Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Brød › Beignetdej til fisk, løgringe og grøntsager

Beignetdej til fisk, løgringe og grøntsager

billede med beignetdej til fisk og meget andet
4.8 fra 6 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
1.3k
SHARES
FacebookMessenger1.3kPinterestEmailSMS

Beignetdej bruges til at dyppe stykker af fisk, løgringe og andet i, og derefter steges det i fritureolie. Giver en sprød og luftig dej.

Her får du en super god opskrift på beignetdej, som du kan lave med øl eller koldt vand.

Dejen er god at dyppe stykker af fisk, løgringe og meget andet i, inden stykkerne dyppes i varm olie. Her bliver dejen sprød og popper lidt op.

Beignetdejen er meget nem at lave, og du roligt glæde dig til resultatet.

Opskrift på beignetdej

Beignetdej til fisk, løgringe og grøntsager

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.8 fra 6 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Samlet tid: 5 minutter min
Beignetdej bruges til at dyppe stykker af fisk, løgringe og andet i, og derefter steges det i fritureolie. Giver en sprød og luftig dej.
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Fransk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 70 g hvedemel
  • 40 g majsstivelse
  • 1 tsk bagepulver
  • Lidt salt
  • 1 dl øl
  • 1 æg

Fremgangsmåde

  1. Start med at blande hvedemel sammen med majsstivelse, bagepulver og lidt salt.
  2. Derefter piskes lidt øl i. Øl er perfekt i en beignetdej, men du kan også bruge koldt vand.
  3. Til sidst piskes et æg i dejen, som derefter piskes godt igennem, så den bliver luftig.

Næringsindhold

Kalorier130kcalKulhydrater26gProtein3gFedt1gMættet fedt0.4gFlerumættet fedt0.4gEnkelumættet fedt0.4gTransfedt0.01gKolesterol41mgNatrium291mgKalium48mgKostfibre1gSukker2gVitamin A71IUVitamin C1mgCalcium11mgJern1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Noter

Nu er din beignetdej klar til brug.

Du kan evt. skære stykker af benfri torskefilet ud, og dyppe dem i dejen. Derefter steges de sprøde i fritureolie. Det kan blandt andet ske i en høj gryde på komfuret.

Lad torskestykkerne med dej dryppe af inden turen i olien, hvor de steges 5-6 minutter.

Når du steger fisk og andet i beignetdej, skal olien helst være omkring 180 grader varmt. Så får du det bedste resultat.

Løgringe i beignetdej

Du kan også lave fritterede løgringe. Dyp løgringe i beignetdejen, og dryp dem af.

Steg så løgringene i et par minutter, og læg dem på et stykke køkkenrulle, så fedtet suges af.

Også små buketter af blomkål kan dyppes i beignetdejen, og derefter frituresteges. Mulighederne er mange.

Se flere opskrifter

  • billederesultat for beignets
    Beignets - nem opskrift på friturestegt kage
  • Billede af fish and chips.
    Fish and chips (indbagt fisk med pommes frites)
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Johanna skriver

    august 26, 2024 at 5:09 pm

    Smager godt

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af koldthævet brød i gryde med surdej.
    Koldhævet brød i gryde med surdej (brød uden gær)
  • Billede med havregrynsbrød.
    Havregrynsbrød (nemt brød med havregryn og havreklid)
  • billede med pølsehorn bagt med fuldkornsmel
    Verdens bedste pølsehorn med fuldkorn
  • Billede af sandwichboller.
    Sandwichboller (lækre og nemme brød til sandwich)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required