Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Sovs og sauce › Timiansmør med basilikum og citronsaft - smør til bøf

Timiansmør med basilikum og citronsaft - smør til bøf

timiansmør
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
265
SHARES
FacebookMessenger265PinterestEmailSMS

Se hvordan du nemt og hurtigt laver timiansmør med basilikum, der er en kryddersmør, som passer perfekt til stegte og grillede bøffer.

Timiansmør er en god smagsgiver til grillede bøffer, hvor du så ikke behøver sovs.

Det kolde smør blandes med frisk timian og baslikum, og skal derefter blot på køl inden servering.

Her skære kryddersmørret ud i tynde skiver, som så lægges oven på den grillede bøf. Det bliver ikke bedre.

Opskrift

Timiansmør med basilikum og citronsaft - smør til bøf

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Samlet tid: 5 minutter min
Se hvordan du nemt og hurtigt laver timiansmør med basilikum, der er en kryddersmør, som passer perfekt til stegte og grillede bøffer.
Antal: 4 personer
Ret: Sovs
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 75 g smør koldt
  • timian lille håndfuld frisk timian
  • basilikum lille håndfuld frisk basilikum
  • 1 spsk citronsaft friskpresset

Fremgangsmåde

  1. Start med at skære det kolde smør i mindre tern, og kom det i en skål.
  2. Skyl timian og basilikum, og skær hak det derefter fint.
  3. Kom krydderurterne i skålen med smørret, og tilsæt også lidt citronsaft.
  4. Nu bruger du fingrene til at mose kryddersmørret sammen, så krydderurterne bliver godt fordelt i smørret.
  5. Læg derefter smørklumpen ud på et stykke bagepapir, og form en aflang, tyk pølse.
  6. Fold bagepapiret om smørret og stram til, inden du ruller det sammen.
  7. Drej enderne på bagepapiret sammen, så du strammer timiansmørret inde i papiret. Klip de yderste ender af papiret, og nu har du en lækker rulle med timiansmør.
  8. Læg smørret på køl i mindst en time, og skær det i skiver ved servering.

Næringsindhold

Kalorier700kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Timianmør er blandt andet fortræffeligt til en grillet t-bone eller højrebsbøf.

Se også disse opskrifter på kryddersmør:

Persillesmør
Den bedste opskrift på persillesmør. Smør med persille er nem at lave selv, og du kan bruge det til eks. en bøf, fisk, bagte kartofler osv.
Se opskriften her
billederesultat for persillesmør
Bearnaisesmør - verdens bedste kryddersmør opskrift
Bearnaisesmør er noget af det allerbedste, som du kan komme på din bøf, og den bedste opskrift på kryddersmør får du her. Med den lækre smag af bearnaise.
Se opskriften her
billederesultat for bearnaisesmør på skærebræt
Hjemmelavet hvidløgssmør
Her er den bedste opskrift på hjemmelavet hvidløgssmør, der laves med smør, hvidløg, persille og citronsaft. En virkelig nem hvidløgssmør.
Se opskriften her
billederesultat for hvidløgssmør
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • billede med peberrodscreme peberodsdressing
    Peberrodscreme (den bedste opskrift på peberrodsdressing)
  • billede med sauce jus
    Sauce jus (nem opskrift på den klassiske au jus)
  • billede med pisket smør
    Pisket smør (sådan laver du luftigt smør som på restaurant)
  • billede med peberrodssauce
    Peberrodssauce (nem opskrift på sovs med peberrod)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required