Her får du min opskrift på wok med mørbrad og broccoli. En super hurtig og sund ret til aftensmad med bl.a. rød karry og sød chilisauce.
Wok med mørbrad og broccoli er en virkelig lækker og nem ret til aftensmad, som ikke tager lang tid at lave.
Her anvendes svinemørbrad i mindre stykker, og jeg skærer gerne 4-5 centimeter tykke skiver af mørbraden, som derefter skæres i strimler.
Selvom det hedder en wokret med svinemørbrad og broccoli, så kan du sagtens også tilberede retten i en almindelig pande.
Opskriften er beregnet til fire personer.
Opskrift på wok med mørbrad
Wok med mørbrad og broccoli
Ingredienser
- 1 svinemørbrad - afpudset, skåret i mindre stykker
- olie - til stegning
- 1 lille broccoli - delt i små buketter
- 2 rødløg - skåret i både
- 1 rød peberfrugt - i tern
- 1 spsk ingefær - snittet fint
- 2 tsk rød karrypasta
- 4 spsk sød chilisauce
- 3 spsk wok sauce - eller soja
- 30 g peanuts
- 1 håndfuld persille - eller koriander
Fremgangsmåde
- Svinemørbrad afpudses for sølvsene og fedt. Skær derefter svinemørbraden i mindre stykker, der kan steges hurtigt i wok eller pande.
- Gør grøntsagerne klar som anvist. Husk også at bruge stokken på din broccoli. Skær den i mindre stykker.
- Varm en wok eller pande op ved høj varme, og kom en lille sjat olie i.
- Steg først svinemørbrad i cirka to minutter. Vendes undervejs.
- Kom så alle grøntsagerne ned til mørbraden, og steg videre i 2-3 minutter. Afhængig af hvor meget bid du ønsker i grøntsagerne.
- Tilsæt rød karry, sød chili sauce og wok sauce eller soja til din wok med mørbrad og grøntsager. Vend det godt rundt. Smag evt. til med salt.
- Tag wokken eller panden af kogepladen, og drys peanuts og lidt persille eller koriander over.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Video
Tips
Wok med mørbrad og broccoli serveres straks, og gerne sammen med ris eller nudler.
Også gerne sammen med lidt ekstra sød chilisauce, hvis du er til det.
Relaterede opskrifter
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Catharina
Hvornår bruger jeg ingefær?