Prøv at lave bøffer med chimichurri, der er en lækker grøn sauce lavet med blandt andet olie, eddike og chili. Nem at lave og den løfter virkelig bøfferne.
Opskriften på bøffer med chimichurri er beregnet som hovedret til fire personer.
Ingredienser til bøffer med chimichurri
4 gode oksebøffer/ribeye
1 portion chimichurri
Salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Start med at salte bøfferne grundigt på begge sider. Lad dem hvile lidt.
- Lav derefter chimichurri som anvist i linket. Saucen er nem at lave, og du smager den til med salt.
- Smør bøfferne godt og grundigt ind i chimichurri-saucen, og lad dem trække 10 minutter. Gem gerne en lidt af saucen.
- Nu kan du enten stege bøfferne på panden eller grille dem. Pandesteges ved høj varme eller grilles ved en god og direkte varme. Stegetiden er cirka 2-3 minutter på hver side, men det afhænger blandt andet af hvor tykke dine bøffer er.
- Lige inden bøfferne er helt færdige pensles de med resten af saucen.
- Lad de færdigstegte bøffer med chimichurri hvile fem minutter inden servering. Krydres med friskkværnet peber.
Bøfferne har nu en lækker og mere let smag end traditionelt, og du kan blandt andet servere dem med disse lækre bønnefritter.
Eller prøv med min kartoffelsalat med rucola og rødløg.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden