Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Vegetar › Vegetarbøffer

Vegetarbøffer (opskrift på nemme veganske bøffer)

vegetarbøffer med kidneybønner
4.7 fra 55 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
4.8k
SHARES
FacebookMessenger4.8kPinterestEmailSMS
Opdateret: 2. maj 2023 - Udgivet: 2. maj 2023
Holger Rørby Madsen

Vegetarbøffer - nemme veganske bøffer

4.71 fra 55 stemmer
Antal: 4 personer
Ret: Vegetar
Køkken: Dansk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 2 dåser kidneybønner
  • 1 rødløg
  • 1 rød peberfrugt
  • 3 fed hvidløg
  • 1 tsk paprika - med top
  • 1 spsk engelsk sauce
  • 1 dl bouillon - 1 dl vand og en grøntsagsbouillonterning
  • 75 g havregryn
  • 75 g rasp
  • 1 potte persille
  • salt og friskkværnet peber
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. Hæld kidneybønnerne i en sigte og skyl dem grundigt under den kolde hane. Dryppes af og kommes i en blender, hvor de blendes groft. Kommes i en skål.
  2. Rødløg, peberfrugt og hvidløg hakkes så fint som muligt, og kommes derefter ned til de blendede kidneybønner.
  3. Kom paprika, engelsk sauce og bouillon ved. Vend det godt sammen.
  4. Tilsæt så havregryn, rasp og finthakket persille, og krydr med salt og friskkværnet peber.
  5. Rør "farsen" til dine vegetarbøffer godt sammen, og stil gerne på køl en halv times tid.
  6. Form til veganske bøffer i en passende størrelse - jeg plejer at lave otte bøffer af denne portion, der normalt passer til fire personer. Du kan med fordel forme bøfferne i en bøfring, og husk at komme lidt olie på bordet og hænderne, for så er farsen ikke så klistret at arbejde med.
  7. Varm en pande op ved en god varme, og og kom en god sjat olie på sammen med e stor klat smør.
  8. Steg dine vegetarbøffer i cirka tre minutter på hver side, og nu kan du næsten ikke se, at det ikke er rigtige bøffer.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Opskrift på lækre vegetarbøffer

Vegetarbøffer kan laves på et utal af forskellige måder, men her er mit bedste bud på de lækre veggiebøffer, som naturligvis også kan laves som mindre veggiedeller.

Jeg anvender kidneybønner på dåse, fordi jeg synes, det giver en god smag og konsistens på, men dertil kommer selvfølgelig også andre lækre ingredienser.

Tilsammen gør det, at du får en vegetarbøf, der rigtigt meget minder om en oksebøf i konsistensen.

Opskriften giver 8-10 vegetarbøffer afhængigt af, hvor store du laver dem. Bøfferne kan fryses ned.

Tip

Brug vegetarbøffer i en burger, eller server dem sammen med en god salat. Det kan for eksempel være en nem kartoffelsalat eller en mættende salat med quinoa.

Du kan også lave sprøde vegetar nuggets og bruge dem som bøffer eller i en brugerbolle.

Se også andre opskrifter og ideer:

  • Vegetarbøf med selleri (med ristede gulerødder og stegt grønkål)
  • Vegetarisk madplan
  • Vegetarisk gryderet
  • Vegetar kødsovs
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Hanne Jensen skriver

    januar 12, 2025 at 4:50 pm

    Det er første gang at jeg bruger økologiske kidney bønner i lage.
    De lugter dårligt når jeg åbner dåsen, tænker ikke at de skal lugte sådan, er det korrekt
    Mvh Hanne

    Svar
  2. Kasper skriver

    april 21, 2024 at 2:29 pm

    Hej
    Tak for en god opskrift
    Det smager også godt, hvis man steger en ekstra omgang løg, peberfrugt, paprika og så svampe på en pande, så de bliver bløde. Inden de tilsættes farsen kan de med fordel blendes.

    Svar
« Ældre kommentarer

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required