• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Asiatisk mørbrad - med lynstegt blomkål og spinat

Asiatisk mørbrad - med lynstegt blomkål og spinat

asiatisk mørbrad med spinat
En lækker og velsmagende asiatisk mørbrad, der her er anrettet på en bund af lynstegt blomkål og spinat. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  25. september 2023 - Udgivet:  4. marts 2023

Del gerne:
136
SHARES
FacebookMessenger136PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Her er min opskrift på asiatisk mørbrad. Det er svinemørbrad, der steges med soja, sød chilisauce og honning. Nem og hurtig ret til aftensmad.
  2. Opskrift på asiatisk mørbrad
  3. Asiatisk mørbrad
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Video
  8. Noter
Gå til opskrift

Her er min opskrift på asiatisk mørbrad. Det er svinemørbrad, der steges med soja, sød chilisauce og honning. Nem og hurtig ret til aftensmad.

Asiatisk mørbrad er en både lækker, hurtig og nem ret til aftensmad, men retten er bestemt også fin som gæstemad.

Her steges svinemørbrad på panden sammen med soja, sød chilisauce og honning, og kødet serveres med stegt blomkål og spinat.

Husk at snitte kålen meget fint, nærmest som når du laver blomkålsris. Derfor er tilberedningstiden også ganske kort.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på asiatisk mørbrad

asiatisk mørbrad med spinat

Asiatisk mørbrad

Her er min opskrift på asiatisk mørbrad. Det er svinemørbrad, der steges med soja, sød chilisauce og honning. Nem og hurtig ret til aftensmad.
Bedømmelse
4.9 fra 13 stemmer
RetAftensmad
Arbejdstid: 20 minutter minutter
Tilberedning: 20 minutter minutter
Samlet tid: 40 minutter minutter
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

Asiatisk svinemørbrad

  • 1 svinemørbrad - afpudset, delt i fire lige store stykker
  • smør - til stegning
  • 2 fed hvidløg - finthakket
  • 4 spsk soja
  • 4 spsk sød chilisauce
  • 2 spsk honning
  • 1 citron - friskpresset saft
  • salt og friskkværnet peber

Bund til mørbraden

  • 1 lille blomkål - snittet fint
  • olie - til stegning
  • 1 bundt forårsløg - i tynde skiver
  • 200 g spinat - frisk og skyllet

Pynt

  • peanuts - hakkede
  • Lidt persille - hakket
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Fremgangsmåde

  • Svinemørbrad afpudses for sølvsene og fedt, og derefter kan du dele mørbraden i fire lige store stykker.
  • Kom lidt smør på en pande, og lad det bruse af. Tilsæt finthakket hvidløg og lad det sautere ganske kort.
  • Derefter kommes mørbradstykkerne på panden, og brunes hele hele vejen rundt.
  • Hæld soja, sød chilisauce og honning over kødet, og pres også lidt citronsaft over mørbradstykkerne. Se evt, fremgangsmåde i videoen.
  • Asiatisk mørbrad steges nu ca. 8-10 minutter, hvor du indimellem lige vender kødet lidt rundt, og øser skyen over kødet. Tilsæt gerne en smule vand, og evt. lidt mere soja eller chilisauce. Krydr kødet med salt og friskkværnet peber.
  • En anden pande varmes op, og der kommes en god sjat olie på.
  • Tilsæt blomkål og forårsløg, og steg det ved en god varme i ca. 3 minutter. Vendes rundt undervejs.
  • Kom så spinat i panden, og lad det falde sammen. Tilsæt evt. en smule vand undervejs, og smag det til med salt og friskkværnet peber.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
180
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Video

Kom med din mening

Noter

Asiatisk mørbrad serveres på en bund af blomkål og spinat, og den mætter fint som et hovedmåltid.

Anret med lidt sky over, og drys med hakkede peanuts og persille. Som du kan se i videoen med fremgangsmåden.

Du kan evt. servere et godt stykke brød til.

Se flere opskrifter med svinemørbrad:

Mørbrad i fad

Mørbradgryde

Hasselback svinemørbrad med hvidløgssmør

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Kirsten Christensen

    januar 14, 2025 at 6:08 pm

    Smager fantastisk! Jeg brugte ganske vist spidskål i stedet for blomkål, men det var godt alligevel!

    Svar
  2. Annette Andersen

    januar 12, 2025 at 12:02 am

    Super lækker ret, med dejlig smag. Tak for god opskrift

    Svar
  3. Børge Sørensen

    januar 12, 2024 at 10:13 am

    Som altid en fornøjelse at se dine videoer.Stille og roligt og instruktivt. Jeg glæder mig hver gang over dine opskrifter v.h. Børge Sørensen

    Svar
  4. Birthe Lausen

    marts 06, 2023 at 1:45 pm

    Kan man bruge andet end spinat for min mand er ikke så vild med spinat i Asiatisk mørbrad med lynstegt blomkål og spinat

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      marts 06, 2023 at 2:04 pm

      Hej Birthe
      Du skal da have lært din mand at spise spinat 🙂
      Og hvis ikke, så kan bare udskifte den med lidt spidskål. Det bliver også fint.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Billede med nikujaga.

Nikujaga - opskrift på en populær japansk gryderet

Billede med havkat.

Havkat - fakta og anvendelse af koteletfisk

Billede med champagne.

Champagne - hvad er det? Og hvad er forskellen?

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer og gem dine favoritter - bliv medlem af Madens Verden nu
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required