Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Dessert › Bagte æbler - æbledessert med marcipan og kanel

Bagte æbler - æbledessert med marcipan og kanel

Bagte æbler med flødeskum
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
5
SHARES
FacebookMessenger5PinterestEmailSMS

Bagte æbler med marcipan, kanel og mandler er ren hygge på en tallerken. Spis dem med vaniljeis eller flødeskum, så har du en lækker dessert.

Bagte æbler kan laves året rundt, om sommeren på grillen og om vinteren i ovnen.

Når æblerne fyldes med marcipan og andre gode sager, får vi den perfekte kombination af sødme og syrlighed.

Og sammen med en god vaniljeis eller cremet flødeskum er det en dessert, som de fleste mennesker vil bede om en ekstra portion af.

Opskriften gælder for et æble per person, men gang op, hvis du serverer for dessert-elskere.

Flere inspirerende opskrifter:

  • Gammeldags æblekage
  • Frisk appelsinfromage
  • Appelsindessert med makroner
  • Æblekage med kanel, remonce og creme
Indhold
  • Bagte æbler med marcipan, kanel og mandler er ren hygge på en tallerken. Spis dem med vaniljeis eller flødeskum, så har du en lækker dessert.
  • Opskrift på bagte æbler med marcipan
  • Bagte æbler
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Tip
  • Kommentarer

Opskrift på bagte æbler med marcipan

Bagte æbler

Karen SenecaKaren Seneca
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 30 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Bagte æbler med marcipan, kanel og mandler er ren hygge på en tallerken. Spis dem med vaniljeis eller flødeskum, så har du en lækker dessert.
Antal: 4 personer
Ret: Dessert
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 4 stk æbler
  • 100 g marcipan
  • 1 håndfuld mandler (grofthakkede)
  • 1 tsk kanel
  • smør
  • piskefløde (pisket til flødeskum)
  • vaniljesukker

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  2. Skyl æblerne og udhul dem, så du beholder lidt af bunden med blomsten. Kerner og kernehus skal væk. Sæt æblerne på et ildfast fad.
  3. Hak mandler groft. Hæld ca. halvdelen ned til marcipanen, tilsæt en teskefuld kanel. Ælt massen sammen med hænderne. Tilføj nu mandler lidt efter lidt, til du synes, at der er nok.
  4. Form fire pølser af marcipanen. Kom en smørklat i hvert hul i æblerne og stop marcipanpølserne ned over smørklatten. Kom en smørklat ovenpå hvert æble.
  5. Bag æblerne ca. en halv time i ovnen, til de er bløde. Når de er færdigbagte, pisker du flødeskum med vaniljesukker i og serverer til de bagte æbler.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tip

Jeg bruger hakkede mandler i opskriften, men du kan sagtens bruge valnødder eller hasselnødder i stedet.

Du kan også tilsætte rosiner i marcipanen, hvis I kan lide dem.

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • billederesultat for chokolade panna cotta
    Chokolade panna cotta opskrift på 5 minutter
  • billede med sveskegrød
    Sveskegrød (nem og hurtig grød med svesker)
  • billede med boghvedegrød
    Boghvedegrød (opskrift på fynsk egnsret med boghvede)
  • Bagte figner
    Bagte figner (med honning og vaniljeis)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required