Min opskrift på brunsviger i airfryer, hvor du får en let og luftig brunsvigerkage med snaks på toppen. Bages i form på 20 centimeter.
Brunsviger i airfryer er en skøn og nem kage, og her er der nok til 6 personer.
Brunsvigerkagen bages i en form på 20 gange centimeter - eller tilsvarende størrelse. God bagelyst.
Opskrift på brunsviger i airfryer
Brunsviger i airfryer
Ingredienser
- 1 dl mælk - lun
- 25 g gær
- 200 g hvedemel
- 25 g sukker
- 0,5 æg
- 50 g smør - meget blødt
- 100 g smør - meget blødt
- 150 g brun farin
- 50 g kagecreme - kan undværes men er lækker
Få tilsendt opskriften på mail
Fremgangsmåde
- Til brunsviger i airfryer starter du med at røre gæren ud i den lune mælk. Tilsæt derefter hvedemel, sukker, æg og blødt smør.
- Ælt dejen godt igennem på køkkenbordet og det er nemt. Du kan selvfølgelig gøre det på en røremaskine.
- Lad dejen hvile tildækket i 15 minutter.
- Bred dejen ud til ca. 20 gange 20 centimeter, så den passer til en form i din airfryer. Du skal ikke rulle dejen, men blot trække den ud.
- Beklæd formen med bagepapir og læg derefter dejen.
- Rør ingredienserne til din snask til brunsvigeren sammen. Med fingrene laves huller i dejen i formen, og snasket fordeles over hele kagen. Brug lige fingrene igen til at lave lidt hullerne, så remoncen kommer lidt ned i kagen.
- Overdæk formen med et viskestykke og lad den hæve på køkkenbordet i 1 time.
- Bag din brunsvigeren i airfryeren ved 160 grader, hvor den skal have ca. 20 minutter. Husk at bagetiden kan variere fra model til model.
Næringsindhold
Tips
Sådan bager du brunsviger i airfryer. Lad nu kagen køle lidt af, hvorefter den skæres ud og nydes.
Relaterede opskrifter
Marmorkage i airfryer
Chokoladekage i airfryer - nem opskrift
Drømmekage i airfryer
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Bemærk: Ingen bindingsperiode
Comments
No Comments