• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Vegetar › Vegetarisk wok - nem grøntsagswok med kokosmælk

Vegetarisk wok - nem grøntsagswok med kokosmælk

vegetarisk wok med grøntsager og kokosmælk
5 fra 9 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
43
SHARES
FacebookMessenger43PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  15. september 2023 - Udgivet:  15. september 2023

Indhold

  1. Min opskrift på vegetarisk wok, der er en nem og sund grøntsags wokret med kokosmælk. Du kan lave retten i en stor pande eller i din wok.
  2. Opskrift på vegetarisk wok med kokosmælk
  3. Vegetarisk wok - nem grøntsagswok med kokosmælk
  4. Note
  5. Wok med kylling og grøntsager (også god til pande)
  6. Stegte ris med kylling og grøntsager til wok eller pande
  7. Kinesisk kylling med nudler

Min opskrift på vegetarisk wok, der er en nem og sund grøntsags wokret med kokosmælk. Du kan lave retten i en stor pande eller i din wok.

Vegetarisk wok er en lækker opskrift på en god grøntsagswok, der naturligvis er uden kød.

Det er en super hurtig wokret med masser af smag, og faktisk er wokretten ikke kun vegetarisk, den er også vegansk.

Du laver den vegetariske wok med masser af sunde grøntsager, og her har jeg blandt andet gulerødder, forårsløg, spidskål og aspargesbroccoli.

Jeg synes aspargesbroccoli er geniale i en wok, men den kan sagtens erstattes af en almindelig broccoli.

I det hele taget kan du sammensætte wokretten som du synes, og der kan også sagtens tilsættes et par fed hvidløg.

Opskriften er beregnet til fire personer, hvor den nydes med ris eller nudler.

Opskrift på vegetarisk wok med kokosmælk

vegetarisk wok med grøntsager og kokosmælk
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Vegetarisk wok - nem grøntsagswok med kokosmælk

5 fra 9 stemmer
Min opskrift på vegetarisk wok, der er en nem og sund grøntsags wokret med kokosmælk. Du kan lave retten i en stor pande eller i din wok.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 25 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Vegetar
Køkken: Asiatisk
Kalorier: 175
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 4 små gulerødder - i små bjælker
  • 200 g aspargesbroccoli - eller alm. broccoli, i små stykker/buketter
  • olie - til stegning
  • 0,5 spidskål - snittet fint
  • 1 rød peberfrugt - i tynde strimler
  • 1 bundt forårsløg - i to cm. tykke skiver
  • 1 knold ingefær - skrællet og revet groft
  • 2 spsk soja
  • 2 spsk hoisin sauce
  • 3 tsk karrypasta - grøn, gul eller rød, den røde er stærkest!
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 lime
  • salt og friskkværnet peber
  • cashewnødder

Fremgangsmåde
 

  1. Gør alle grøntsager klar som beskrevet. Til denne opskrift på vegetarisk wok behøver du ikke følge ingrediensmængden slavisk, men brug hvad du synes. I forhold til gulerødder, så plejer jeg at bruge store snackgulerødder til mine wokretter, hvilket svarer til almindelige små gulerødder. Skær dem i stænger på langs, og derefter i mindre stykker den anden vej.
  2. Varm en wok eller en stor pande op, og kom en sjat olie i.
  3. Kom først gulerødder og aspargesbroccoli (eller alm. broccoli) i, og lad det stege et minuts tid. Vendes rundt undervejs.
  4. Kom så spidskål og rød peberfrugt i, og steg et minut mere.
  5. Skrab det lidt ud til siden, og svits så forårsløg og ingefær på den ledige plads i wokken eller panden. Bare lige et halvt minut. Vend det hele rundt.
  6. Så tilsættes soja sammen med hoisin sauce, karrypasta og kokosmælk, og din grøntsagswok vendes godt igennem.
  7. Lad det stege et par minutter, afhængig af hvor meget bid du ønsker i dine grøntsager. Men giv ikke din wokret for længe, da grøntsagerne så bliver kedelige - de må gerne have et lille bid.
  8. Vegetarisk wok smages til med lidt friskpresset limesaft, salt og friskkværnet peber. Pynt med cashewnødder.

Næringsindhold

Kalorier: 175kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Note

Vegetarisk wok serveres straks sammen med nudler eller kogte ris. Begge dele passer fint til en grøntsagswok.

Se også disse opskrifter:

Wok med kylling og grøntsager (også god til pande)

4.6 fra 40 stemmer
Her får du en lækker opskrift på wok med kylling og grøntsager. Det er en velsmagende, nem og hurtig wokret, som også kan laves i en pande.
Gå til opskrift
wok med kylling og grøntsager

Stegte ris med kylling og grøntsager til wok eller pande

4.9 fra 24 stemmer
Her er en nem opskrift på stegte ris med kylling, som enten laves på pande eller i en wok. Kan tilføjes forskellige slags grøntsager.
Gå til opskrift
billederesultat for stegte ris med kylling

Kinesisk kylling med nudler

4.8 fra 12 stemmer
En nem og hurtig opskrift på kinesisk kylling med nudler. Tynde skiver kylling steges og vendes med soja og hoisinsauce. Til pande eller wok.
Gå til opskrift
billederesultat for kinesisk kylling
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Billede af hvid aspargessalat med tomater.

Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing

Billede af sønderjysk stang.

Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)

Forsiden lige nu

billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.
Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
billederesultat for fyldt spidskål med oksekød i ovn
Fyldt spidskål med oksekød→ Se opskriften
stor bradepandekage med jordbær
Stor bradepandekage med jordbær - opskrift til mange→ Se opskriften
Billede af hvid aspargessalat med tomater.
Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required