Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Bagte rødløg med timian, balsamico og olie (ovn og grill)

Bagte rødløg med timian, balsamico og olie (ovn og grill)

billede med bagte rødløg
4.8 fra 11 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
Facebook470PinterestSMSEmailMessenger
470
DELINGER

Sådan laver du de perfekte bagte rødløg, der toppes med olivenolie, balsamico og frisk timian. Bages i 25 minutter. Eller grilles.

Bagte rødløg er lækkert tilbehør til mange kødretter, og så er løgene nemme at lave.

Du kan lave rødløgene i både ovn og grill - tiden er den samme.

Opskriften er beregnet til fire personer - med et stort løg til hver.

Se også disse opskrifter:

  • Almindelige bagte løg
  • Bløde løg
  • Glaserede perleløg

Opskrift på bagte rødløg

Bagte rødløg med timian, balsamico og olie (ovn og grill)

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.8 fra 11 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 25 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Sådan laver du de perfekte bagte rødløg, der toppes med olivenolie, balsamico og frisk timian. Bages i 25 minutter. Eller grilles.
Antal: 4
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 4 rødløg
  • 4 tsk olivenolie
  • 4 tsk balsamico
  • timian
  • Lidt rørsukker
  • salt

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Skær top og bund af rødløg, og pil det yderste lag af løgene.
  2. Lav et krydssnit øverst i hvert løg, hvor du skærer cirka en tredjedel ned.
  3. Smør et ildfast fad med lidt olie, og stil løgene i fadet med krydset op ad.
  4. Dryp rødløg med olie og balsamico, og drys dem derefter med lidt rørsukker og salt.
  5. Læg til sidst lidt frisk timian oven på løgene.
  6. Bag så rødløgene i ovnen ved 200 grader varmluft, og her skal de bages i omkring 25 minutter.

Næringsindhold

Kalorier100kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Bagte rødløg kan laves i enten ovn eller grill - og tilberedningstiden er den samme, når blot du også holder en temperatur på 200 grader i grillen.

Hvad enten det er kuglegrill eller gasgrill. Løgene skal grilles ved indirekte varme.

Du kan også halvere rødløgene inden de bages, og det forkorter tilberedningstiden en del. Her skal de kun bages i cirka 15 minutter.

Jeg synes dog de hele, bagte løg smager bedre - og her får man mere sødmen i løgene frem.

Se i øvrigt også min opskrift på hjemmelavet løgsuppe.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af sesamkartofler.
    Sesamkartofler (lækre kartofler med sesamfrø stegt i ovn)
  • Billede af bagt hjertesalat.
    Bagt hjertesalat (sådan laver du hjertesalat i ovn)
  • Billede af kartofler med bagepulver.
    Kartofler med bagepulver (et godt trick til sprøde kartofler i ovn)
  • Billede af honningglasereede pastinakker.
    Honningglaserede pastinakker med rosmarin

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Glædelig jul - giv dig selv en gave og bliv PLUS-medlem nu

madens verden logo opskrifter på god mad

Vi ønsker dig en rigtig glædelig jul. Men har du overvejet, at give dig selv en gave og blive PLUS-medlem af Madens Verden? Det bliver både du og vi glade for.

Bliv PLUS-medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required