Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Børnenes minifrikadeller på spyd (børnevenlig mad)

Børnenes minifrikadeller på spyd (børnevenlig mad)

billederesultat for børnenes minifrikadeller
5 fra 5 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
Facebook1.8kPinterestSMSEmailMessenger
1.8k
DELINGER

Minifrikadeller på spyd er gode både i madpakken - og når der er børnefest eller fødselsdag. Og så glider grøntsagerne samtidig nemmere ned.

Indhold
  • Minifrikadeller på spyd er gode både i madpakken - og når der er børnefest eller fødselsdag. Og så glider grøntsagerne samtidig nemmere ned.
  • Opskrift på minifrikadeller
  • Børnenes minifrikadeller på spyd (børnevenlig mad)
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Tips
  • Kommentarer

Minifrikadeller er glimrende mad til børn, og de bliver mere spændende når du trækker frikadellerne på et spyd.

Her kombineret med blandt andet stykker af agurk og andet grønt.

Opskriften er til fire personer. Eller seks børn.

Du kan serveres de lækre frikadellespyd med lidt pasta til. Enkelt og godt. Her kan du også se den klassiske slagteropskrift på frikadeller.

Opskrift på minifrikadeller

Børnenes minifrikadeller på spyd (børnevenlig mad)

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 5 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 20 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Fars på køl: 30 minutter min
Samlet tid: 1 time t
Minifrikadeller på spyd er gode både i madpakken - og når der er børnefest eller fødselsdag. Og så glider grøntsagerne samtidig nemmere ned.
Antal: 4
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 500 g hakket svin og kalv
  • 1 lille rødløg
  • 1 æg
  • 1 spsk hvedemel (med top)
  • 2,5 dl mælk (cirka mængde)
  • 1 tsk salt
  • friskkværnet peber
  • gulerødder (peberfrugt, cherrytomater, agurk, grove stykker til spyddene)
  • træspyd

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Rør salt og peber ud i det hakkede kød. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør længe til farsen er let og luftig. Gerne i en røremaskine.
  2. Lad farsen til minifrikadeller stå og hvile en halv time i køleskabet.
  3. Varm en pande op med lidt smør og olie på. Olien gør, at smørret ikke branker så let. Du steger frikadellerne ved en jævn varme.
  4. Tag en spiseske og form små frikadeller i hånden. Disse frikadeller skal stege i alt cirka 10 minutter - altså fem minutter på hver side.
  5. Skær grøntsagerne i grove stykker og sæt skiftevis grøntsager og frikadeller på spydene.
  6. Hvis du gerne vil smage om farsen er tilpas saltet, kan du starte med at stege en enkelt lille frikadellefars på panden. Spis aldrig rå fars!

Næringsindhold

Kalorier200kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Børnenes minifrikadeller serveres straks - eventuelt sammen med pasta og en god salat.

Se også mine opskrifter på frikadeller i airfryer, frikadeller i fad og de populære squashfrikadeller.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af teriyaki laks.
    Teriyaki laks (nem laks med teriyaki og sesam)
  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos
  • Billede af peberkylling.
    Peberkylling med grønne peberkorn og lækker sauce
  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required