Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Aftensmad › Wok med edamamebønner og kylling

Wok med edamamebønner og kylling

wok med edamamebønner og kylling
4 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
136
SHARES
FacebookMessenger136PinterestEmailSMS
Opdateret: 21. november 2022 - Udgivet: 21. november 2022

Her er en opskrift på lækker wok med edamamebønner, kylling og masser af grøntsager. Wokretten kan også sagtens laves i en alm. pande.

Wok med edamamebønner er en virkelig lækker ret, som du sagtens også bare kan lave i en almindelig pande.

Her er den lavet med kylling og forskellige grøntsager, men retten kan varieres på mange måder.

Jeg har angivet en bestemt mængde af både grøntsager, soja, sød chilisauce og rød karrypasta i opskriften, men mængderne er kun vejledende, så smag dig frem.

Brug i øvrigt gerne fuldkornsnudler, og så har du en meget kolesterolvenlig ret til aftensmad, der samtidig ikke tager lang tid at lave.

Opskrift på wok med edamamebønner

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Wok med edamamebønner og kylling

4 fra 2 stemmer
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Asiatisk
Kalorier: 418
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 300 g kyllingebryst - skåret i mindre stykker
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 stort rødløg - skåret i mindre både
  • 1 rød peberfrugt - i strimler der halveres
  • 1 knold ingefær - snittes fint
  • 6 fed hvidløg - finthakket
  • 0,5 broccoli - i små buketter
  • 2 tsk rød karrypasta
  • 3 spsk soja
  • 3 spsk sød chilisauce
  • 200 g edamamebønner
  • 125 g nudler - gerne fuldkornsnudler
  • 1 lime
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. Nudler brækkes i stykker og kommes i en skål. Overhæld med kogende vand, og lad nudlerne trække i 4-5 minutter. Du kan med fordel bruge fuldkornsnudler til din wok med edamamebønner og kylling.
  2. Kom de frosne edamamebønner i en skål og overhæld med kogende vand.
  3. Varm en pande eller wok op ved høj varme.
  4. Kom et par spiseskefulde olie i, og tilsæt derefter kyllingekødet. Lad det stege et par minutter, hvor du vender det rundt undervejs.
  5. Tilsæt rødløg sammen med peberfrugt, ingefær, hvidløg og broccoli. Steg videre i et minuts tid.
  6. Kom så soja ved sammen med sød chilisauce og rød karrypasta. Vend det godt rundt og steg videre i et par minutter.
  7. Vend edamamebønner og nudler i. Vend godt rundt.
  8. Smag wokretten til med friskpresset limesaft og evt. lidt mere soja og sød chilisauce.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Kalorier: 418kcalKulhydrater: 46gProtein: 30gFedt: 14gMættet fedt: 2gFlerumættet fedt: 3gEnkelumættet fedt: 7gTransfedt: 0.04gKolesterol: 74mgNatrium: 1007mgKalium: 969mgKostfibre: 7gSukker: 12gVitamin A: 1842IUVitamin C: 114mgCalcium: 105mgJern: 3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Noter

Wok med edamamebønner og kylling serveres straks.

Du kan evt. drysse med lidt snittet forårsløg og hakkede peanuts eller cashewnødder, men det er ikke nødvendigt.

Se flere wokretter

  • lynstegt oksekød med grøntsager
    Lynstegt oksekød med grøntsager
  • billede med wokret med marineret mørbrad
    Nem wokret med marineret mørbrad
  • nudler med kylling
    Nudler med kylling og spidskål på 15 minutter
  • Bondemandens wokret er en kinesisk risret
    Ægte kinesisk wokret: Bondemandens ret
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Malene skriver

    juli 21, 2025 at 8:32 pm

    Dejlig opskrift. Dog lidt forvirrende hvad der menes med “en knold ingefær”. Jeg ville personligt angive gram eller centimeter

    Svar

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required