Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Alt i et fad med bønner og kylling

Alt i et fad med bønner og kylling

alt i et fad med bønner og kylling
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
25
SHARES
FacebookMessenger25PinterestEmailSMS

Her får du min opskrift på alt i et fad med bønner og kylling. Det er en både sund og nem ret med inspiration fra det italienske køkken.

Alt i et fad med bønner og kylling er en skøn ret, der smager af Italien og det lækre køkken fra Middelhavet.

Retten er nem at lave, og den indeholder blandt andet masser af de sunde bønner. Bælgfrugter skal vi jo helst i det hele taget spise mere af, og her får du en god anledning til det.

Brug gerne bønner på dåse, der er klar til brug. Og det kan være hvide bønner, røde kidneybønner, kikærter med videre. Eller brug lidt af hvert.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på alt i et fad med bønner

Alt i et fad med bønner og kylling

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 2 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 20 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 40 minutter min
Her får du min opskrift på alt i et fad med bønner og kylling. Det er en både sund og nem ret med inspiration fra det italienske køkken.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 løg (finthakket)
  • 4 fed hvidløg (finthakket)
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 squash (i små tern)
  • 2 stængler bladselleri (i små tern)
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 450 g bønner (på dåse, gerne forskellige slags)
  • 2,5 dl vand (gerne kogende)
  • 1 terning hønsebouillon
  • 1 spsk majsstivelse (udrørt i lidt koldt vand)
  • 2 tsk oregano
  • 1 citron
  • salt og friskkværnet peber
  • 500 g kyllingebryst (delt i kvarte)

Fremgangsmåde

  1. Løg og hvidløg svitses i lidt olie sammen med squash og bladselleri, men uden at tage farve. Brug gerne en stor pande.
  2. Tilsæt de hakkede tomater sammen med bønner. Husk at skylle bønnerne i en sigte, hvor de dryppes af inden de tilsættes.
  3. Kom vand ved sammen med en smuldret bouillonterning, og jævn det let med lidt majsstivelse, der er udrørt i en smule koldt vand.
  4. Tilsæt også oregano, og smag til med friskpresset citronsaft, salt og peber.
  5. Kom indholdet fra panden i et ovnfast fad.
  6. Hvert stykke kyllingebryst deles i kvarte, som brunes godt af på panden i en smule olie. Krydr med salt og peber.
  7. Læg kyllingestykkerne ned i bønnesovsen i fadet, og giv dit alt i et fad med bønner og kylling 15 minutter ved 200 grader varmluft i ovnen.

Næringsindhold

Kalorier407kcalKulhydrater39gProtein38gFedt11gMættet fedt2gFlerumættet fedt2gEnkelumættet fedt6gTransfedt0.01gKolesterol80mgNatrium1054mgKalium1290mgKostfibre11gSukker6gVitamin A243IUVitamin C35mgCalcium112mgJern6mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Alt i et fad med bønner og kylling tages ud af ovnen, men lad retten stå 5-10 minutter inden servering, da den er meget varm.

Serveres med et godt stykke brød til. Eventuelt mit hjemmebagte focaccia.

Se også mine opskrifter på:

Toscansk gryde
Her er min opskrift på toscansk gryde. Let gryderet fra Toscana i Italien, og den indeholder bla. kylling, kikærter, hvide bønner og spinat. Sund aftensmad.
Se opskriften her
billederesultat for toscansk gryde
Pasta e fagioli
Pasta e fagioli er en ægte klassiker fra nonnas italienske køkken. Retten indeholder blandt andet bønner, grøntsager og hvidvin.
Se opskriften her
Pasta e fagioli
Kyllingeret med hvide bønner og blomkål
Her får du en lækker og sund opskrift på min kyllingeret med hvide bønner, blomkål og krydret sauce. Perfekt som sund og mættende aftensmad.
Se opskriften her
kyllingeret med hvide bønner
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af vestjysk krogryde.
    Vestjysk krogryde (med peberfrugt, svinekød og masser af smag)
  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required