• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Brunch, morgenmad og frokost › Toast med æg - smart morgenmad i en fart

Toast med æg - smart morgenmad i en fart

Toast med æg og ost
4.7 fra 26 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
535
SHARES
FacebookMessenger535PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  24. august 2022 - Udgivet:  8. maj 2022

Toast med æg og ost får et løft med opskriften, der er inspireret af TikTok. Brødet steger sammen med æg, så du får den lækreste konsistens.

Toast med æg og smeltet ost er den slags morgenmåltider, som kan virke kedelige. Men stop, disse æggetoasts er superlækre.

Her piskes æggene sammen, kommes på panden, hvorefter de lægger to toastbrød oveni æggene.

Ved at følge opskriften trin for trin står du til sidst med en skøn sandwich med omelet, sprødt brød og herlig smeltet ost.

Du kan også komme pastrami, salami og andre kødtyper på brødet sammen med osteskiverne.

Foldeteknikken gør, at alt du kommer i som fyld, holdes inde i sandwichen uden at falde ud, når den skal spises.

Opskrift på toast med æg

Toast med æg og ost
Karen SenecaKaren Seneca

Toast med æg - smart morgenmad i en fart

4.70 fra 26 stemmer
Toast med æg og ost får et løft med opskriften, der er inspireret af TikTok. Brødet steger sammen med æg, så du får den lækreste konsistens.
Forb. tid 2 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 12 minutter min
Antal: 1 stk
Ret: Morgenmad
Køkken: Amerikansk
Kalorier: 339
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 2 skiver toastbrød - fuldkorn
  • 1 spsk smør
  • 3 stk æg
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 skiver ost
  • grøntsager - som tilbehør

Fremgangsmåde
 

  1. Pisk tre æg sammen i en skål. Tilsæt salt og friskkværnet peber, eventuelt chili, hvis du kan lide spicy smag.
  2. Skær to eller flere skiver ost, det kan for eksempel være Cheddar eller Danbo.
  3. Smelt smørret på en stegepande og hæld æggemassen på panden.
  4. Placer de to toastskiver ved siden af hinanden i æggemassen på panden. Der skal lige være en cm. eller to imellem dem.
  5. Vend nu brødene og steg nu "omeletten" for middel varme.
    Æggetoast
  6. Når æggene er stivnet, vender du hele molevitten på panden, så de stegte brødskiver med æg vender opad.
  7. Placer ost og eventuelt kødpålæg som pastrami el.lign. på hver brødskive som vist på foto.
    Æggetoast på pande
  8. Nu skal du pakke ægget rundt om de to skiver brød, fold omeletten ind over midten af de to toastbrød, så du har en rektangulær form.
  9. Brug en spartel til at klappe brødene sammen, og så har du en sandwich, som du lige steger et par minutter, vender og steger videre, så din toast med æg får en fin skorpe.
  10. Server med en salat eller tomatskiver.

Næringsindhold

Kalorier: 339kcalKulhydrater: 2gProtein: 14gFedt: 31gMættet fedt: 18gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 7gTransfedt: 0.5gKolesterol: 97mgNatrium: 2798mgKalium: 54mgKostfibre: 0.1gSukker: 0.3gVitamin A: 927IUCalcium: 405mgJern: 0.2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Det er en mættende toast med æg, så du kan bruge samme opskrift til to personer og skære den ud i to trekanter.

Men du kan ikke nøjes med færre æg end tre, da du så ikke kan få dækket hele panden og få foldet ægget rundt om brødet.

Prøv også nogle af disse opskrifter:

  • Cowboytoast - opskrift på nem toast med oksekød og løg
  • Pesto spejlæg
  • Arme riddere - den bedste french toast opskrift
Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Forsiden lige nu

vegetar kødsovs uden kød
Vegetar kødsovs: En lækker pastasauce uden kød→ Se opskriften
Hyldeblomst
Hyldeblomst - sommerlige opskrifter og fakta→ Se opskriften
torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé
Torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé→ Se opskriften
edamamesalat med tomat og dressing
Simpel edamamesalat med tomat og agurk→ Se opskriften
Billede resultat for jordbær parfait
Jordbær parfait - nem jordbæris uden ismaskine→ Se opskriften
Billede af ramen.
Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad - nemme og lækre retter→ Se opskriften
Kylling med blomkål i fad er en nem ret, hvor du også kommer porrer og gulerødder i fadet sammen med fløde og bouillon. Retten kan nydes som den er, eller serveres med ris eller pasta. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Kylling med blomkål, porrer og gulerødder i fad→ Se opskriften
salat med laks og ærter
Salat med laks og ærter→ Se opskriften
kartoffelsalat med asparges
Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required