• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Forside › Tilbehør › Bagte løg

Bagte løg

billederesultat for bagte løg
4.8 fra 31 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
13.8k
SHARES
FacebookMessenger13.8kPinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 11. november 2023 - Udgivet: 3. maj 2021

Opskrift på bagte løg, der giver nogle virkelig lækre og karamelliserede løg. Brug store zittauerløg, der pensles med den lækre bladning.

Bagte løg er det perfekte tilbehør til oksefilet, okseculotte og mange andre kødretter, og løgene er nemme at lave.

Valg af løg

Anvend gerne de store zittauerløg, men andre løg kan selvfølgelig også bruges.

Zittauerløgene er dog gode til formålet, og er nemme at karamellisere.

Opskriften er til fire personer, hvor hver får to halve løg.

Se også mine opskrifter på:

  • Løgsuppe
  • Hakkebøf med bløde løg
  • Løgsalat
  • Ristede løg

Opskrift på bagte løg

billederesultat for bagte løg
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Bagte løg - karamelliserede løg i ovn

4.81 fra 31 stemmer
Opskrift på bagte løg, der giver nogle virkelig lækre og karamelliserede løg. Brug store zittauerløg, der pensles med den lækre bladning.
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 1 time t
Samlet tid 1 time t 5 minutter min
Antal: 4
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Kalorier: 80
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 4 store løg
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 spsk balsamico
  • 1 spsk lys sirup
  • salt
  • timian

Fremgangsmåde
 

  1. Løgene skæres over på den lange led, men UDEN at de pilles først! Så går de ikke så let fra hinanden.
  2. Nu kan du så forsigtigt pille det yderste lag af løgene, men skær ikke enderne af.
  3. Læg et stykke bagepapir i et ildfast fad, og læg løgene i fadet med skæresiden opad.
  4. Bland olivenolie sammen med balsamico og lys sirup, og pensl løgene på skærefladen.
  5. Læg et stykke sølvpapir over fadet, og bag nu løgene i en forvarmet ovn ved 185 grader varmluft i 30 minutter.
  6. Tag fadet ud af ovnen, og vend løgene om så skærefladen vender nedad. Derefter pensles de igen, drysses med lidt salt og bages færdige i yderligere 30 minutter. Men nu uden sølvpapir.
  7. Tag de færdigbagte løg ud af ovnen, og nu kan de eventuelt krydres med lidt friskhakket timian.

Næringsindhold

Kalorier: 80kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

De bagte løg serveres straks - og løgene er som sagt glimrende tilbehør til mange retter.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Morten Stage

    december 28, 2024 at 11:25 am

    Hej, ser lækkert ud.
    Kan de laves dagen før og lunes dagen efter?
    Mvh Morten

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      december 28, 2024 at 3:20 pm

      Hej Morten
      Tak for det. Jeg spiser dem altid på dagen, men du bør sagtens kunne lune de bagte løg dagen efter 🙂
      Alt det bedste - og godt nytår
      Holger

      Svar
  2. David

    juni 24, 2021 at 2:41 pm

    Super

    Svar
    • Susan

      februar 06, 2025 at 12:19 am

      Kan man bruge mørk sirup i stedet for ?

      Svar
      • Holger Rørby Madsen

        februar 06, 2025 at 4:59 pm

        Hej Susan
        Ja, det kan du sagtens 🙂
        God fornøjelse - alt det bedste
        Holger

Mere inspiration

  • Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.
    Frisk kartoffelsalat med spinat
  • Billede af squashsalat af rå squash.
    Squashsalat (skøn salat med rå squash, tomat og æble)
  • Billede af squashfritter.
    Squashfritter - sprøde og lækre fritter af squash
  • Billede af små hasselback kartofler med rasp.
    Nem opskrift på hasselback kartofler med rasp

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af blomkålslasagne.

Blomkålslasagne (sund lasagne med blomkål og oksekød)

Ugens vine, uge 36, 2025

Ugens vine, uge 36, 2025: Fra Rioja Reserva til hvid og rosé fra Røsnæs

Billede af selleristeaks af hele skiver knoldselleri.

Selleristeaks (lavet af hele skiver paneret knoldselleri)

Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.

Frisk kartoffelsalat med spinat

Madplan uge 36

Ugens madplan uge 36 med velsmagende aftensmad til alle ugedage

Billede af asiatisk nakkefilet.

Asiatisk nakkefilet (med nudler, broccoli og peberfrugt)

Forsiden lige nu

billede med kylling bourguignon
Kylling bourguignon - sund udgave af den franske klassiker→ Se opskriften
billederesultat for æblesalat
Æblesalat→ Se opskriften
Billede med kantareller
Kantareller - fakta og hvad kan du bruge dem til→ Se opskriften
billede med vikingegryde
Vikingegryde med skinke, bacon og fløde→ Se opskriften
en heldig kartoffel
En heldig kartoffel bagt med rosmarin→ Se opskriften
billede med kylling cacciatore italiensk jægergryde
Kylling cacciatore (nem og lækker italiensk jægergryde)→ Se opskriften
Billede resultat for tilbehør til aftensmad
12 opskrifter på tilbehør til aftensmad→ Se opskriften
billede med fødselsdagsboller
Fødselsdagsboller (nemme og bløde boller til fødselsdag)→ Se opskriften
billede med marmorkage
Marmorkage (nem og lækker skærekage i form)→ Se opskriften
fryse avocado
Kan man fryse avocado? Se den hurtige guide!→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required