• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Forretter › Avocado med rejer og hjemmelavet dressing

Avocado med rejer og hjemmelavet dressing

Avocado med rejer og dressing
4.3 fra 12 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
104
SHARES
FacebookMessenger104PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  23. august 2022 - Udgivet:  13. april 2022

Indhold

  1. Avocado med rejer og hjemmelavet Thousand Island dressing er en rigtig nem retro-forret. Og den smager altså helt forrygende godt.
  2. Opskrift på avocado med rejer
  3. Avocado med rejer og hjemmelavet dressing
  4. Tip

Avocado med rejer og hjemmelavet Thousand Island dressing er en rigtig nem retro-forret. Og den smager altså helt forrygende godt.

Avocado med rejer er en god gammel kending, som i denne opskrift smager helt utroligt godt.

Det er ikke mindst takket være dressingen, som er min "hemmelige" opskrift.

Den kan laves dagen før, så det eneste der skal gøres, når du serverer, er at dele avocadoer på langs, fylde rejer i hullet og toppe med dressing samt karse.

Du kan naturligvis også bruge dild, som traditionelt spises til fisk og rejer, men karsen giver en anden friskhed, synes jeg.

Opskrift på avocado med rejer

Avocado med rejer og dressing
Karen SenecaKaren Seneca

Avocado med rejer og hjemmelavet dressing

4.34 fra 12 stemmer
Avocado med rejer og hjemmelavet Thousand Island dressing er en rigtig nem retro-forret. Og den smager altså helt forrygende godt.
Forb. tid 15 minutter min
Samlet tid 15 minutter min
Antal: 2 personer
Ret: Forret
Køkken: Dansk
Kalorier: 526
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 2 avocado
  • 150 g rejer - god kvalitet
  • karse
  • 2 skiver citron
Dressing
  • 3 spsk creme fraiche
  • 2 spsk mayonnaise
  • 1 tsk hvidvinseddike
  • 1 spsk citronsaft - evt. mere
  • 1 tsk engelsk sauce
  • 1 spsk løg - fintrevet
  • 1-2 spsk tomatpure - mængde alt efter smag
  • 1 tsk sukker
  • 0,5 tsk chili
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

Dressing
  1. Riv løg fint, så du har en spiseskefuld fintrevet løg.
  2. Bland alle ingredienserne til dressingen og smag til. Måske vil du have en mere syrlig dressing eller en, der mere tomatsmag? Det er individuelt. Sæt på køl, indtil den skal bruges.
Avocado med rejer
  1. Dræn rejerne i en si, så væden løber fra.
  2. Skær avocado på langs og fjern stenene.
  3. Placer to halve avocado på hver sin tallerken. Kom rejerne i hullet og lav et lille bjerg af rejer på toppen.
  4. Brug en teske til at hælde dressing henover rejerne. Klip karse henover og server med en citronskive til hver avocado. Du kan også servere ristet brød til anretningen. Velbekomme.

Næringsindhold

Kalorier: 526kcalKulhydrater: 24gProtein: 16gFedt: 44gMættet fedt: 8gFlerumættet fedt: 10gEnkelumættet fedt: 22gTransfedt: 0.03gKolesterol: 100mgNatrium: 1760mgKalium: 1191mgKostfibre: 14gSukker: 5gVitamin A: 966IUVitamin C: 33mgCalcium: 91mgJern: 2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tip

Server avocado med rejer til forret eller som del af en påskefrokost. Du kan naturligvis også blot spise retten som en ekstra god frokost.

Vil du have mere grønt i, kan du skære små agurketern og blande i dressingen lige før servering.

Server eventuelt med ristet brød til, så du får sprødhed i retten fra brødet.

Se andre skønne opskrifter her:

Rejecocktail med hjemmelavet Thousand Island

Fyldt avocado med tun

Smørrebrød med æg og rejer

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Lone Mathilde Marie Jørgensen

    april 14, 2025 at 10:59 am

    Det lyder som en skøn forret. Det med forretter volder mig altid lidt hovedbrud. Det skal være en lækker appetitvækker men også nemt. Skal helst kunne færdiggøres inden gæsterne kommer. Det kan dit forslag. Skal bestemt afprøves. En god påske herfra Nordjylland 🐣🐥🐤

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      april 14, 2025 at 2:02 pm

      Hej Lone
      Mange tak - det er jeg glad for at høre.
      Og også rigtig god påske til dig dine.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Billede af hvid aspargessalat med tomater.

Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing

Billede af sønderjysk stang.

Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)

Forsiden lige nu

billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.
Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
billederesultat for fyldt spidskål med oksekød i ovn
Fyldt spidskål med oksekød→ Se opskriften
stor bradepandekage med jordbær
Stor bradepandekage med jordbær - opskrift til mange→ Se opskriften
Billede af hvid aspargessalat med tomater.
Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required