Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Blomkål med bacon

Blomkål med bacon (bagt i ovn - ovnbagt baconkål)

ovnbagt blomkål med bacon
4.5 fra 17 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
179
SHARES
FacebookMessenger179PinterestEmailSMS
Indhold
  • Blomkål med bacon bagt i ovn - ovnbagt baconkål
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på blomkål med bacon
  • Servering
  • Kommentarer

Blomkål med bacon bagt i ovn - ovnbagt baconkål

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.5 fra 17 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Her er min opskrift på blomkål med bacon, som du nemt kan bage i din ovn. Den baconsvøbte blomkål er god som snack eller lækkert tilbehør.
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 8 buketter blomkål (gerne middelstore buketter)
  • 8 skiver bacon
  • olivenolie
  • purløg (til pynt)
  • flagesalt

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Smør et ildfast fad - eller læg et stykke bagepapir i det. Det letter rengøringen bagefter.
  3. Skær otte gode buketter ud af din blomkål. Ikke for små - men heller ikke kæmpestore.
  4. Vikl et stykke bacon om hvert stykke blomkål, og læg dem i fadet.
  5. Hæld lidt olivenolie over.
  6. Blomkål med bacon bages nu ca. 20 minutter midt i ovnen.

Næringsindhold

Kalorier50kcalKulhydrater3gProtein2gFedt4gMættet fedt1gFlerumættet fedt0.4gEnkelumættet fedt3gNatrium641mgKalium200mgKostfibre1gSukker1gVitamin A33IUVitamin C32mgCalcium16mgJern0.3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Blomkål med bacon er genialt, og så er den så super simpel at tilberede.

Sådan er det ofte med mad. Det helt simple er ofte det bedste, og det gælder i høj grad også her.

Her vikler du blot en skive bacon rundt om en buket blomkål, og efter 20 minutter i ovnen smager det himmelsk godt.

Bacon kan i øvrigt erstattes med eks. parmaskinke eller serranoskinke, hvis du mere er til det.

Opskriften giver to stykker ovnbagt baconkål pr. person, men mængden afhænger selvfølgelig af, hvad du skal bruge den til. Så lav flere eller færre som du synes. Se også min populære opskrift på farseret blomkål.

Se også mine opskrifter på:

  • Hakket oksekød med blomkål i fad
  • Mørbrad og blomkål i fad
  • Kylling med blomkål

Opskrift på blomkål med bacon

Servering

Den færdigbagte blomkål med bacon tages ud af ovnen, og der klippes lidt purløg over.

Serveres straks som en snack, nem forret eller som tilbehør til hovedretter.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af vestjysk krogryde.
    Vestjysk krogryde (med peberfrugt, svinekød og masser af smag)
  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required