• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Kager › Brombærtærte med kokos og smuldredej på 30 min.

Brombærtærte med kokos og smuldredej på 30 min.

brombærkage med kokos
4.4 fra 25 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
145
SHARES
FacebookMessenger145PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  16. august 2023 - Udgivet:  16. august 2023

Her får du min opskrift på en nem brombærtærte med kokos. En lækker kage med friske brombær, kokos og smuldredej. Klar på 30 minutter.

Brombærtærte med kokos er en super nem og himmelsk lækker tærte, som du kan lave på ca. 30 minutter.

Tærten kan laves med friske brombær i sæsonen, og resten af året kan du sagtens bage brombærkagen med frosne brombær.

Det er en simpel kage med smuldredej, men man bliver lidt afhængig af den. Så er du advareret.

Opskrift på brombærtærte med kokos

brombærkage med kokos
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Brombærtærte med kokos

4.41 fra 25 stemmer
Her får du min opskrift på en nem brombærtærte med kokos. En lækker kage med friske brombær, kokos og smuldredej. Klar på 30 minutter.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 6 personer
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Kalorier: 366
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

Bær
  • 150 g brombær - friske eller frosne bær
  • 1 spsk kartoffelmel - med lidt top
  • 25 g sukker
  • 5 g vaniljesukker
Smuldredej
  • 125 g hvedemel
  • 30 g kokosmel
  • 75 g sukker
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 100 g smør - i mindre tern, skal være koldt
Pynt
  • Lidt sukker - til drys

Fremgangsmåde
 

  1. Ovnen tændes på 200 grader varmluft, og en form med en diameter på ca. 18 centimeter smøres med smør.
  2. Brombær vendes i en skål sammen med kartoffelmel, sukker og vaniljesukker.
  3. I en anden skål vejes hvedemel af sammen med kokos, sukker og vaniljesukker. Blandes sammen.
  4. Tilsæt koldt smør i mindre tern, og smuldr smørret ud i melblandingen, så det kommer til at minde om en revet ost.
  5. Fordel cirka ¾ af smuldredejen i formen, og tryk den let til uden at mase.
  6. Derpå fordeles brombær, og resten af smuldredejen drysses over. Drys også med lidt sukker.
  7. Brombærtærte med kokos bages nu på næstnederste rille i ca. 20 minutter.

Næringsindhold

Kalorier: 366kcalKulhydrater: 57gProtein: 3gFedt: 15gMættet fedt: 9gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 4gTransfedt: 1gKolesterol: 36mgNatrium: 127mgKalium: 59mgKostfibre: 3gSukker: 32gVitamin A: 417IUVitamin C: 2mgCalcium: 13mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Noter

Den færdigbagte brombærtærte med kokos køles lidt af, men brombærkagen er god at spise, mens den er lun.

Serveres gerne med en flødeskum eller creme fraiche.

Se flere opskrifter med brombær

  • brombær galette
    Brombær galette med friske eller frosne bær
  • billederesultat for brombærcrumble
    Brombærcrumble - lækker kage med friske brombær
  • Brombærhorn a la Lagkagehuset
    Brombærhorn - horn med marcipanremonce
  • billede med brombærkage med crumble
    Brombærkage - nem kage med brombær og crumble
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Louise

    november 09, 2024 at 9:25 pm

    Super nem og lækker opskrift

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af grillede grøntsager.

Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Forsiden lige nu

mad på 30 minutter
Mad på 30 minutter (lækre retter på en halv time)→ Se opskriften
billede med simpel pastaret
Simpel pastaret - nem mad uden gryde og pande→ Se opskriften
billederesultat for æggewraps med laks og kylling
Æggewraps - skøn opskrift med laks eller kylling→ Se opskriften
billede med creme anglaise med jordbær
Creme Anglaise med jordbær (lækker vaniljecreme)→ Se opskriften
billede med grøn kartoffelsalat
Grøn kartoffelsalat med ærter og majs→ Se opskriften
vegetar kødsovs uden kød
Vegetar kødsovs: En lækker pastasauce uden kød→ Se opskriften
Hyldeblomst
Hyldeblomst - sommerlige opskrifter og fakta→ Se opskriften
torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé
Torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé→ Se opskriften
edamamesalat med tomat og dressing
Simpel edamamesalat med tomat og agurk→ Se opskriften
Billede resultat for jordbær parfait
Jordbær parfait - nem jordbæris uden ismaskine→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required