Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Broccolipuré som tilbehør eller fyld i sandwichs

Broccolipuré som tilbehør eller fyld i sandwichs

broccolipuré
4.5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
4
SHARES
FacebookMessenger4PinterestEmailSMS

Broccolipuré er en rigtig smart måde at servere den sunde kål på. Most med parmesan, citronsaft og en klat smør, smager den fortrinligt.

Broccolipuré får den mest fantastiske farve, som nærmest lyser op fra skålen. Samtidig er det en fin måde at udnytte kålens sunde egenskaber på.

Vi ved jo alle sammen, at kål er sundt, men det er ikke altid, vi gider spise det.

Når du purerer broccoli med blandt andet parmesan og citronsaft, får du en dejlig puré, som kan bruges som smørelse i sandwichs, sauce til pasta eller blot som tilbehør til en god steg.

Se også disse opskrifter:

  • Perlebygsalat med broccoli
  • Broccoliris
  • Broccolisalat med gulerod, mandler og tørrede tranebær

Opskrift på broccolipuré med parmesan

Broccolipuré - opskrift på flot tilbehør

Karen SenecaKaren Seneca
4.5 fra 2 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 5 minutter min
Samlet tid: 15 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør, Vegetar
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 stk broccoli
  • 50 g parmesan
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 spsk smør
  • salt og friskkværnet peber

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Skær broccolien ud i små buketter og skyl dem i et dørslag. Brug også det meste af stokken, der sagtens kan spises.
  2. Bring vand i kog. Når det koger, tilsætter du salt og broccoli. Når vandet er i kog igen, lader du dem koge i et par minutter uden låg.
  3. Kom parmesanstykker, citronsaft, salt, peber og broccoli i en skål og blend det hele sammen.
  4. Vend nu en smørklat i pureen, og så er den klar til servering.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tip og serveringsforslag

Du kan sagtens lave en blanding af blomkål og broccoli, dog skal du være opmærksom på, at farven bliver mere udvandet.

Tilsæt eventuelt friske, hakkede mynteblade eller finthakket persille i din broccolipuré.

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af bagt hjertesalat.
    Bagt hjertesalat (sådan laver du hjertesalat i ovn)
  • Billede af kartofler med bagepulver.
    Kartofler med bagepulver (et godt trick til sprøde kartofler i ovn)
  • Billede af honningglasereede pastinakker.
    Honningglaserede pastinakker med rosmarin
  • Billede af salat med brændt blomkål og rucola.
    Salat med brændt blomkål, rucola og pinjekerner

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required