• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Forretter › Avocado med rejer og hjemmelavet dressing

Avocado med rejer og hjemmelavet dressing

Avocado med rejer og dressing
4.3 fra 12 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
104
SHARES
FacebookMessenger104PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 23. august 2022 - Udgivet: 13. april 2022

Avocado med rejer og hjemmelavet Thousand Island dressing er en rigtig nem retro-forret. Og den smager altså helt forrygende godt.

Avocado med rejer er en god gammel kending, som i denne opskrift smager helt utroligt godt.

Det er ikke mindst takket være dressingen, som er min "hemmelige" opskrift.

Den kan laves dagen før, så det eneste der skal gøres, når du serverer, er at dele avocadoer på langs, fylde rejer i hullet og toppe med dressing samt karse.

Du kan naturligvis også bruge dild, som traditionelt spises til fisk og rejer, men karsen giver en anden friskhed, synes jeg.

Opskrift på avocado med rejer

Avocado med rejer og dressing
Karen SenecaKaren Seneca

Avocado med rejer og hjemmelavet dressing

4.34 fra 12 stemmer
Avocado med rejer og hjemmelavet Thousand Island dressing er en rigtig nem retro-forret. Og den smager altså helt forrygende godt.
Forb. tid 15 minutter min
Samlet tid 15 minutter min
Antal: 2 personer
Ret: Forret
Køkken: Dansk
Kalorier: 526
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 2 avocado
  • 150 g rejer - god kvalitet
  • karse
  • 2 skiver citron
Dressing
  • 3 spsk creme fraiche
  • 2 spsk mayonnaise
  • 1 tsk hvidvinseddike
  • 1 spsk citronsaft - evt. mere
  • 1 tsk engelsk sauce
  • 1 spsk løg - fintrevet
  • 1-2 spsk tomatpure - mængde alt efter smag
  • 1 tsk sukker
  • 0,5 tsk chili
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

Dressing
  1. Riv løg fint, så du har en spiseskefuld fintrevet løg.
  2. Bland alle ingredienserne til dressingen og smag til. Måske vil du have en mere syrlig dressing eller en, der mere tomatsmag? Det er individuelt. Sæt på køl, indtil den skal bruges.
Avocado med rejer
  1. Dræn rejerne i en si, så væden løber fra.
  2. Skær avocado på langs og fjern stenene.
  3. Placer to halve avocado på hver sin tallerken. Kom rejerne i hullet og lav et lille bjerg af rejer på toppen.
  4. Brug en teske til at hælde dressing henover rejerne. Klip karse henover og server med en citronskive til hver avocado. Du kan også servere ristet brød til anretningen. Velbekomme.

Næringsindhold

Kalorier: 526kcalKulhydrater: 24gProtein: 16gFedt: 44gMættet fedt: 8gFlerumættet fedt: 10gEnkelumættet fedt: 22gTransfedt: 0.03gKolesterol: 100mgNatrium: 1760mgKalium: 1191mgKostfibre: 14gSukker: 5gVitamin A: 966IUVitamin C: 33mgCalcium: 91mgJern: 2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tip

Server avocado med rejer til forret eller som del af en påskefrokost. Du kan naturligvis også blot spise retten som en ekstra god frokost.

Vil du have mere grønt i, kan du skære små agurketern og blande i dressingen lige før servering.

Server eventuelt med ristet brød til, så du får sprødhed i retten fra brødet.

Se andre skønne opskrifter her:

Rejecocktail med hjemmelavet Thousand Island

Fyldt avocado med tun

Smørrebrød med æg og rejer

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Lone Mathilde Marie Jørgensen

    april 14, 2025 at 10:59 am

    Det lyder som en skøn forret. Det med forretter volder mig altid lidt hovedbrud. Det skal være en lækker appetitvækker men også nemt. Skal helst kunne færdiggøres inden gæsterne kommer. Det kan dit forslag. Skal bestemt afprøves. En god påske herfra Nordjylland 🐣🐥🐤

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      april 14, 2025 at 2:02 pm

      Hej Lone
      Mange tak - det er jeg glad for at høre.
      Og også rigtig god påske til dig dine.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 29, 2025

Ugens vine uge 29, 2025 med gode vine fra New Zealand og boblende rosé

Ugens madplan uge 29

Ugens madplan uge 29 byder på dejlig aftensmad til hele ugen

Billede af pighvarsalat.

Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk

Billede af stegt fennikel med ærter og grønne asparges.

Stegt fennikel med ærter og grønne asparges

Billede af blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse.

Blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse

Ugens madplan uge 28

Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen

Forsiden lige nu

Hvad skal vi have at spise?
Hvad skal vi have at spise? Her får du 9 lækre retter→ Se opskriften
billede med frugttærte
Frugttærte→ Se opskriften
Ugens vine uge 29, 2025
Ugens vine uge 29, 2025 med gode vine fra New Zealand og boblende rosé→ Se opskriften
billede med hindbærsnittetærte
Hindbærsnittetærte med mazarin og lækkert fyld→ Se opskriften
billede for den du ved nok kage
Den du ved nok kage - nem opskrift på chokoladedrømmekage→ Se opskriften
billederesultat for brusebadsboller
Brusebadsboller - opskrift på hurtige morgenbrød→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé med svinemørbrad og grøntsager→ Se opskriften
tex mex kylling
Tex Mex kylling→ Se opskriften
Billede med brunchæg i ovn
Brunchæg i ovn - ovnbagt æg i skål eller form→ Se opskriften
Billede af pighvarsalat.
Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required