Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Torsk med karry og spidskål på 20 minutter

Torsk med karry og spidskål på 20 minutter

billederesultat for torsk med karry og spidskål
4.7 fra 29 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
1.5k
DELINGER
Facebook1.5kPinterestSMSEmailMessenger

Torsk med karry og spidskål er både sund og nem aftensmad, som kan laves på ca. 20 min. Torskeretten er en fiskeret, som de fleste vil elske.

Torsk med karry er en utrolig nem ret til aftensmad - og så tager den ikke lang tid at lave. Faktisk kan den klares omkring 20 minutter.

Desuden er karrytorsk sund mad, og her har jeg lavet fisken med spidskål og gulerødder, mens karry og ingefær giver den varme smag til torsken.

Opskriften er beregnet til fire personer som en sund hovedret.

Opskrift på torsk med karry

Torsk med karry og spidskål på 20 minutter

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.7 fra 29 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Torsk med karry og spidskål er både sund og nem aftensmad, som kan laves på ca. 20 min. Torskeretten er en fiskeret, som de fleste vil elske.
Antal: 4
Ret: Fisk
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 lille spidskål
  • 3-4 gulerødder
  • 1 bundt forårsløg
  • 2 tsk karry
  • 1 knold ingefær (skrællet)
  • 2,5 dl madlavningsfløde
  • 1 potte persille
  • 1 citron (økologisk)
  • 600 g torsk (benfri torskefilet)
  • salt og friskkværnet peber

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Del torskefileten så du får fire stykker benfri torsk på hver cirka 150 gram. Krydr med salt.
  3. Del spidskål i kvarte og fjern roden. Snit kålen i tynde strimler. Gulerødderne snittes i tynde stænger, mens forårsløg skæres i en centimeter tykke skiver.
  4. Varm en pande op og kom en god sjat olivenolie på.
  5. Kom gulerødder og forårsløg på panden og sauter i et minuts tid. Tilsæt så kål og sauter videre i et minuts tid mere.
  6. Kom karry ved sammen med lidt reven ingefær, vend rundt og hæld madlavningsfløden i sammen med lidt friskpresset citronsaft. Smag til med salt og peber.
  7. Hak persille fint og tilsæt halvdelen af persillen. Vend det hele rundt og hæld det i et ildfast fad.
  8. Læg torskestykkerne ovenpå, dryp citronsaft over og giv torskestykkerne lidt friskkværnet peber.
  9. Torsk med karry og spidskål skal nu have 15 minutter i ovnen.

Næringsindhold

Kalorier200kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Torsk med karry og spidskål er nem at anrette. Læg grøntsager og lidt karrysovs på en lun tallerken - og derpå et stykke torsk.

Denne fiskeret vækker altid glæde - både hos børn og voksne.

Se også mine opskrifter på:

Torskeburger - nem og lækker fiskeburger med torsk
Her får du en opskrift på lækker torskeburger. Det er en nem og hjemmelavet fiskeburger, der laves med paneret torsk, dildmayo og salat.
Se opskriften her
billederesultat for torskeburger
Torskepakke med asparges og nye kartofler på 30 min.
Prøv en lækker torskepakke med asparges og nye kartofler. En sund og nem måde at tilberede torsk på, og pakkerne bages 15 minutter i ovnen. Meget nemt.
Se opskriften her
torskepakke med asparges og nye kartofler
Dampet torsk i ovn med grøntsager
Dampet torsk er en både nem og skøn måde at tilberede fisken på, og med denne opskrift får du altid et godt resultat, hvor torsken ikke er tør.
Se opskriften her
billede med dampet torsk i ovn
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Kommentarer Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Tommy G. Knudsen skriver

    august 19, 2024 at 9:11 am

    Nemt og lækkert. Har også lavet retten med mørksej i stedet for torsk. Tak for de mange gode opskrifter. Venlig hilsen Tommy

    Svar
  2. Gitte skriver

    maj 17, 2021 at 7:55 pm

    Smagte super godt! Tror også at kylling vil være godt til variation.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af teriyaki laks.
    Teriyaki laks (nem laks med teriyaki og sesam)
  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos
  • Billede af peberkylling.
    Peberkylling med grønne peberkorn og lækker sauce
  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required