Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Tunfrikadeller a la Nynne (lavet med dåsetun)

Tunfrikadeller a la Nynne (lavet med dåsetun)

billede med tunfrikadeller
4.8 fra 8 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
Facebook114PinterestSMSEmailMessenger
114
DELINGER

Sådan laver du lækre tunfrikadeller a la Nynne. Tunfrikadellerne laves med tun på dåse, og derfor er de meget nemme at røre sammen og stege på panden.

Tunfrikadeller er en genial måde at lave lækre fiskefrikadeller på.

Farsen laves simpelthen med dåsetun på vand, og derfor tager det meget kort tid at røre farsen sammen.

Opskrift på tunfrikadeller

Opskriften er beregnet til fire personer. Her kan du i øvrigt læse mere om dåsetun inden du går i gang med opskriften. Prøv også min opskrift på de klassiske fiskefrikadeller.

Tunfrikadeller a la Nynne (lavet med dåsetun)

newyorkerbyheart.com topbilledeMadens Verden
4.8 fra 8 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 8 minutter min
Tilb. tid: 12 minutter min
Samlet tid: 20 minutter min
Sådan laver du lækre tunfrikadeller a la Nynne. Tunfrikadellerne laves med tun på dåse, og derfor er de meget nemme at røre sammen og stege på panden.
Antal: 4
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 2 dåser tun i vand (godt afdryppet)
  • 1 løg (revet)
  • 2 bundt dild (hakket)
  • 1 bundt persille (hakket)
  • saft af ½ citron (gerne mere eller lime)
  • 2 æg
  • 2 spsk creme fraiche (18%)
  • salt og friskkværnet peber
  • 4 spsk rasp
  • olie (eller flydende margarine til stegning)
  • 1 lime (i både til servering)

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Tunen deles rigtig fint med en gaffel.
  2. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør det hele sammen til en "fars".
  3. Varm lidt olie eller flydende margarine op på en pande, form som helt almindelige frikadeller og steg ca. 5 -6 minutter på hver side, de skal være brune og gerne med lidt stegeskorpe.
  4. Server med limebåde.

Næringsindhold

Kalorier180kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

De færdigstegte tunfrikadeller serveres straks.

Kan blandt andet nydes med en lækker kartoffelsalat, som du kan søge opskrifter på i søgefeltet øverst oppe.

Du skal også prøve mine opskrifter på thai fiskefrikadeller med chili og koriander og torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé.

Om
newyorkerbyheart.com topbillede
Madens Verden

Vi er glade for her på Madensverden at få lov til at viderebringe de lækre opskrifter fra bloggen Newyorkerbyheart.com. Bloggen blev startet af Birthe Lynggaard i 2006, hvor hun delte sin store kærlighed for bøger, rejser mv. og især mad. Birthe gik desværre, pga. sygdom, alt for tidligt bort i 2014 og bloggen har siden ligget stille hen. Vi, og Birthes efterladte, synes dog, at hendes opskrifter fortsat skal leve og vække inspiration. Til glæde og gavn.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Kommentarer Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Eva Nynne skriver

    april 08, 2023 at 12:52 pm

    Gud - det er min opskrift. Hvor hyggeligt at gense den 🙂

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      april 08, 2023 at 4:04 pm

      Hej Eva
      Ja, det har du gjort godt - skøn opskrift 🙂
      Og den var jeg bare nødt til at have med over fra Newyorker By Heart.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
    • Susanne Fuglsang skriver

      oktober 21, 2025 at 5:08 pm

      Og jeg har lavet den inkl. hjemmelavet remulade SÅ mange gange til min søn 🙂

      Svar

Mere inspiration

  • Billede af braiseret nakkefilet.
    Braiseret nakkefilet (kan laves i gryde eller ovn)
  • Billede af bondegryde.
    Bondegryde med kartofler, gulerødder og god sovs
  • Billede af rugmelstærte med kål.
    Rugmelstærte med masser af kål (sund, nem og uden kød)
  • Billede af kartoffelpizza hvid pizza.
    Kartoffelpizza (hvid pizza med kartofler og rosmarin)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Glædelig jul - giv dig selv en gave og bliv PLUS-medlem nu

madens verden logo opskrifter på god mad

Vi ønsker dig en rigtig glædelig jul. Men har du overvejet, at give dig selv en gave og blive PLUS-medlem af Madens Verden? Det bliver både du og vi glade for.

Bliv PLUS-medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required