• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Madens Verden giver dig de bedste opskrifter på alt fra chokoladekage og kanelnegle til æggekage, frikadeller og meget andet. Du finder flere tusinde opskrifter, og alle er nemme og forklarende at gå til.
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Opret bruger
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Mad
  • Kage
  • Jul
  • Airfryer
  • Dagens opskrift
  • Madplan
  • PLUS
  • Kogebog

Toffifee

Rakel Seneca
Disse Toffefee har jeg lavet med karamel, som blot er opvarmet, så jeg kan forme dem. Du kan også lave dem med hjemmelavet karamel, men det tager væsentlig længere tid. Foto: Rakel Seneca, Madensverden.dk.
Madens Verden: Forside › Opskrifter › Søde sager

Oversigt over indhold

  1. Opskrift på hjemmelavet Toffifee
  2. Ingredienser
  3. Sådan gør du
  4. Tip
5 fra 3 stemmer
Gå til opskrift

Toffifee er en rigtig familieklassiker med dens karamel-skal, bløde nougat, mørke chokolade og hasselnødden i midten. Her er opskriften.

Toffifee er en af chokolader, som jeg måske har spist mest i løbet min barndom. Den søde karamel og knasende hasselnød komplimenterer bare hinanden, og her har jeg brugt min hjemmelavet nougat.

Selve karamellen er bare helt almindelig flødekaramel, som jeg har varmet en smule op og dermed gjort bløde, så det var muligt at forme dem.

For at lave denne opskrift skal man bruge en form. En silikoneform er det mest optimale, men jeg bruger bare en isterningeform, som fungerer lige så godt.

Opskrift på hjemmelavet Toffifee

5 fra 3 stemmer
RetSøde sager
KøkkenTysk
Arbejdstid: 20 minutter minutter
Tilberedning: 30 minutter minutter
Samlet tid: 50 minutter minutter
Mængde: 20 stykker
[favorite_button]
Vis favoritter Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 50 gram hasselnødder - uden skal
  • 80 gram mælkechokolade
  • 2 spsk flormelis
  • 10 stk flødekarameller
  • 50 gram mørk chokolade
  • 20 stk hasselnødder - halve uden skal
Tilføj til indkøbslisteSe din indkøbsliste her Send indkøbsliste til din mobil
Undgå at skærmen slukker

Sådan gør du

  • Start med at lave nougat. Put 25 gram hasselnødder i foodprocessoren og blend dem til groft mel. Smelt nu mælkechokoladen i mikroovnen eller over vandbad.
  • Hæld den smeltede chokolade samt flormelis ned til hasselnødderne. Blend det nu godt sammen. Stil den på køl i fem minutter.
  • I mens varmer du flødekaramellerne op i knap 30 sekunder i mikroovnen. De skal ikke smeltes, men bare blive en smule blødere. Skær dem nu over i to dele, så du står med i alt 20 stykker karamel.
  • Tag et stykke karamel og gør det fladt med fingrene, put det ned i formen og pres det op ad kanterne, så den danner en lille skal. Forsæt, til al karamellen er blevet til skaller.
  • Put nu en halv hasselnød i hver karamelskal. Fyld derefter alle skallerne op med nougat. Put dem på køl i ti minutter for at størkne.
  • Smelt den mørke chokolade og pynt nu hver toffifee med en smule mørk chokolade på toppen. Lad dem derefter størkne.
  • Og så er dine hjemmelavede Toffifees klar til servering.
Mangler du en opskrift?Find alle vores opskrifter - klik her!
Kom med din mening

Tip

Hvis det skal gå hurtigt, kan du faktisk godt bruge Nutella eller købe-nougat i stedet for den hjemmelavet nougat.

Smagen bliver selvfølgelig en smule anderledes, men det fungerer alligevel fint.

Du kan også bruge hjemmelavede karameller.

Se også vores andre opskrifter:

  • Havregrynskugler
  • Daddelkonfekt med peanutbutter og chokolade
  • Hjemmelavet After Eight
Er du også træt af reklamer?Bliv plus medlem i dag!
  • DEL GERNE:  
  • 252
  • 1
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • Delt
Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.

Idéer til aftensmad
Savner du inspiration til, hvad du skal lave til aftensmad? Så klik her og få et forslag til, hvad du kan lave. Klik igen og igen - indtil du finder lige det, du har lyst til.

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Skriv din kommentar her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« Ymerdrys - hjemmelavet drys til din morgenmad
Blomkål hot wings »

Populært indhold lige nu

Skyr med hjemmelavet granola

Mad inden sengetid - ideer til hvad du skal spise

forloren kylling

Forloren kylling - farsbrød med hakket kylling

billede med hofgryde

Hofgryde med svinekød og grønne bønner

billede med flødebollekage

Flødebollekage - no-bake kage med flødeboller og bær

Se mere populært indhold

Primær Sidebar

5 fra 3 stemmer
Giv stjerner eller kommentér her
RetSøde sager
KøkkenTysk
Arbejdstid: 20 minutter minutter
Tilberedning: 30 minutter minutter
Samlet tid: 50 minutter minutter
Mængde: 20 stykker
[favorite_button]
Vis favoritter Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Nyeste opskrifter og artikler

  • Gulerodsbrud - opskrift på luftige brød med gulerod
  • Hjemmelavet gullaschsuppe fra Ungarn
  • Julekage med lækre julekrydderier
  • Stegte nudler med æg og kylling
  • Ny kontrol: Kun ét dansk æble indeholdt for meget sprøjtemiddel
  • Laks med blomkål og dild
  • Fedtkager - opskrift på sønderjyske fedtnødder
  • Ugens vine: 20 bud på en julevin
  • Laks i karrysauce med spidskål og gulerødder
  • Toblerone cookies - nem opskrift på 20 minutter

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Karen Seneca, journalist
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!