Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Snacks og søde sager › Bananchips - så let er det at lave sunde chips af banan

Bananchips - så let er det at lave sunde chips af banan

Bananchips
5 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
10
SHARES
FacebookMessenger10PinterestEmailSMS

Bananchips smager faktisk forrygende godt. Og så kan du lave dem helt uden olie og andre fedtstoffer. Her er en superlet opskrift.

Bananchips er så let at lave, at det virker helt skørt at købe dem.

Særligt fordi mange af de bananchips vi køber, er friturestegte og fulde af fedtstoffer.

Det tager ikke længere tid at lave disse chips, end det gør at skære bananerne ud. Det, som tager tid, er selve bagetiden.

Her skal de nemlig have en time og et kvarter i ovnen, men da man hverken skal vende dem eller se til dem, så mens de bager, er det jo ren fritid.

Se også de populære bananopskrifter på:

  • Bananpandekager
  • Svampet banankage
  • Bananmuffins
  • Banan brownie

Opskrift på sprøde bananchips

Hjemmelavede bananchips

Karen SenecaKaren Seneca
5 fra 3 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 1 time t 15 minutter min
Samlet tid: 1 time t 20 minutter min
Antal: 40 stk
Ret: Søde sager
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 2 stk bananer
  • salt
  • citronsaft

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 100 grader varmluft.
  2. Beklæd en bageplade med bagepapir.
  3. Skær bananerne ud i tynde skiver.
  4. Drys halvdelen med fint salt og dryp den anden halvdel med lidt citronsaft. Så får du både salte og søde bananchips.
  5. Bages 1 time og 15 minutter. De bliver mere sprøde, når de kommer ud af ovnen. Men synes du, at de trænger til lidt mere crispy, sætter du dem ind i ti minutter igen.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Note

Du kan også bage dine bananchips uden salt. De smager fint, som de er. Og så er de rigtig gode i en hjemmelavet granola eller ovenpå grød.

Det vigtigste er, at du ikke bruger for umodne bananer, så får de en lidt underlig syrlig smag. Det har jeg prøvet et par gange, og det går bare ikke.

Og så skal skiverne også skæres tilpas tynde, ca. tre mm.

I det hele taget er det let og lækkert at lave sine egne frugtchips. her er for eksempel min opskrift på æblechips, som kan spises sammen med bananskiverne.

Æblechips er lidt mere syrlige, og derfor passer de perfekt sammen. En håndfuld nødder dertil, så har man den perfekte sunde "slikskål".

Det kan også bruges som en hyggelig hilsen hjemmefra i børnenes madkasse.

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Bagte rabarber
    Bagte rabarber (opskrift på rabarber bagt i ovn)
  • billede med hjemmelavede mælkesnitter
    Hjemmelavede mælkesnitter (sådan laver du dem nemt)
  • marcipan med nutella og hvid chokolade
    Marcipan med nutella og hvid chokolade
  • Marengsspøgelser til Halloween
    Marengsspøgelser direkte til Halloween

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required