• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Opsamlinger › Valentinsdag - opskrifter på søde overraskelser

Valentinsdag - opskrifter på søde overraskelser

Kage til Valentinsdag
Del gerne:
10
SHARES
FacebookMessenger10PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  6. oktober 2024 - Udgivet:  12. februar 2023

Indhold

  1. Valentinsdag eller Valentines Day er dagen, hvor vi sætter spot på dem, vi holder af. Her får du opskrifter på kager, der kan forsøde dagen.
  2. Red Velvet Cake
  3. Red Velvet kage med flødeostfrosting
  4. Marcipanhjerter med Ruby chokolade
  5. Marcipanhjerter med lakrids i lyserød Ruby chokolade
  6. En buket kager
  7. Popcakes med chokoladeovertræk
  8. Bogstavkage med din elskedes navn
  9. Bogstavkage med hvid chokoladecreme og bær
  10. Muffins i hjerteform
  11. Verdens bedste pistaciemuffins

Valentinsdag eller Valentines Day er dagen, hvor vi sætter spot på dem, vi holder af. Her får du opskrifter på kager, der kan forsøde dagen.

Valentinsdag er dagen, hvor vi fejrer dem, vi elsker. Om det er familiemedlemmer, venner eller partnere, får de hilsner, chokolade eller blomster især i USA.

I Danmark er Valentinsdag hovedsageligt blevet en kærestedag, men derfor kan vi jo godt tage skridtet videre og minde andre om, hvor højt vi elsker dem.

Måske skal de have en ekstra sød hilsen? Her får du en håndfuld opskrifter, som er gode til denne dag.

Red Velvet Cake

Du kan bage kagen i en hjerteform eller smøre den med cream cheese-glasur og drysse med små hjerter som her.

Red Velvet kage med flødeostfrosting

4.7 fra 7 stemmer
Red Velvet kage med den flotte, røde farve er perfekt til Valentinsdag. Bag den i en hjerteform og top med den lækreste flødeost-frosting.
Gå til opskrift
Red velvet kage stykke

Marcipanhjerter med Ruby chokolade

Hjerteforme i silikone kan købes i en række butikker, så hvad med at lave din egen fyldte chokolade?

Ruby chokolade er en lyserød chokolade, hvis smag minder om hvid chokolade - et godt valg til Valentinsdag.

Marcipanhjerter med lakrids i lyserød Ruby chokolade

4.7 fra 7 stemmer
Marcipanhjerter kan laves året rundt, for eksempel til Valentinsdag eller jul. Se opskrift og tips til temperering af chokolade.
Gå til opskrift
Marcipanhjerter

En buket kager

Popcakes laves af kagerester ligesom romkugler. Her er de overtrukket med chokolade og trukket på pinde, så de ligner store slikpinde.

Saml dem i en buket eventuelt med roser iblandt, så har du en fin gave.

Popcakes med chokoladeovertræk

5 fra 6 stemmer
Popcakes med chokoladeovertræk er nogen af de mest bedårende kager der findes. De kan pyntes til at passe til en hver anledning.
Gå til opskrift
Popcakes med chokoladeovertræk

Bogstavkage med din elskedes navn

Bogstavkager bruges ofte til fødselsdage, men til Valentinsdag er det oplagt at bage en bogstavkage til din kæreste/ægtefælle.

Pynten kan være alt det, han eller hun elsker - eller du kan bruge det samme som i opskriften.

Bogstavkage med hvid chokoladecreme og bær

4.9 fra 31 stemmer
Her får du den bedste opskrift på bogstavkage, der også kan laves som en talkage. En kage til fødselsdag og andre festlige begivenheder.
Gå til opskrift
billederesultat for bogstavkage

Muffins i hjerteform

Pistaciemuffins er simpelthen så lækre, men du kan jo vælge at bage alle former for muffins, så længe du bruger en hjerteform.

Prøv for eksempel at lave lækre chokolademuffins eller lækre mandelmuffins med jordbær.

Verdens bedste pistaciemuffins

4.8 fra 6 stemmer
Pistaciemuffins med marcipan og en top af cream cheese frosting med hakkede pistacienødder. En absolut lækkerbisken til kaffebordet.
Gå til opskrift
billede med pistaciemuffins
Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Billede af hvid aspargessalat med tomater.

Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing

Billede af sønderjysk stang.

Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)

Forsiden lige nu

billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.
Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
billederesultat for fyldt spidskål med oksekød i ovn
Fyldt spidskål med oksekød→ Se opskriften
stor bradepandekage med jordbær
Stor bradepandekage med jordbær - opskrift til mange→ Se opskriften
Billede af hvid aspargessalat med tomater.
Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her