Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Brunch, morgenmad og frokost › Avocadotoast - to forskellige, superlækre versioner

Avocadotoast - to forskellige, superlækre versioner

Avocadotoast
4.8 fra 6 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
28
SHARES
FacebookMessenger28PinterestEmailSMS
Opdateret: 26. august 2020 - Udgivet: 26. august 2020

Avocadotoast er super. De smager vildt godt, og så er det en sund frokost eller morgenmad. Her er en salsa-version og en med pocheret æg.

Avocadotoast er det helt store på Tik Tok. Den cremet superfrugt er ikke populær for ingenting. Den er nemlig spækket med vitaminer, kostfibre og umættet fedt, og så smager den godt.

Men avocadoen kan godt tåle lidt modspil, da dens smag er temmelig mild. Derfor har jeg valgt at lave to forskellige udgaver af avocadotoast, den ene er mexicansk inspireret, den anden med pocheret æg og rødløg.

Her får du opskrifterne på to toasts, som ikke tager mere end ti minutter at lave. Jeg har valgt at bruge ristet brød, men det kan selvfølgelig erstattes af rugbrød.

Opskrift på avocadotoast

Karen SenecaKaren Seneca

Avocadotoast i to udgaver

4.84 fra 6 stemmer
Samlet tid 15 minutter min
Antal: 2 stk
Ret: Morgenmad, Smørrebrød
Køkken: Dansk, Mexikansk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 2 skiver groft brød
  • 2 avocadoer
  • ¼ rød peberfrugt
  • 8 San Marzano-tomater
  • ½ rødløg
  • 1 håndfuld frisk koriander
  • ½ fed hvidløg
  • 1 knivspids stødt chili
  • 1 tsk limesaft - el. citron
  • 6-8 skiver syltet rødløg - og/el. syltet peberfrugt
  • 1 æg
  • salt og friskkværnet peber
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. Rist brødet.
  2. Del avocadoerne og skrab frugtkødet fra den ene ned i en skål. Mos avocadoen. Den anden skal du bruge til avocadotoast med pocheret æg.
  3. Hak tomater, peberfrugt, rødløg, koriander, og bland dem i skålen med den ene avocado. Gem dog lidt af rødløget til den anden avocadomad.
  4. Tilsæt lime- ellercitronsaft, chili samt salt og peber efter behov. Rør rundt.
  5. Fordel avocadomassen på det ene stykke brød og top med syltet rødløg og peberfrugter. Du kan også komme syltet jalapenos på.
Avocadotoast med pocheret æg
  1. Sæt vand over til et pocheret æg.
  2. Placer et stykke film i et æggebæger, dryp et par dråber olie i det og fordel olien. Slå ægget ud og saml filmlen rundt om det, så der ikke kan komme vand ind til ægget.
  3. Kom film med æg i det kogende vand og kog max. fem minutter.
  4. Mos den anden avocado i en skål. Tilsæt de hakkede rødløg.
  5. Smør avocadomassen på en skive brød og pynt med San Marzano-tomater eller cherrytomater.
  6. Placer det pocheret æg på toppen og drys flagesalt ud over. Derefter kværner du peber på maden, og den er nu klar til at blive spist sammen med den anden avocadotoast.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Sådan sylter du løg og peberfrugt

Hvis du har lyst til at sylte løg og peberfrugter til din avocadotoast, kan du sylte dem hver for sig eller sammen. Jeg gør det ofte sammen, dels fordi det er lettere, dels fordi løgene og peberfrugterne komplimenterer hinanden.

Det er brandnemt at sylte rødløg, som kan bruges til alverdens retter. Du gør blot følgende:

Syltede rødløg

4.7 fra 147 stemmer
Syltede rødløg er det perfekte krydderi til dine yndlingsretter. Se opskriften og lær hvordan du nemt laver dem hjemme.
Gå til opskrift
syltede rødløg
Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required