Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Vegansk remoulade fra bunden

Vegansk remoulade fra bunden

Vegansk remoulade
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
8
SHARES
FacebookMessenger8PinterestEmailSMS

Vegansk remoulade er lavet fra bunden med pickles, gulerødder og vegansk mayonnaise. Den smager næsten helt lige som den originale.

Vegansk remoulade fra bunden er lidt af et must. Om man er veganer, vegetar eller kødspiser, så vil man holde af denne opskrift. Den smager nemlig næsten lige som den remoulade, man kan købe - bare mere frisk.

Jeg synes, at det er lækkert at bruge den som dyppelse til kartofler, ellers er der også den veganske version af fiskefilet som bliver kaldt fredsfisk. Det er den perfekte makker til denne opskrift.

Denne remoulade holder cirka fire dage på køl, så du kan godt lave den i god tid inden servering. Derudover kan du også vælge at tilføje lidt stødt gurkemeje for at få en stærkere gul farve.

Opskrift på vegansk remoulade fra bunden

Vegansk remoulade fra bunden

Rakel Seneca
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 5 minutter min
Samlet tid: 10 minutter min
Vegansk remoulade er lavet fra bunden med pickles, gulerødder og vegansk mayonnaise. Den smager næsten helt lige som den originale.
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 2 spsk cornichoner
  • 50 g gulerødder
  • 1 spsk kapers
  • 2 dl mayonnaise (vegansk )
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 tsk karry
  • 1 knivspids friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Start med at vaske og skrælle gulerødderne. Brug enten en foodprocessor eller du kan også selv hakke dem. Fin hak dem til meget små stykker, så små som muligt.
  2. Fin hak nu også cornichoner og kapers helt fint. Du kan også bruge en foodprocessor til dette trin.
  3. Tag nu en skål og tilføj den veganske mayonnaise, citronsaft, karry og sort peber. Rør det sammen.
  4. Tilføj de finthakkede cornichoner, kapers og gulerødder. Rør det godt sammen og smag til, om du ønsker mere citronsaft eller andet, for eksempel lidt salt.
  5. Lad gerne vegansk remoulade stå i køleskabet, indtil den skal serveres, så trækker den også smag.

Næringsindhold

Kalorier349kcalKulhydrater2gProtein1gFedt38gMættet fedt6gFlerumættet fedt22gEnkelumættet fedt8gTransfedt0.1gKolesterol21mgNatrium471mgKalium60mgKostfibre1gSukker1gVitamin A2336IUVitamin C2mgCalcium12mgJern0.3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tip

Jeg brugte den veganske mayonnaise fra Spir til at lave vegansk remoulade, men jeg synes faktisk, at de fleste mærkers udgaver er gode.

Ellers kan du også prøve at lave en hjemmelavet mayonnaise og bruge den.

Se også andre veganske opskrifter:

Vegansk scrambled eggs

Pad Thai med tofu - vegansk thairet

Vegansk lasagne - sund og lækker opskrift

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af salat med brændt blomkål og rucola.
    Salat med brændt blomkål, rucola og pinjekerner
  • Billede af tomatrisotto.
    Tomatrisotto (klassisk risotto med masser af tomat)
  • Billede af havreris.
    Kogetid på havreris (sådan koger du havreris perfekt)
  • Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.
    Frisk kartoffelsalat med spinat

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required