Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Bagte cherrytomater i ovn - så længe skal de bages

Bagte cherrytomater i ovn - så længe skal de bages

Billede resultat for bagte cherrytomater
4.5 fra 6 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
163
SHARES
FacebookMessenger163PinterestEmailSMS

Bagte cherrytomater med oregano er nemt tilbehør til blandt andet velstegte bøffer. Her får du opskriften og den præcise bagetid.

Bagte cherrytomater er hurtige at lave som tilbehør til blandt andet oksekød, men de går også fint til eksempelvis en lammekølle.

Tomaterne kan bages i både ovn og grill. Stegetiden er den samme, og det samme med varmen.

Så hvis du laver dem i grillen, uanset om det er gasgrill eller kuglegrill, ja så er det ved 200 grader.

I grillen kan du med fordel bruge de små drypbakker, de passer helt perfekt i størrelsen. Og du griller dem selvfølgelig ved indirekte varme og under låg.

Jeg har her bagt cherrytomaterne med oregano, men de er også gode med timian eller basilikum.

Du kan også vende en spiseskefuld balsamico i, det giver en anelse syre til tomaterne, hvilket klæder dem godt.

Opskrift på bagte cherrytomater

Bagte cherrytomater i ovn - så længe skal de bages

Holger Rørby Madsen
4.5 fra 6 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 20 minutter min
Bagte cherrytomater med oregano er nemt tilbehør til blandt andet velstegte bøffer. Her får du opskriften og den præcise bagetid.
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 400 g cherrytomater
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk tørret oregano

Fremgangsmåde

  1. Læg tomaterne op i et lille ildfast fad, der netop er så stort, at de ikke ligger i lag.
  2. Kom olivenolie, salt og oregano på, og vend forsigtigt cherrytomaterne undt med hænderne.
  3. Tænd ovnen på 200 grader, og bag tomaterne midt i ovnen i 10 minutter.
  4. Tag dem ud og lad nu dem køle af i nogle få minutter inden servering, da de er MEGET varme indeni.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Serveres eventuelt til et rigtigt godt stykke kød og flødekartofler eller hasselback kartofler:

Hasselback kartofler
Nem opskrift på hasselback kartofler (hasselbagte kartofler). Se også hvordan man laver kartoflerne med ost, bacon, på grill eller med rasp.
Se opskriften her
Billede af hasselback kartofler.
Langtidsstegt oksetyndsteg med timian og hvidløg
Opskrift på langtidsstegt oksetyndsteg, der i forvejen marineres med timian og hvidløg. Derefter steges den ved 150 grader i ovnen.
Se opskriften her
Virkelig lækker og mør langtidsstegt oksetyndsteg, og læg mærke til den rosa farve på kødet. Den får du ved at tage oksetyndstegen ud af ovnen ved en kernetemperatur på 55 grader, og derefter lade stegen hvile i 20 minutter, uden at dække den til. Foto: Madensverden.dk.
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af salat med brændt blomkål og rucola.
    Salat med brændt blomkål, rucola og pinjekerner
  • Billede af tomatrisotto.
    Tomatrisotto (klassisk risotto med masser af tomat)
  • Billede af havreris.
    Kogetid på havreris (sådan koger du havreris perfekt)
  • Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.
    Frisk kartoffelsalat med spinat

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required