• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Tilbehør › Bagte løg

Bagte løg

billederesultat for bagte løg
4.8 fra 31 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
13.8k
SHARES
FacebookMessenger13.8kPinterestEmailSMSSubscribe

Opskrift på bagte løg, der giver nogle virkelig lækre og karamelliserede løg. Brug store zittauerløg, der pensles med den lækre bladning.

Bagte løg er det perfekte tilbehør til oksefilet, okseculotte og mange andre kødretter, og løgene er nemme at lave.

Valg af løg

Anvend gerne de store zittauerløg, men andre løg kan selvfølgelig også bruges.

Zittauerløgene er dog gode til formålet, og er nemme at karamellisere.

Opskriften er til fire personer, hvor hver får to halve løg.

Se også mine opskrifter på:

  • Løgsuppe
  • Hakkebøf med bløde løg
  • Løgsalat
  • Ristede løg

Opskrift på bagte løg

billederesultat for bagte løg
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Bagte løg - karamelliserede løg i ovn

4.81 fra 31 stemmer
Opskrift på bagte løg, der giver nogle virkelig lækre og karamelliserede løg. Brug store zittauerløg, der pensles med den lækre bladning.
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 1 time t
Samlet tid 1 time t 5 minutter min
Antal: 4
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Kalorier: 80
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 4 store løg
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 spsk balsamico
  • 1 spsk lys sirup
  • salt
  • timian

Fremgangsmåde
 

  1. Løgene skæres over på den lange led, men UDEN at de pilles først! Så går de ikke så let fra hinanden.
  2. Nu kan du så forsigtigt pille det yderste lag af løgene, men skær ikke enderne af.
  3. Læg et stykke bagepapir i et ildfast fad, og læg løgene i fadet med skæresiden opad.
  4. Bland olivenolie sammen med balsamico og lys sirup, og pensl løgene på skærefladen.
  5. Læg et stykke sølvpapir over fadet, og bag nu løgene i en forvarmet ovn ved 185 grader varmluft i 30 minutter.
  6. Tag fadet ud af ovnen, og vend løgene om så skærefladen vender nedad. Derefter pensles de igen, drysses med lidt salt og bages færdige i yderligere 30 minutter. Men nu uden sølvpapir.
  7. Tag de færdigbagte løg ud af ovnen, og nu kan de eventuelt krydres med lidt friskhakket timian.

Næringsindhold

Kalorier: 80kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

De bagte løg serveres straks - og løgene er som sagt glimrende tilbehør til mange retter.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Morten Stage

    december 28, 2024 at 11:25 am

    Hej, ser lækkert ud.
    Kan de laves dagen før og lunes dagen efter?
    Mvh Morten

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      december 28, 2024 at 3:20 pm

      Hej Morten
      Tak for det. Jeg spiser dem altid på dagen, men du bør sagtens kunne lune de bagte løg dagen efter 🙂
      Alt det bedste - og godt nytår
      Holger

      Svar
  2. David

    juni 24, 2021 at 2:41 pm

    Super

    Svar
    • Susan

      februar 06, 2025 at 12:19 am

      Kan man bruge mørk sirup i stedet for ?

      Svar
      • Holger Rørby Madsen

        februar 06, 2025 at 4:59 pm

        Hej Susan
        Ja, det kan du sagtens 🙂
        God fornøjelse - alt det bedste
        Holger

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Madplan uge 25

Ugens madplan uge 25 med lækre sommerretter

billede med guf guf kage

Guf guf kage - nem opskrift på bradepandekage med kokos

Billede af ribsteaks med marinerede grøntsager.

Ribsteaks i ovn med marinerede grøntsager

Bobler

Ugens vine, uge 24 med bobler og brus til studenter og fester

Uge24-bedstevinkøbMV

Ugens vine, uge 24: Ugens bedste vine til sol og studenter!

Billede af lammekoeteletter.

Lammekoteletter med hvidløg og rosmarin

Forsiden lige nu

jordbærkage med kransekage
Jordbærkage med kransekage og flødecreme→ Se opskriften
Billede med rabarberbrud.
Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan→ Se opskriften
Hyldeblomstsirup
Hyldeblomstsirup til drinks og desserter→ Se opskriften
Kartoffelavlerens kyllingefad med hele kyllingelår
Kartoffelavlerens kyllingefad med hele kyllingelår→ Se opskriften
Italiensk gris i airfryer
Italiensk gris i airfryer med peberfrugt og hvidløg→ Se opskriften
Billede af ribsteaks med marinerede grøntsager.
Ribsteaks i ovn med marinerede grøntsager→ Se opskriften
Billed resultat for mini pavlova md jordbær
Mini pavlova med jordbær og flødeskum→ Se opskriften
Billede af lammekoeteletter.
Lammekoteletter med hvidløg og rosmarin→ Se opskriften
Sådan ser de færdige kartofler med smeltet smør og persille ud. Og det ligner vaskeægte dansk sommermad, når den er allerbedst. Kartoflerne er perfekte som tilbehør til alt fra frikadeller til stegt rødspætte og stegt flæsk. Foto: Madensverden.dk.
Kartofler med smeltet smør og persille→ Se opskriften
peberfrugtsalat
Italiensk peberfrugtsalat med pinjekerner→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required