Sådan laver du lækre tunfrikadeller a la Nynne. Tunfrikadellerne laves med tun på dåse, og derfor er de meget nemme at røre sammen og stege på panden.
Tunfrikadeller er en genial måde at lave lækre fiskefrikadeller på.
Farsen laves simpelthen med dåsetun på vand, og derfor tager det meget kort tid at røre farsen sammen.
Opskrift på tunfrikadeller
Opskriften er beregnet til fire personer. Her kan du i øvrigt læse mere om dåsetun inden du går i gang med opskriften. Prøv også min opskrift på de klassiske fiskefrikadeller.

Tunfrikadeller a la Nynne (lavet med dåsetun)
Ingredienser
- 2 dåser tun i vand - godt afdryppet
- 1 løg - revet
- 2 bundt dild - hakket
- 1 bundt persille - hakket
- saft af ½ citron - gerne mere eller lime
- 2 æg
- 2 spsk creme fraiche - 18%
- salt og friskkværnet peber
- 4 spsk rasp
- olie - eller flydende margarine til stegning
- 1 lime - i både til servering
Fremgangsmåde
- Tunen deles rigtig fint med en gaffel.
- Tilsæt de øvrige ingredienser og rør det hele sammen til en "fars".
- Varm lidt olie eller flydende margarine op på en pande, form som helt almindelige frikadeller og steg ca. 5 -6 minutter på hver side, de skal være brune og gerne med lidt stegeskorpe.
- Server med limebåde.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
De færdigstegte tunfrikadeller serveres straks.
Kan blandt andet nydes med en lækker kartoffelsalat, som du kan søge opskrifter på i søgefeltet øverst oppe.
Du skal også prøve mine opskrifter på thai fiskefrikadeller med chili og koriander og torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé.

- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Eva Nynne
Gud - det er min opskrift. Hvor hyggeligt at gense den 🙂
Holger Rørby Madsen
Hej Eva
Ja, det har du gjort godt - skøn opskrift 🙂
Og den var jeg bare nødt til at have med over fra Newyorker By Heart.
Alt det bedste
Holger