kan drysse ristede pinjekerner eller hakkede valnødder over svampene, hvis du gerne vil have mere knas, end det du får fra selve brødet.

Se flere italienske opskrifter:

Focaccia - nem opskrift på italiensk brød med rosmarin

Tiramisu - nem opskrift på den lækre italienske dessert

Lasagne opskrift - en italiensk klassiker

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Billede af hvid aspargessalat med tomater.

Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing

Billede af sønderjysk stang.

Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)

Forsiden lige nu

billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.
Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
billederesultat for fyldt spidskål med oksekød i ovn
Fyldt spidskål med oksekød→ Se opskriften
stor bradepandekage med jordbær
Stor bradepandekage med jordbær - opskrift til mange→ Se opskriften
Billede af hvid aspargessalat med tomater.
Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required