Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Kager › Baileykage med bund af Oreo og lækker karamelsauce

Baileykage med bund af Oreo og lækker karamelsauce

billederesultat for Baileykage
4.8 fra 13 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
82
SHARES
FacebookMessenger82PinterestEmailSMS

Skøn opskrift på Baileykage med lækker bund af Oreo. En rigtig god dessertkage, der pyntes med karamelsauce og masser af friske bær eller frugt.

Her får du opskriften på den populære Baileyskage, der blandt andet laves med bund af Oreo og en skøn karamelsauce.

Den lækre kage med Baileys er den perfekte dessertkage, og hvis du eks. mangler en kage til nytårsaften eller andre festlige lejligheder, ja så er kagen lige her.

Bemærk, at kagen skal laves dagen før.

Opskrift på Baileykage

Baileykage med bund af Oreo og lækker karamelsauce

newyorkerbyheart.com topbilledeMadens Verden
4.8 fra 13 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 25 minutter min
Samlet tid: 40 minutter min
Skøn opskrift på Baileykage med lækker bund af Oreo. En rigtig god dessertkage, der pyntes med karamelsauce og masser af friske bær eller frugt.
Antal: 8
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

Bund
  • 200 g Oreos
  • 60 g smør smeltet
Fyld
  • 3 pasteuriserede æggeblommer
  • 50 g rørsukker
  • 300 g flødeost naturel
  • 300 g mascarpone
  • 1 spsk instant kaffe
  • 1 spsk kogende vand
  • ½ dl Bailey
  • 4 dl piskefløde pisket til skum
Karamelsauce
  • 100 g muscavacosukker
  • ½ spsk smør
  • ¾ dl piskefløde
  • ½ tsk. Maldon salt
Desuden
  • frisk frugt

Fremgangsmåde

  1. Kom Oreos i en foodprocessor/blender og kør til de er findelte. Smelt smørret og kom det i de blendede kager, rør det godt sammen, så smørret bliver fordelt.
  2. Smør en springform (ca. 24 cm. i diameter) og pres blandingen godt ud i bunden, stil den på køl, mens fyldet laves.
  3. Opløs kaffen i det kogende vand og lad det stå, til det er helt koldt. Hæld Bailey i og bland det sammen.
  4. Brug en el-mikser til at piske æggeblommer og sukker sammen til det bliver lyst og luftigt.
  5. Tilsæt flødeost og mascapone, pisk på laveste hastighed, til det hele er blandet godt sammen.
  6. Hæld Bailey-blandingen i og pisk igen på laveste hastighed, til det er blandet helt sammen.
  7. Pisk fløden til skum, rimelig fast skum og vend det i blandingen lige så forsigtigt, med en dejskraber.
  8. Fordel blandingen ovenpå kagebunden, dæk kagen til og stil på køl natten over. Ingredienserne til karamelsaucen kommes i en gryde (undtagen Maldonsalt) og bringes i kog, ved lav varme.
  9. Rør i det af og til. Lad det koge ved svag varme i ca. 5 minutter, til det tykner.
  10. Tilsæt Maldon salt og rør det i. Hæld det i en skål og lad det køle helt af, inden det hældes på den kolde kage.
  11. Pynt med frisk frugt og bær, og stil din Baileykage koldt indtil den skal serveres.

Næringsindhold

Kalorier350kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Baileykage kan bruges til dessert og festlige lejligheder.

Brug eventuelt som kage til nytårsaften.

Opskrifter på andre dessertkager:

Gateau Marcel

4.7 fra 47 stemmer
Gå til opskrift

Cheesecake

4.7 fra 21 stemmer
Gå til opskrift

Gunvor kage (opskrift på dessertkage med marengs)

4.8 fra 45 stemmer
Gå til opskrift
Om
newyorkerbyheart.com topbillede
Madens Verden

Vi er glade for her på Madensverden at få lov til at viderebringe de lækre opskrifter fra bloggen Newyorkerbyheart.com. Bloggen blev startet af Birthe Lynggaard i 2006, hvor hun delte sin store kærlighed for bøger, rejser mv. og især mad. Birthe gik desværre, pga. sygdom, alt for tidligt bort i 2014 og bloggen har siden ligget stille hen. Vi, og Birthes efterladte, synes dog, at hendes opskrifter fortsat skal leve og vække inspiration. Til glæde og gavn.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Lene skriver

    februar 09, 2023 at 8:17 am

    Jeg bor i udlandet og kan ikke få fat i Maldon salt. Kan jeg bruge almindeligt salt eller hvad skal jeg så gøre? Hvis jeg kan bruge alm salt, er det så samme forhold 1/2 tsk ?
    Mvh Lene

    Svar
  2. Nini F. Bjørnsson skriver

    maj 01, 2021 at 8:39 pm

    Det hele ser så lækkert ud og det jeg laver smager dejligt så tak for opskrifterne også dem fra New Yorker By Heart
    Venlig hilsen Nini

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af sveskekringle.
    Sveskekringle (nem kringle med svesker, remonce og creme)
  • Præstegårdskage
    Præstegårdskage (traditionel skærekage med æbler)
  • Billede af blommemuffins
    Blommemuffins (lækre muffins med blommer)
  • Billede af bananchokoladekage.
    Bananchokoladekage med modne bananer

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required