Agurkesandwich er en britisk sandwich, som bliver serveret til high tea eller som en snack i løbet af dagen. De smager virkelig godt.
Agurkesandwich består af hvidt sandwichbrød uden skorper, agurkeskiver og den lækreste blanding af flødeost, mayonnaise og dild. Det giver en dejlig frisk smag, som kan nydes når som helst.
De serves oftest sammen med engelsk te, scones og små kager som en del af high tea eller afternoon tea, hvilken er en vigtig og stor tradition, som mange briter holder af.
Jeg har selv boet i London i to år, så jeg har spist utrolig mange agurkesandwich, og nu hvor jeg ikke bor i England længere, så laver jeg dem selv ud fra denne opskrift. Elsker du også sandwich, så er vores klassiske sandwich opskrift måske noget for dig.
Opskrift på agurkesandwich
Agurkesandwich
Ingredienser
- 200 g flødeost
- 0,5 dl mayonnaise
- 1 spsk citronsaft
- 2 spsk frisk dild
- 1 knivspids salt
- 1 stk agurk
- 12 skiver hvidt sandwichbrød
- friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Start med at tage en skål og kom flødeost, mayonnaise og citronsaft deri. Rør det godt sammen, tilføj nu friskhakket dild. Rør det sammen og smag til med salt.
- Skær agurken i skiver. Tag derefter brødet og skær alle skorperne af.
- Fordel flødeostblandingen på alle brødene, put derefter agurkeskiverne på halvdelen af brødene og drys med lidt frisk sort peber. Put nu de andre brødskiver ovenpå dem med agurkeskiver.
- Skær agurksandwich over på midten og så er de klar til servering.
Få tilsendt opskriften på mail
Tip
Den autentiske opskrift bruger hvidt brød, men hvis du ønsker en smule sundere brød, så kan du sagtens bruge fuldkornsbrød eller andet mørkt brød til din agurkesandwich.
Se andre opskrifter:
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Lis
Her er rigtig meget lækkert mad, men bare ikk for os der har diabetes 😔
Holger Rørby Madsen
Hej Lis
Tak for din besked, og jeg forstår godt din pointe. Der findes en del mere diabetes-vanlig retter på Madens Verden, men ikke nok. Derfor er jeg begyndt at udvikle flere i den retning. Så dem kan du glæde dig til.
Alt det bedste
Holger