Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Kager › Bærkage med chokolade og lækker flødecreme

Bærkage med chokolade og lækker flødecreme

billederesultat for bærkage
5 fra 4 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
Facebook24PinterestSMSEmailMessenger
24
DELINGER

Her får du opskriften på en lækker bærkage, der er meget nem at lave. Bærkagen pyntes med flødecreme, bær, chokolade og frisk mynte.

Bærkage er en lækker kage, som samtidig er nem at lave.

Kagen bages i en springform, og pyntes derefter med den lækre flødecreme og friske bær.

Her har jeg anvendt friske brombær, men andre bær kan bestemt også bruges. Prøv eks. med hindbær eller blåbær.

Den vidunderlige bærkage passer til ca. 8 personer.

Opskrift på bærkage

Bærkage med chokolade og lækker flødecreme

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 4 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 30 minutter min
Samlet tid: 45 minutter min
Her får du opskriften på en lækker bærkage, der er meget nem at lave. Bærkagen pyntes med flødecreme, bær, chokolade og frisk mynte.
Antal: 8
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

Dej til bærkage
  • 2 æg
  • 175 g sukker
  • 5 g vaniljesukker
  • 100 g smør
  • 100 g mælk
  • 175 g hvedemel
  • 5 g bagepulver
Flødecreme
  • 250 g fløde
  • 200 g kagecreme (evt. hjemmelavet creme)
Bær
  • brombær (du kan også anvende jordbær, blåbær, hindbær eller andre bær)
  • 20 g mørk chokolade (rives over)
  • mynte (mynteblade til pynt)
  • 1 spsk flormelis (sigtes over kagen til sidst)

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Ovnen forvarmes til 175 grader varmluft.
  2. Find en springform med en diameter på ca. 24 centimeter frem, og klem et stykke bagepapir fast i bunden, mens kanten smøres med smør.
  3. Kom æg i en skål sammen med sukker og vaniljesukker, hvorefter det med en elpisker piskes luftigt og lyst.
  4. Smelt smørret i mikroovn eller gryde, og bland det sammen med mælken. Røres forsigtigt ind i æggemassen.
  5. Hvedemel blandes med bagepulver, og sigtes ned i dejen, hvor det vendes sammen, så der ikke er lommer af mel tilbage.
  6. Dejen hældes i springformen og bages nu i ca. 30 minutter midt i ovnen.
  7. Tag kagen ud og lad den køle af.
  8. Fløden piskes til skum og med forsigtighed vendes flødeskum og kagecreme sammen til en lækker og luftig konditorcreme.
  9. Pres saften af en lille håndfuld bær, og vend saften i cremen.
  10. Kom cremen i en sprøjtepose med stor stjernetyl, og pynt den afkølede kage.
  11. Pynt med bær, reven chokolade, mynte og sigtet flormelis.

Næringsindhold

Kalorier350kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Den færdige bærkage serveres straks, og den passer både til kaffen og som dessertkage.

Se også mine opskrifter på:

Grøn giftkage
Nem og lækker opskrift på grøn giftkage, der også er kendt som bladankage og hulkkage. Her lavet med en skøn chokoladeglasur på toppen.
Se opskriften her
billede med grøn giftkage
Nem jordbærkage på 10 minutter
Opskrift på en nem jordbærkage, som du kan lave på 10 minutter fra start til slut. Måske verdens nemmeste kage med jordbær og creme på mazarinkagebund.
Se opskriften her
billederesultat for nem jordbærkage
Siciliansk citronkage med appelsinglasur
Lækker opskrift på siciliansk citronkage, som den laves hos Noorbohandelen på øen Nyord ved Møn. En skøn kage med citron og appelsinglasur.
Se opskriften her
billederesultat for siciliansk citronkage
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af vaniljekranse med mandler til sprøjtepose.
    Vaniljekranse med mandler til sprøjtepose
  • Billede af tranebærkage.
    Tranebærkage med appelsin (amerikansk cranberry cake)
  • Billede af Lagkagehusets pebernødder.
    Lagkagehusets pebernødder (opskrift på nemme pebernødder)
  • Figentærte
    Figentærte (lækker tærte med figner)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required