• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Brød › Brød med rosmarin og hvidløg - perfekte til maden

Brød med rosmarin og hvidløg - perfekte til maden

brød med rosmarin og hvidløg
Lækre og sprøde brød med rosmarin og hvidløg. Brug dem som den nemme forret eller som brødstykker til maden. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  9. juni 2023 - Udgivet:  9. juni 2023

Del gerne:
84
SHARES
FacebookMessenger84PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Brød med rosmarin og hvidløg er utrolig lækre, og du får den nemme opskrift på dem her. Sprøde brødskiver med masser af smag fra Italien.
  2. Opskrift på brød med rosmarin og hvidløg
  3. Brød med rosmarin og hvidløg - perfekte til maden
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Tips
  8. Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning
  9. Manitoba flutes med eller uden brug af dampovn
Gå til opskrift

Brød med rosmarin og hvidløg er utrolig lækre, og du får den nemme opskrift på dem her. Sprøde brødskiver med masser af smag fra Italien.

Jeg elsker disse brød med rosmarin og hvidløg, og de er mega nemme at lave.

Samtidig er brødene en god måde at få brugt et daggammelt flute eller lignende brød på, og så skal der ikke så mange ingredienser til i denne opskrift.

Det er sådan set bare skiver af brød, der bages kort med olivinolie, rosmarin og hvidløg, og brødene er gode til den hurtige og nemme forret, eller som brød til pasta, kylling og meget mere.

Opskriften giver otte stykker, hvilket normalt passer til fire personer.

Opskrift på brød med rosmarin og hvidløg

brød med rosmarin og hvidløg

Brød med rosmarin og hvidløg - perfekte til maden

Brød med rosmarin og hvidløg er utrolig lækre, og du får den nemme opskrift på dem her. Sprøde brødskiver med masser af smag fra Italien.
Bedømmelse
4.7 fra 7 stemmer
RetBrød
Arbejdstid: 10 minutter minutter
Tilberedning: 5 minutter minutter
Samlet tid: 15 minutter minutter
Antal 8 stk.
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 8 skiver brød - hvedebrød, gerne italiensk brødtype
  • 1 dl olivenolie
  • 4 fed hvidløg - finthakket
  • 1 håndfuld rosmarin
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  • Tænd din ovn på 200 grader varmluft.
  • Beklæd en bageplade med bagepapir.
  • Skær otte skiver brød og læg dem på bagepladen.
  • Kom olivenolie i en lille skål, og rør olien med finthakket (eller presset) hvidløg og hakket rosmarin. Brug 2-3 spiseskefulde hakket rosmarin eller som du synes.
  • Krydr også med lidt salt og friskkværnet peber.
  • Fordel din olie med rosmarin og hvidløg på brødstykker.
  • Bag dine brød med rosmarin og hvidløg i ca. 5 minutter, så brødene netop er sprøde uden at være for hårde.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

De sprøde brød med rosmarin og hvidløg serveres straks.

Brødstykkerne er både gode som den nemme lille forret eller snack, men servér dem også gerne til pastaretter.

Eksempelvis passer de godt til en spaghetti carbonara.

Se også disse brødopskrifter fra Italien:

Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning

4.8 fra 139 stemmer
Opskrift på verdens mest sprøde ciabattabrød. Hemmeligheden er en rimelig tynd dej, der får lov at hæve i fem timer.
Gå til opskrift
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.

Manitoba flutes med eller uden brug af dampovn

5 fra 2 stemmer
Se her hvordan du bager sprøde manitoba flutes med eller uden brug af dampovn. En rigtig god flutesopskrift fra John Hornbek.
Gå til opskrift
billederesultat for manitoba flutes
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Else

    marts 13, 2021 at 6:24 am

    Ser gode ud. Glæder mig til at prøve dem 🙏

    Svar

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv medlem af Madens Verden nu
Du får et medlemskab for kun 295 kroner for et HELT år!
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required