• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Asiatisk gryde med kalkun og grøntsager

Asiatisk gryde med kalkun og grøntsager

Kalkun gryde: Lækker og velkrydret asiatisk gryde med kalkun, ingefær, karry og friske grøntsager. Du kan jo selv justere hvor stærkt du ønsker retten. Foto: Guffeliguf.dk.
Kalkun gryde: Lækker og velkrydret asiatisk gryde med kalkun, ingefær, karry og friske grøntsager. Du kan jo selv justere hvor stærkt du ønsker retten. Foto: Guffeliguf.dk.

Opdateret:  30. november 2024 - Udgivet:  10. maj 2015

Del gerne:
3
SHARES
FacebookMessenger3PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Lækker og velkrydret asiatisk gryde med kalkun, ingefær, karry og friske grøntsager. Her er opskriften på en duftende vinterret.
  2. Opskrift på asiatisk gryde med kalkun
  3. Asiatisk gryde med kalkun og grøntsager
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Veg Manchurian med friterede grøntsagskugler
  7. Pad thai med tofu - vegansk
Gå til opskrift

Lækker og velkrydret asiatisk gryde med kalkun, ingefær, karry og friske grøntsager. Her er opskriften på en duftende vinterret.

Asiatisk gryde med kalkun og en række grøntsager er en sund og god ret, som hele familien vil kunne lide.

Jeg bruger både karry og karrypasta, men du kan jo selv justere, hvor stærk retten skal være.

Nogen elsker, at det brænder i munden, andre vil kun lige have antydningen af krydderier, så det er en smagssag.

Husk, at grøntsagerne og kødet trækker noget af smagen ud af karryen, så du skal ikke være bange for brændende mund, hvis du følger opskriften her.

Det er en sund og nærende ret, som du kan servere med ris, for eksempel vilde ris eller fuldkornsris.

Hvis du har en rest tilbage, så går den fremragende til din frokost dagen efter, hvor smagen har samlet sig yderligere.

Opskrift på asiatisk gryde med kalkun

Kalkun gryde: Lækker og velkrydret asiatisk gryde med kalkun, ingefær, karry og friske grøntsager. Du kan jo selv justere hvor stærkt du ønsker retten. Foto: Guffeliguf.dk.

Asiatisk gryde med kalkun og grøntsager

Lækker og velkrydret asiatisk gryde med kalkun, ingefær, karry og friske grøntsager. Her er opskriften på en duftende vinterret.
Bedømmelse
4.7 fra 3 stemmer
RetAftensmad
Arbejdstid: 15 minutter minutter
Tilberedning: 30 minutter minutter
Samlet tid: 45 minutter minutter
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 500 g kalkunkød - i tern
  • 1 bundt forårsløg
  • 1 peberfrugt x - i tern
  • 1 tsk ingefær - fintskåret
  • 2-3 fed hvidløg - finthakkede
  • 5 dl hønsebouillon
  • 1 dåse kokosmælk
  • 2 tsk karry
  • ½ tsk rød karrypasta
  • 1 dåse minimajs
  • 5 dl ærter
  • maizena - til jævning
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Fremgangsmåde

  • Kom lidt olie i en stor gryde, og brun kalkun kødet godt ved god varme.
  • Tilsæt så forårsløg, peberfrugt, ingefær og hvidløg, og lad det brune et par minutter.
  • Kom karry og rød karrypasta ved og rør lidt rundt.
  • Hæld hønsebouillon og kokosmælk i gryden - husk at at ryste dåsen med kokosmælk grundigt inden du åbner den.
  • Jævn så kalkun gryden med maizena, og når saucen har den rette konsistens skruer du lidt ned for varmen.
  • Lad retten småsimre uden låg i 30 minutter.
  • Kom minimajs og ærter ved, og lad den asiatiske gryde småsimre yderligere 5 minutter.
  • Smag retten til med salt og peber.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Se også andre asiatiske opskrifter, du kan lave til aftensmad:

Veg Manchurian med friterede grøntsagskugler

5 fra 6 stemmer
Veg Manchurian er en lækker gæsteret fra det indisk-kinesiske køkken. Hvem kan måske ikke lide fritererede grønsagskugler i krydret sauce?
Gå til opskrift
Veg Manchurian

Pad thai med tofu - vegansk

5 fra 5 stemmer
Pad thai med tofu er min yndlingsret fra det thailandske køkken. Sådan laves den bedste vegetar pad thai nemt og hurtigt.
Gå til opskrift
Pad thai med tofu
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Billede med nikujaga.

Nikujaga - opskrift på en populær japansk gryderet

Billede med havkat.

Havkat - fakta og anvendelse af koteletfisk

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer og gem dine favoritter - bliv medlem af Madens Verden nu
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required