Min opskrift på brunsviger i airfryer, hvor du får en let og luftig brunsvigerkage med snaks på toppen. Bages i form på 20 centimeter.
Brunsviger i airfryer er en skøn og nem kage, og her er der nok til 6 personer.
Brunsvigerkagen bages i en form på 20 gange centimeter - eller tilsvarende størrelse. God bagelyst.
Opskrift på brunsviger i airfryer

Brunsviger i airfryer
Ingredienser
Fremgangsmåde
- Til brunsviger i airfryer starter du med at røre gæren ud i den lune mælk. Tilsæt derefter hvedemel, sukker, æg og blødt smør.
- Ælt dejen godt igennem på køkkenbordet og det er nemt. Du kan selvfølgelig gøre det på en røremaskine.
- Lad dejen hvile tildækket i 15 minutter.
- Bred dejen ud til ca. 20 gange 20 centimeter, så den passer til en form i din airfryer. Du skal ikke rulle dejen, men blot trække den ud.
- Beklæd formen med bagepapir og læg derefter dejen.
- Rør ingredienserne til din snask til brunsvigeren sammen. Med fingrene laves huller i dejen i formen, og snasket fordeles over hele kagen. Brug lige fingrene igen til at lave lidt hullerne, så remoncen kommer lidt ned i kagen.
- Overdæk formen med et viskestykke og lad den hæve på køkkenbordet i 1 time.
- Bag din brunsvigeren i airfryeren ved 160 grader, hvor den skal have ca. 20 minutter. Husk at bagetiden kan variere fra model til model.
Næringsindhold
Få tilsendt opskriften på mail
Tips
Sådan bager du brunsviger i airfryer. Lad nu kagen køle lidt af, hvorefter den skæres ud og nydes.
Relaterede opskrifter
Marmorkage i airfryer
Chokoladekage i airfryer - nem opskrift
Drømmekage i airfryer
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Bemærk: Ingen bindingsperiode
Comments
No Comments