• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Kager › Mandelmuffins

Mandelmuffins

Mandelmuffins med jordbær
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
21
SHARES
FacebookMessenger21PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 2. juni 2022 - Udgivet: 2. juni 2022

Mandelmuffins med jordbær og hakkede mandler smager helt fantastisk, og så har de en luftig konsistens. Server til kaffen eller som dessert.

Mandelmuffins med jordbær er simpelthen bare så velsmagende. Jeg elsker kombinationen af jordbær og mandler, de kan virkelig noget godt sammen.

Disse muffins er utrolig nemme at lave, og så består de af ingredienser, som du kan skaffe året rundt. Men de bliver selvfølgelig endnu bedre, hvis du bruger danske jordbær om sommeren.

Du kan bruge mandelmel i stedet for finhakkede mandler. Personligt så kan jeg godt lide det knas, det giver, når man hakker mandler i stedet for at bruge fuldstændig finmalet.

Se også disse skønne opskrifter:

  • Mandeldrøm
  • Mandelkranse
  • Cantuccini (biscotti)

Opskrift på mandelmuffins

Mandelmuffins med jordbær
Rakel Seneca

Mandelmuffins

5 fra 2 stemmer
Mandelmuffins med jordbær og hakkede mandler smager helt fantastisk, og så har de en luftig konsistens. Server til kaffen eller som dessert.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 25 minutter min
Samlet tid 35 minutter min
Antal: 10 stk
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Kalorier: 230
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 100 g mandler - smuttede
  • 100 g jordbær - friske
  • 50 g smør - stuetemperatur
  • 150 g sukker
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 2 æg
  • 50 ml mælk
  • 160 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at forvarme ovnen til 180 grader og gør 10 muffinsforme klar.
  2. Begynd med at hakke mandlerne, du kan enten bruge en foodprocessor eller en almindelig kniv. De skal hakkes fint, men ikke så fint, at de bliver til mel.
  3. Tag en skål og tilføj smør ved stuetemperatur samt sukker. Pisk det sammen, så det er let og luftigt. Tilføj et æg af gangen, pisk det sammen til en luftig masse.
  4. Tilføj nu vaniljesukker og mælk, rør det sammen og tilføj hvedemel, bagepulver og de finthakkede mandler. Rør det forsigtigt sammen.
  5. Fordel dejen i de 10 muffinsforme. Skær nu jordbærrene i stykker og fordel dem jævnt ud i de 10 forme med dej. Brug en teske til at skubbe bærrene ned i dejen.
  6. Bag mandelmuffins med jordbær i 25 minutter, eller indtil de er gyldne og flot hævet.
  7. Server straks med friske jordbær.

Næringsindhold

Kalorier: 230kcalKulhydrater: 31gProtein: 5gFedt: 10gMættet fedt: 3gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 5gTransfedt: 0.2gKolesterol: 44mgNatrium: 157mgKalium: 127mgKostfibre: 2gSukker: 17gVitamin A: 182IUVitamin C: 6mgCalcium: 44mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tip

Denne opskrift på mandelmuffins er en af dem, som holder sig super godt selv dagen efter.

Selv på tredjedagen er de knap nok tørre. Så hvis du er under tidspres, så kan du sagtens lave dem dagen før servering.

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af pighvarsalat.

Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk

Billede af stegt fennikel med ærter og grønne asparges.

Stegt fennikel med ærter og grønne asparges

Billede af blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse.

Blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse

Ugens madplan uge 28

Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen

Billede af laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs.

Laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs

Billede af kotelet a la milanese.

Kotelet a la Milanese - panerede koteletter fra Italien

Forsiden lige nu

billede med mørbrad med asparges, kartofler og salviesmør
Mørbrad med asparges, kartofler og salviesmør→ Se opskriften
Nemme krebinetter med let sommerfrikassé opskrift
Krebinetter med let sommerfrikassé→ Se opskriften
Billede af stegt fennikel med ærter og grønne asparges.
Stegt fennikel med ærter og grønne asparges→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
billede med ærtegryde
Ærtegryde (opskrift på nem og hurtig gryderet med ærter)→ Se opskriften
kartoffelgratin med oksekød
Kartoffelgratin med oksekød→ Se opskriften
Billede af blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse.
Blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse→ Se opskriften
Krydrede kødboller opskrift med ras el hanout
Krydrede kødboller (opskrift med ras el hanout)→ Se opskriften
sommerfuglepasta med hakket kylling og tomater
Sommerfuglepasta med hakket kylling og tomater→ Se opskriften
billede med skærekager
Skærekager (de bedste opskrifter på lækker skærekage)→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required