• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Æggeretter › Æggekage med asparges og skinke

Æggekage med asparges og skinke

æggekage med asparges og skinke
4.8 fra 13 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
115
SHARES
FacebookMessenger115PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  7. juni 2024 - Udgivet:  16. juni 2023

Indhold

  1. Her er min opskrift på æggekage med asparges. En nem og luftig æggekage med grønne asparges og skinke, som sammen med rugbrød er et godt måltid.
  2. Opskrift på æggekage med asparges
  3. Æggekage med asparges
  4. Note

Her er min opskrift på æggekage med asparges. En nem og luftig æggekage med grønne asparges og skinke, som sammen med rugbrød er et godt måltid.

Æggekage med asparges og skinke er rigtig sommermad, og den luftige æggekage er heldigvis meget nem at lave/bage.

For bagt, det er lige hvad den skal. Æggekage med asparges laves nemlig i en pande, som du sætter i ovnen, og 15 minutter senere har du den klar til en god frokost eller aftensmad.

Æggekagen nydes med et stykke rugbrød til, og så har du altså et nemt og lækkert måltid.

Opskriften på aspargesæggekage er beregnet til fire personer.

Opskrift på æggekage med asparges

æggekage med asparges og skinke
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Æggekage med asparges

4.77 fra 13 stemmer
Her er min opskrift på æggekage med asparges. En nem og luftig æggekage med grønne asparges og skinke, som sammen med rugbrød er et godt måltid.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 25 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 175
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 10 æg
  • 3 dl mælk
  • 1 spsk majsstivelse - med stor top
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 bundt grønne asparges
  • 6 skiver parmaskinke - eller serrano skinke
  • purløg

Fremgangsmåde
 

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Kom majsstivelse i en skål sammen med lidt af mælken, Pisk det sammen.
  3. Pisk derefter æggene i, og til sidst resten af mælken. Kom også salt og friskkværnet peber i.
  4. Varm e.n pande (der kan tåle at gå i ovnen) op, og kom en klat smør på. Når smørret er brust af, kommes æggemassen ved.
  5. Stil panden ind.midt i ovnen, hvor den nu skal have fem minutter.
  6. Tag panden ud og nu har æggemassen sat sig lidt. Læg de grønne asparges på, og stil panden tilbage i ovnen, hvor din æggekage med asparges skal have 10 minutter mere. Så den samlede tilberedningstid for aspargesæggekagen er 15 minutter.
  7. Tag den færdigbagte æggekage ud og fordel lidt skinke på den sammen med klippet purløg.

Næringsindhold

Kalorier: 175kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Note

Æggekage med asparges serveres straks sammen med skiver af rugbrød og tomater.

Det er nok ikke nødvendigt at sige det, men en kold øl passer perfekt til aspargesæggekagen. Og så er det jo vaskeægte sommermad.

Se mere indhold her:

  • Æggekage opskrift med bacon, tomater og purløg
  • Æggekage med kartofler og kylling i tern
  • Æggekage i ovn (verdens bedste æggekage)
  • Æggekage med spidskål og bacon som nem aftensmad
  • Æggekage med grøntsager i ovn (den nemme opskrift)
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Inger Pilgaard

    juni 11, 2024 at 7:45 pm

    Dejlig og let sommerspise
    Nyder den med de danske grønne asparges

    Svar
  2. Lis Danielsen

    juni 09, 2024 at 6:30 pm

    Æggekagen blev meget vellykket. Ikke sidste gang jeg laver den i ovnen. Nemt og hurtigt.

    Svar
  3. Birte

    juni 06, 2024 at 11:35 pm

    En rigtig dejlig og nem opskrift. Jeg lavede æggekagen i en teflon belagt sautérpande med låg. Vi har gaskomfur og for at spare strøm. Og det virker lige så godt.

    Svar
  4. Erik Torngaard Hansen

    juni 04, 2024 at 7:48 pm

    God forårsmad

    Svar
  5. Henry Iversen

    juni 03, 2024 at 10:13 am

    Vi har i familien haft det oppe at vende masser af gange vedr. Æggekage
    Er majsstivelse det ypperste at bruge? Bagepulver? Kartoffelmel?
    Ect.

    Svar
  6. Kim Kehlet

    juni 22, 2021 at 9:22 pm

    Ja det er lækkert men den bliver også super på en gasgril med indirkte varme.

    Kim

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Billede af hvid aspargessalat med tomater.

Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing

Billede af sønderjysk stang.

Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)

Forsiden lige nu

billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.
Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
billederesultat for fyldt spidskål med oksekød i ovn
Fyldt spidskål med oksekød→ Se opskriften
stor bradepandekage med jordbær
Stor bradepandekage med jordbær - opskrift til mange→ Se opskriften
Billede af hvid aspargessalat med tomater.
Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required