Brød med rosmarin og hvidløg er utrolig lækre, og du får den nemme opskrift på dem her. Sprøde brødskiver med masser af smag fra Italien.
Jeg elsker disse brød med rosmarin og hvidløg, og de er mega nemme at lave.
Samtidig er brødene en god måde at få brugt et daggammelt flute eller lignende brød på, og så skal der ikke så mange ingredienser til i denne opskrift.
Det er sådan set bare skiver af brød, der bages kort med olivinolie, rosmarin og hvidløg, og brødene er gode til den hurtige og nemme forret, eller som brød til pasta, kylling og meget mere.
Opskriften giver otte stykker, hvilket normalt passer til fire personer.
Opskrift på brød med rosmarin og hvidløg
Brød med rosmarin og hvidløg - perfekte til maden
Ingredienser
- 8 skiver brød - hvedebrød, gerne italiensk brødtype
- 1 deciliter olivenolie
- 4 fed hvidløg - finthakket
- 1 potte rosmarin
- salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Tænd din ovn på 200 grader varmluft.
- Beklæd en bageplade med bagepapir.
- Skær otte skiver brød og læg dem på bagepladen.
- Kom olivenolie i en lille skål, og rør olien med finthakket (eller presset) hvidløg og hakket rosmarin. Brug 2-3 spiseskefulde hakket rosmarin eller som du synes.
- Krydr også med lidt salt og friskkværnet peber.
- Fordel din olie med rosmarin og hvidløg på brødstykker.
- Bag dine brød med rosmarin og hvidløg i ca. 5 minutter, så brødene netop er sprøde uden at være for hårde.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
De sprøde brød med rosmarin og hvidløg serveres straks.
Brødstykkerne er både gode som den nemme lille forret eller snack, men servér dem også gerne til pastaretter.
Eksempelvis passer de godt til en spaghetti carbonara.
Se også disse brødopskrifter fra Italien:
Else
Ser gode ud. Glæder mig til at prøve dem 🙏