Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Vegetar › Blomkålspandekager

Blomkålspandekager

billederesultat for blomkålspandekager
4.9 fra 12 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
155
SHARES
FacebookMessenger155PinterestEmailSMS
Opdateret: 30. september 2024 - Udgivet: 7. august 2020

Her er en god opskrift på blomkålspandekager, der er nemme at lave. De lækre pandekager med blomkål er gode som vegetarret på kødfrie dage.

Lækre blomkålspandekager, der er mættende og gode som vegetarret. Og så er de skønne pandekager med blomkål meget nemme at lave.

Brug eventuelt en rest blomkål, hvis du har noget til overs fra dagen i forvejen, og tilpas mængden af æg og mel, til den mængde blomkål du har.

Prøv også at tilsætte andre grøntsager og eventuelt krydderurter. Eller følg opskriften her og nyd de velsmagende pandekager.

Se også de lækre opskrifter på:

  • Mormors pandekager
  • Amerikanske pandekager
  • Bananpandekager
  • Madpandekager

Opskrift på sunde blomkålspandekager

newyorkerbyheart.com topbilledeMadens Verden

Blomkålspandekager - nem opskrift

4.92 fra 12 stemmer
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Vegetar
Køkken: Dansk
Kalorier: 265
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 1 blomkål - delt i små buketter
  • 1 stort rødløg - skåret i tern
  • 2 fed hvidløg - knust og finthakket
  • 2 forårsløg - fintsnittet + lidt ekstra af den grønne del til pynt
  • salt og friskkværnet peber
  • 5 æg
  • 5 spsk hvedemel
  • olivenolie
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. Kom de små blomkålsbuketter i en gryde med letsaltet vand og bring dem i kog.
  2. Lad dem koge i 1 minut, hæld vandet fra og lad dem dryppe af.
  3. Varm lidt olie op på en pande og sauter rødløg til det bliver blødt, men det skal ikke tage farver, rør i det af og til.
  4. Tilsæt forårsløg og lad det sautere med i 1-1½ minut, det skal heller ikke tage farve.
  5. Tilsæt til sidst hvidløg og lad det stege med, til det begynder at afgive duft, rør i det. Efter ca. ½ minuts tid, tages panden af varmen og det afkøles lidt.
  6. Kom æggene i en skål og tilsæt salt, friskkværnet peber og mel, pisk kraftigt.
  7. Tilsæt blomkål og løg-blandingen og vend det hele godt sammen.
  8. Varm lidt olie op på en pande og kom blomkålsblandingen på i klatter, jeg kunne have 4 på min pande.
  9. Sørg for at få lidt af den flydende æggemasse med til hver pandekage, det binder blomkålsbuketterne sammen og det er lettere at vende.
  10. Steg dem 1-2 minutter, til de er gyldne og vend dem rundt. Steg ligeledes på den anden side og læg dem på et fad. Forsæt til al dejen er brugt.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Kalorier: 265kcalKulhydrater: 30gProtein: 10gFedt: 13gMættet fedt: 3gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 7gTransfedt: 0.02gKolesterol: 205mgNatrium: 715mgKalium: 938mgKostfibre: 4gSukker: 23gVitamin A: 372IUVitamin C: 73mgCalcium: 129mgJern: 3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Servering

De færdige blomkålspandekager drysses med lidt fintskåret forårsløg og serveres straks.

Serveres gerne med avocadosalat til.

Om
newyorkerbyheart.com topbillede
Madens Verden

Vi er glade for her på Madensverden at få lov til at viderebringe de lækre opskrifter fra bloggen Newyorkerbyheart.com. Bloggen blev startet af Birthe Lynggaard i 2006, hvor hun delte sin store kærlighed for bøger, rejser mv. og især mad. Birthe gik desværre, pga. sygdom, alt for tidligt bort i 2014 og bloggen har siden ligget stille hen. Vi, og Birthes efterladte, synes dog, at hendes opskrifter fortsat skal leve og vække inspiration. Til glæde og gavn.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Birthe skriver

    marts 13, 2021 at 12:46 pm

    De smager himmelsk😀😀

    Svar

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required