• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Timiansmør med basilikum og citronsaft - smør til bøf

Timiansmør med basilikum og citronsaft - smør til bøf

timiansmør
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
265
SHARES
FacebookMessenger265PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  10. februar 2021 - Udgivet:  5. september 2016

Se hvordan du nemt og hurtigt laver timiansmør med basilikum, der er en kryddersmør, som passer perfekt til stegte og grillede bøffer.

Timiansmør er en god smagsgiver til grillede bøffer, hvor du så ikke behøver sovs.

Det kolde smør blandes med frisk timian og baslikum, og skal derefter blot på køl inden servering.

Her skære kryddersmørret ud i tynde skiver, som så lægges oven på den grillede bøf. Det bliver ikke bedre.

Opskrift

timiansmør med basilikum
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Timiansmør med basilikum og citronsaft - smør til bøf

5 fra 1 stemme
Se hvordan du nemt og hurtigt laver timiansmør med basilikum, der er en kryddersmør, som passer perfekt til stegte og grillede bøffer.
Forb. tid 5 minutter min
Samlet tid 5 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Sovs og saucer
Køkken: Dansk
Kalorier: 700
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 75 g smør - koldt
  • timian - lille håndfuld frisk timian
  • basilikum - lille håndfuld frisk basilikum
  • 1 spsk citronsaft - friskpresset

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at skære det kolde smør i mindre tern, og kom det i en skål.
  2. Skyl timian og basilikum, og skær hak det derefter fint.
  3. Kom krydderurterne i skålen med smørret, og tilsæt også lidt citronsaft.
  4. Nu bruger du fingrene til at mose kryddersmørret sammen, så krydderurterne bliver godt fordelt i smørret.
  5. Læg derefter smørklumpen ud på et stykke bagepapir, og form en aflang, tyk pølse.
  6. Fold bagepapiret om smørret og stram til, inden du ruller det sammen.
  7. Drej enderne på bagepapiret sammen, så du strammer timiansmørret inde i papiret. Klip de yderste ender af papiret, og nu har du en lækker rulle med timiansmør.
  8. Læg smørret på køl i mindst en time, og skær det i skiver ved servering.

Næringsindhold

Kalorier: 700kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Timianmør er blandt andet fortræffeligt til en grillet t-bone eller højrebsbøf.

Se også disse opskrifter på kryddersmør:

Persillesmør

4.9 fra 9 stemmer
Den bedste opskrift på persillesmør. Smør med persille er nem at lave selv, og du kan bruge det til eks. en bøf, fisk, bagte kartofler osv.
Gå til opskrift
billederesultat for persillesmør

Bearnaisesmør - verdens bedste kryddersmør opskrift

4.9 fra 15 stemmer
Bearnaisesmør er noget af det allerbedste, som du kan komme på din bøf, og den bedste opskrift på kryddersmør får du her. Med den lækre smag af bearnaise.
Gå til opskrift
billederesultat for bearnaisesmør på skærebræt

Hjemmelavet hvidløgssmør

4.8 fra 25 stemmer
Her er den bedste opskrift på hjemmelavet hvidløgssmør, der laves med smør, hvidløg, persille og citronsaft. En virkelig nem hvidløgssmør.
Gå til opskrift
billederesultat for hvidløgssmør
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Forsiden lige nu

Billede af ramen.
Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad - nemme og lækre retter→ Se opskriften
Kylling med blomkål i fad er en nem ret, hvor du også kommer porrer og gulerødder i fadet sammen med fløde og bouillon. Retten kan nydes som den er, eller serveres med ris eller pasta. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Kylling med blomkål, porrer og gulerødder i fad→ Se opskriften
salat med laks og ærter
Salat med laks og ærter→ Se opskriften
kartoffelsalat med asparges
Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing→ Se opskriften
billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required